Tatalo e faafaigaluegaina

Anonim

Taitasi tagata matutua i le tagata ia le itiiti ifo i le taimi lava e tasi i lona olaga sa tatau ona feagai ma le sailiga o galuega ma le "agaalofa" o galuega. Ma o uiga maualuluga ma le maualuga o le sui tauva e le mafai ona faia soʻo se selau pasene e mautinoa le mauaina o le tulaga manaʻo. O le galuega suʻesuʻe faiga e mafai ona umi se taimi umi. Matua faʻaititia i lenei vaitau, e tosina mai ai le manuia i le itu o le tagata talosaga ma fatuina tulaga uma mo le vave ona totogi, o se tatalo faʻapitoa orthodox e mafai ona galue.

Ia maua se galuega lelei

E faapefea ona galue le tatalo mo galuega?

I le lalolagi o onapo nei, ina ua faʻamalosia e le faʻatoʻateleina o le ola, e faigata tele ona maua galuega maualuga e aunoa ma le fesoasoani ma le lagolagoina o faʻamalosi. Peitaʻi, o tagata uma o loʻo i lalo nei o loʻo manaʻomia ai le faʻalauiloaina o 'au o le maualuga, afai latou te faʻatinoina lana galuega o le a faʻaaogaina tatalo orthorx. Latou te fesoasoani i soʻo se sui tauva e ala i le faʻapopoleina uma faigata i lenei auala ma maua le tulaga manaʻomia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le tatalo o se auala ma le maualuga atoatoa, ae e le mafai ona tuu uma uma ona faamoemoe i ai. O le galuega e galue ai o le tagata talosaga e faʻamoemoe lava i luga o ana lava uiga. O le a le fesoasoani le lagi i tagata paie. Ua mavae atu le malosi maualuga o tagata o loʻo masani ona saili i latou masoa ma filila, ma taulaʻi, aua o le gwydia Cappirs e sili ona vaivai tagata faigaluega. E faigata, maʻelega o sui auai ma malosi atu i ai o loʻo tele avanoa mo se galuega faʻamanuiaina.

O le sili ona aoga o fesili i le sailiga o galuega ma galuega

Faatasi ai ma se talosaga mo se fesoasoani i le galuega, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le Alii lava Ia ma le Au Paia - o le vaega lona lua o tatalo o le tatalo e sili ona sailia. E masani ona tele ina latou talitonu i le Preden Markey Drifton, o le manuia le mautonu o mataupu faatauakota ma toe faauiga Seraphim Sarov. E fesili nisi mo se fesoasoani ma Iesu Keriso.

Matrona Moscow

I le matagofie o matatonu, i le taimi o lona olaga, o le tafe o puapuaga ma le tagolima na toe tu - na o mai uma ia latou lava talosaga. Faaauau pea ona fesoasoani i tagata manuia le wilditsta ma pe a mavae le oti. O le tatalo feagai ma le marnjethka e iai lona fesoasoani lelei ia i latou e manaʻo moni i ai ma faʻamaoni i ai. Upu i totonu:

Tatalo Town e uiga i le Galuega

Paia Martyy triftolonu

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

PRANDY Marmy Melikon o se uiga mamalu o le Ekalesia Orthordo ma le au talitonu. E tatalo tagata ia te ia e uiga ia te ia e uiga i le alu ese i agaga leaga, ma meafa ma nofoaga faafitauli. E mafai ona e faia le tatalo i le paʻia paia ma ina ia vave ona vave ma e aunoa ma faʻafitauli na latou manaʻomia le galuega manaʻomia. Tatalo o le Tatalo:

Tatalo Aso Sa Trifle

Faalogo foi i le tusitusiga o le tatalo mo le galue i lenei vitio:

Rered Seraphim Sarovsky

E mafai ona fesili atu o Satraphim Orrovim e uiga i le fesoasoani i le galuega e le gata mo oe, ae e pei foi mo tagata e, oe, uo - mo na tagata e le o se mea faasolitulafono mo oe. FANAU, Na fai atu i le tatalo i le Autasi, ma o le mea ofoofogia, e foliga faʻapena:

Tatalo Seraphim Sarovsky e uiga i le galuega

Alii.

