Faʻailoga: Faʻasalaina o le Satauro o le Aliʻi

Anonim

Mo tagata talitonu, o le tausaga atoa ua fuafuaina mo i tausaga uma, e mafai e taʻitoʻatasi ona liua ma faaeega paia i uiga faaleagaga. Mo le le talitonu i aso malolo fou, e faigofie lava ona ou faʻataʻitaʻia ni faʻailoga o tagata. O le a lenei aso - o le aveeseina o le satauro o le Alii ma faʻailoga o le a le ituaiga e fesoʻotaʻi ia te ia?

Faʻailoga: Faʻasalaina o le Satauro o le Aliʻi 7534_1

O le faʻaeaina o le satauro o le Alii orthodox ua faʻamanatuina ia Setema 27, ma Katoliko o mea uma e tupu muamua - Setema 14. Afai e puupuu, o le faaeaga, aʻo leʻi valaauina i le kolasina o le aliʻi o le masiofo Musa i le tolu seneturi, na mavae le faʻasatauroina o Keriso.

Tagata Faʻaaoga Lenei Aso O Se Mea Matagofie O le Finauga Mulimuli i le Pa'ū ma Aoina le Nofoaga Autu. E tusa ai ma le talitonu i lenei aso (ma o loʻo iai pea le tele o na aso i le kalena) o loʻo i ai se taua i le va o le lelei ma le leaga, e leai se satauro i luma o le satauro.

E fesoʻotaʻi ma le ea mai o aofia leaga na iai i luʻitau e leʻi aʻoaʻoina ma faasao ona mataala i le agaga saʻo; tino ma faʻasaoina o latou olaga. O o tatou tuaa na matua manatu mamafa uma lava.

Mea e ala i vaomatua ma le le mama malosi

O le faʻavae muamua e fesoʻotaʻi ma le vaomatua. Na talitonu o lea, i le fasia, ua aʻoaʻoina e le aitalafu le taumalulu, e asiasia ma toe faia manu aʻo leʻi tau o le taumalulu, ao mai le vaomatua. Faatasi faʻatasi ma manu feʻai o agaga leaga. Mo lenei mafuaaga, ua aliali mai ai faailoga:
  • Aua le alu i le vaomatua - o le a mou.
  • Leai se mea Tapuni le faitotoʻa i le 'olo, A leai, o le a vaeluaina le gata i totonu o le fale po o le mea leaga, le malosi mama.

Sa sili atu le alu i le vaomatua i luma atu, aumai ni mah potu, e mafai ai ona alu i le ipu pepa lelei: Faʻamalosi le satauro o le Aliʻi, o le a leai se aano o le a togiolaina, e leai se tino.

Mai le alaga mai o malosiaga leaga o le a laveaʻi ai le solofanua na tosina mai i faitotoʻa ma pa ma laupapa, kolora, o le taʻimua tele. Afai e te lagona e le tupu se mea e le tupu, e te mafaia Scate se tamai koluse I se mea i luga o le faitotoʻa o Jamb ma aua neʻi matamuli e ofuina se satauro atoa.

Mo le saogalemu o le tagata e talitonu lelei aloese.

Faʻamamaina i le Fale (ofisa) o loʻo faʻaalu i le auala i le amataga o pili o le a sili ona aoga mai i malosiaga le mama.

Kapeti - luga o le laulau

Faʻailoga: Faʻasalaina o le Satauro o le Aliʻi 7534_2

O le taliaina lelei ua manatu e aveese le satauro o le Alii E i ai pai ma kapisi . Ma e lē o se folafolaga, ma tu ma aga ma toeititi lava o se tiute.

  • Tao i le gaogao keke ma kapisi - tosina le laki lelei ma le tamaoaiga mo le taumalulu atoa.
  • Fafaga se tasi i lenei keke - Ia faʻaleleia le fesoʻotaʻiga ma ia.
  • Lafo le leaga meaai - O le a le toe fafagaina.

E tusa lava i lea taimi, le tele o kapisi: O le faʻatamāina e teuina pe toe faʻafou, aua le toe faia se mea i luga o moega. O mea taumafa meaʻai ma faʻailoga o tagata e fausia ai se kalena ma le faʻasologa o pou ma le tele (sili atu saʻo, o lona toʻesea) o oloa tau gafatia. Na latou aveese le kapisi - o lona uiga o le kapisi, aemaise i le pou.

