Faʻafefea ona maua le foloa o le tamaititi mo faʻailoga o tagata?

Anonim

E talitonu o le mea e fai ai tagata o tagata o toega o aso ua mavae, lea o le aso nei e le mafai ona leai se totogi. Ae a fuafua le aiga e toe faʻatumu e le matua matua le tutusa o matua le tutusa, e ala i le fanau mai o latou na saunia ai latou - atalii poʻo afafine? Faʻapefea ona aʻoaʻo le afa o se tamaititi mo faʻasalalauga faʻasalalau, O le a matou taʻuina atu ia te oe i totonu o lenei mea.

Faʻafefea ona maua le foloa o le tamaititi mo faʻailoga o tagata? 7552_1

O faʻailoga o tagata e fesoasoani e iloa ai le itupa

  1. Afai o le tummy ua maitaga O loʻo i ai se lautele ma le lapotopoto foliga, o le ai ai sau teine, ma afai matou te maʻa ma le valea, faʻatali mo le fanau mai o le tama.
  2. E matua mamai i le taimi i le taeao? O le ai ai le teine, faʻapea foʻi le aso e i ai uma la.
  3. O le a avea oe ma atalii o loʻu tina, Afai o le faʻalauteleina o lauulu o loʻo matauina. Ma afai o laau, e uiga i lea mea, ua faaumatia, ua sauni mo le fanau mai o se afafine.
  4. Afai o se fafine ua i le tulaga O sina malologa laititi Tama o le a fanau mai.
  5. Ou te manao i suamalie ma fua I le vaiaso muamua "manaia tulaga"? Faatali mo se teine. Afai o meaai masima ma aano o manu o manu o le sili faaosoosoga, o le a afio mai le Alo.
  6. Afai o le maʻitaga vae ua avea ma malulu, Nai lo le masani ai, o le a fanau le tama. A leai ni suiga, e tatau ona e sauniuni mo le faʻaluaina o le aiga o le teine.
  7. O le moli moli na avea ma lau moni manaia? O le a le pine ae avea ma se tina fiafia o le tinamatua a le tina. Ma afai e tiga le ulu o le ulu, matou te ave loʻu atalii i lalo o le fatu.
  8. Afai o mea na tutupu i le nuppies Amata ona susulu atu, o le a iai le tama, ma afai o le pometist o se teine.
  9. Afai o le fafine o le fafine Ova tele vao, tamaititi o le a aliali mai. Ma o le iai o le pigments e faailoa mai ai le fanau mai o le teine.
  10. I le amataga o le maitaga E lofituina e osofaiga le vevela o loomatua, o le a fanau mai le Alo, ma Childs - afafine.
  11. Afai e masani ona tuiina le fatu, O le ai ai tina, ma afai o le fatu, i fafo atu, lemu ona matua lea o le a avea oe ma tina o se tama.
  12. Faamalolosia Faailoaina foi le fanau mai o le Alo.
  13. Afai o le tamaititi e sili atu le tuleia I le pito i luga o le manava, o le teine ​​lea, ma afai o i lalo - le tama.
  14. E le suia lou fatafata i se faiga? O le ae tausia loʻu ataliʻi.
  15. Alu e moe i le itu tauagavale? Tama o le a fanau mai.
  16. Afai e te alu valea mai se leaga lagona, O le a aliali mai se teine ​​i luga o le lalolagi. Ma afai o oe o i le nofoaga lelei o le agaga, tama.
    Faʻafefea ona maua le foloa o le tamaititi mo faʻailoga o tagata? 7552_2
  17. Afai o le i le manatu O le ulugalii galulue malosi i se tino, o le a faʻaalia se teine ​​i le lalolagi, ma pe a fai o laʻau na fai, o le a iai le tama.
  18. Afai o le muamua manava o le manava Na ia lagona i le itu taumatau, o le a foliga mai ua aliali mai se tama. Ma afai mai le itu tauagavale - o se teine.
  19. Muamua trimester o le maitaga Ua lava lau tonu - Sauni mo le fanau mai o se atalii, ma e ese foi se isi.