Lenei o se tasi lea tatalo malosi, ma e moni lava na vaʻaia e le lagi. E alagatatau ona faʻailoa atu i soʻo se tulaga o le galuega: vaʻai faʻasalalauga, valaʻau le avanoa, aotelega, muamua ma maeʻa le faʻatalanoaga, etc. O le faitauga metotia e tatau ona o faatasi ma le alualu i luma. O le tatalo tatalo e foliga mai o lenei:

Tatalo i le Alii e uiga i le galue

A e mafaia ona saili se tulaga lelei ma faʻaputu i ai, atonu e tatau ona e faʻafetai i Le Foafoa mo le Fesoasoani ma Fesoasoani.

Faafefea ona tatalo?

Tatalo e faafaigaluegaina

Soʻo se tatalo e amio ma se fesoʻotaʻiga i le va o le sili atu o malosiaga ma le tagata talitonu. I le taimi o le talosaga o le tatalo e fesoasoani ai i se galuega lelei, e le lava le na ona na ona filifili soʻo se tusitusiga e ofoina atu i luga ma tatalo ai.

O le tatalo e tatau ona Faitau ma le faaeteete, o lona anotusi - Ua suʻesuʻe ma le faaeteete ina ia mautinoa le mafai e le tagata talosaga ona malamalama i le isi . O le tusitusiga o loʻo fautuaina e aʻoaʻo e ala i le loto ma faitau i ai i le manatua.

O le Alii ma le Matutua paia e le faatagaina foi ona faʻafesoʻotaʻi I au lava upu . O le mea autu o loʻo latou faia ma le faʻamaoni ma o ese mai le agaga. O le a aumaia ai le fesoʻotaʻiga ma le Atua, o le a e avea i nofoaga paia - malumalu, falesa, falelii. Peitai e le faapea o lea e le o tatalo ai nei faalapotopotoga - tatalo e mafai ona faʻaaogaina i le fale, i le ofisa talosaga - i se nofoaga talafeagai mo le tagata talosaga. O se tulaga taua - o se tagata e tatau ona amio pulea ma sauni mo se talanoaga ma sui o le maualuga o malosiaga . Ia, afai e faitauina muamua i luma o le aikona o le au paia (e oo lava i se laititi).

Upu ma se musumusu, ma le malamalama, manino ona faʻamatala ma faʻapagota i luga ia te ia lava. Talatalanoa ma le Atua ma Paia Mea Paia Mea Fesoasoani i Se Tulaga toʻamalie ma toʻafilemu , O le lagona e mimita, leaga o se vaega e talafeagai mo nei faamoemoega. O le ulu o tatalo e tatau ona leai mai ni faʻafitauli, o mafaufauga e maua ai le leaga faʻanoanoa.

O le Talosaga o le Tatalo Tasi lea e te faia e galue ai, e fautuaina le amata i le alualu i luma " Lo matou tama ". Mavae na mafai ai ona faitau le tatalo na ia iloiloina i se sea. Ia mautinoa foi e tuu le tolu taimi pe a uma Sopoia faailoga . O le mea sili e maua ai se tatalo ua faaleoina i luga o ona tulivae. Faʻaleleia foʻi Agalelei e fesoasoani ai i se galuega masani i le faʻasologa o le neturgical.

Manaʻoga Manaʻomia - aua neʻi galo atu ia faʻafetai i le malosi sili atu pe a fai o le sailiga mo galuega na faapalepale ma le manuia. O tagata lelei o le lagi e fesoasoani i se taimi puupuu. Le tutusa, o le na te maitauina pea ma le paie, o le a fai afu lava ia, ia tauia le tutoatasi taumafaiga e faigaluega.

Faitau atili