O se faiga masani e faʻatupuina ai le fiaʻai a le Aliʻi ma tautua e le talafeagai le alofa. E le gata o ia e lelei mo le agaga ma le lagona, o loo i ai i le aso o le a tosina mai ai le manuia ia te oe. Afai e te le masani ai e fai le mea e fai ai mea e fai ai le mea e te nofo ai i ou tafatafa, aemaise lava tupe mo se tele ituaiga o le lelei galuega.

Tosina mai

A maeʻa le tiaʻi, "O loʻo amata mai vaega o" vaega ua amata - faʻaputu mo pai ma isi kapeka meaʻai i taʻaloga, faʻafiafiaga ma malie. O le upu "Cabage" i le uiga o le failautusi faatusa - na o iina.

O teineiti i luga o kapeti na auai i le masini o le ola patino, latou te faitau ai ni tagata leaga faapitoa, faia le alofa o sipai ma fafagaina le au paia o alii kuka.

  • Tafaoga Faamaeaina Folafola e tuputupu ae i totonu o se tala.
  • Afai e te alu i luga o le laulau i le po o le pate ma se kapisi ma se ipu susu ma fesili mo se brownie i le fetaui, E le o toe i ai ma le fono ma le fia afi o le a tupu. Ae peitai, e le tatau i le tane ona o le mea sili lea e sili ona lelei.
  • Fufulu i lenei aso ma mafaufauga e uiga i le faaipoipoga - Avea ma sili ona lalelei.

Pai ma i le taimi lea tumau pea se mafuaʻaga sili ona lelei mo tafaoga faamasani. Leai se mea e te matamuli e togafitia ai se tagata matagofie.

Mo i latou e faʻatauaina le saʻolotoga, Setema 27 e sili atu le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga fou ma Aua le tali atu i le flirt.

Fonotaga o Autumn

Faʻailoga: Faʻasalaina o le Satauro o le Aliʻi 7534_3
Na faasolosolo ina moei le natura, o le 'aisa o loʻo tagofia, o le seleselega lava, o loʻo tuʻuina atu fanua (a leai e faigofie lava ona mou atu i timuga ma malulu, ma e le mafai ona toe faitau i le aso fanau.

I le taimi o le Pau o le natura, e sili le tuuto i latou i ofu o aiga. Manatua kapeti? Ua oo i le taimi e piki ai.

Peitai, i aso malolo a le Ekalesia, sili ona taua, e pei ona filifilia e le aveeseina o le satauro o le Alii,

  • Le tatau ona amata mataupu fou - Latou te le o malolo ma toe maua mai le leiloa ma le le fiafia.
  • Fai ni avanoa i lenei aso - O le a latou lue ese ma o le a tu mo se taimi umi.
  • Vaʻai le lele manulele lafu ma faia se manaʻoga - O le a taunuu.

O manu felelei i lenei taimi e lele tele i le itu i saute, o lea ia e vaʻai i le lafu i le lagi e matua ma e ono foliga. Ina ia mafai ona taunuʻu mai le manaʻo, e manaʻomia le faʻaoʻo atu i ai i soʻo se tasi, ia taofia ma oe.

Tau i le tau

I le tau ma le amio a manulele ma le ita i le aveeseina o le satauro, na fuafuaina e le Alii le mea o le a tautotogo ma le taumafanafana. O le mea moni, manatua i le taumalulu ma vaai pe i ai se mea e moni.
  • Wedge Gasey Flys maualuga i le lagi - O le lolo o le tautotogo. Maualalo - E maualalo ifo le vai.
  • I le aso o le overstream malulu matagi agi - O le taumafanafana na folafola e mafanafana.

Puapuaga mo tagata agasala

Aua o le faaeaga, faapena foi i isi aso vaiaso ae o aso malolo a le Ekalesia, o le masani lea e vaaia ai le agaga. O tatalo mo le laveaʻiga mai le Vuice ala mai o le ai ai se faʻapitoa, ma afai e te faʻatamaʻia lava, ona galue ai lea ia te oe lava e aumai ni fua ia aumai ai ia oe lava fua.

  • Anapogi i le faauigaga - Ia mautinoa oe na aveese agasala uma ma, ma, le filemu faaleagaga.
  • O e le tausia le lafoina ma le salamo i agasala, Ina ia mafai ona latou lafo i le faaluaina. Ma i le taimi lava e tasi o le a tupu ai i ituaiga uma o faalavelave.

Mo tagata le talitonu, o se manatu sili o le mafaufau e uiga i lenei aso e uiga i au mea leaga ma faʻafefea ona fai ma tuputupu aʻe lelei.

Faitau atili