Faailoga o setete eseese o le lalolagi

E talitonu E le tatau i matua ona popole le mataupu o le itupa o le lumanaʻi, ae le ona o nei o setete uma. Faataitaiga, I Saina, o le tulafono e mafai ona talia I ai se tamaititi nofofua. Ma e toatele latou te mananao i ai o se tama. Ina ia iloa ai le itupa o le pepe, e faʻaaoga e le au Saina se laulau faʻapitoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E manaʻomia le iloa o le matua o se fafine, faʻapea foi ma le masina na tupu ai le manatu. A faatusaina aso, o le ae taliina le fesili o ai o le a fanau mai.

Iapani e iai isi laulau . E tusa ma a latou faʻamatalaga, e tatau ona e iloa le masina o le fanau mai o paga taʻitasi o paga. Faʻavae i luga o nei faʻamatalaga ma o le faʻatuatuaina o le faʻamoemoeina o loʻo tusia i luga.

O le Peretania ma e fiafia uma i se auala le masani ai, Ole fesoasoani lea e faʻapipiʻi ai le foloa o le pepe: O se fafine maʻitaga e tatau ona aveese le aano o manu mai le scapulas o le Ram ma ia uu i luga o le afi. Ona piki lea o le suo, ma le lima matua ma fai le maea i totonu o le pu, ma nonoa le nonoa. O le ponaivi o loʻo tautau i luga o le uliuli ulufale ma faʻatali mo le muamua (mai tagata o isi tagata) o le a ulufale i le fale. Afai o lenei tagata, o le a foliga mai se tama, ma afai o se fafine, o se teine.

Faʻauiga o le Lolomiloga o le Tamaititi

  • Maitaga o talosaga e faaali o latou lima. A ia tamoʻe i ona alo i luga o ona alo i luga, o le a aliali mai se teine ​​i le lalolagi, ma a fai foʻi le Alo o le tina;
  • O le fafine maʻitaga ua fesiligia e ave le ki mai le laulau. I le taimi lava lea, ua vaʻaia lelei ai mo le itu o le a ave ai le oloa - pe a maeʻa, o le a lea tamaititi o le a aliali mai i totonu o le aiga, pe a fai o se vaapiapi ma le umi, teine. Ma afai o le ogatotonu, o le a avea le ulugalii ma matua o masaga!
  • E tatau ona e fesili i le teine ​​faʻaalia lou lima, ona tu lea. Afai i le taimi lava lea e faʻaalia ai le lima taumatau ma fesoasoani ia te ia i lona lima taumatau, ma ona o le tina o tina, ma afai o le faʻafeagai o se afafine;
  • Afai e teteʻe mai le maʻitaga i le faiga o meaʻai, e tatau ona fesiligia e faʻailo ai se tasi o numera. Ona latou siaki lea o fea o mataʻitusi alafapeta (faʻataʻitaʻiga, "a" - e fetaui ma le ata 1, "2 ma isi mea e amata ai i lenei tusi. Afai o se tamaʻitaʻi igoa e taua, e masani, o le a faʻaalia se teine ​​i le lalolagi, ma pe a fai o le tama a le tamaloa.
    Faʻafefea ona maua le foloa o le tamaititi mo faʻailoga o tagata? 7552_3

Talitonuga Moni

Ae le i tatou i ai, ua matou iloa oe i faailoga (o lea, o suiga faitino, taula, tinasa), uiga tuusaʻo o itupa o le pepe. Ma o lenei o le taimi o le tosina maia o outou mafaufau i talitonuga o loʻo i ai mo le tele o seneturi ma e leai se faʻatuatuaina faʻamaonia, ae aua e le mailoa mafuaaga. Faaalu nai minute e siaki ai:

  • Afai o le manatu e tupu i tagata o loʻo i totonu o le faʻaipoipoga, poʻo le ua teuteuina), e manaʻomia le sauniaina mo foliga o teine, ma pe a le o le tagata i se teine ;
  • Afai i se seei, e fiafia le tagata e fiafia i lona fafine, e fanau mai se tama, ma afai o le tulaga tulaga o matua o le teine;
  • O taimi anamua na te i ai se tasi auala aoga e faʻamasani ai i le fola o le lumanaʻi tamaititi: Moqumare na manaʻomia ona ave se mama, nonoa i se umi umi ma taofi le agavale agavale. Afai e amata i tua i lalo i lea taimi ma lea taimi, ona sauni ai lea o matua mo le fanau mai o le tama, ma faʻatali ai foi i le masiofo.

O le mea moni, talitonuina o le folk code pe leai - o le mama o lou aia. Ile faʻaiuga, e leʻo taua ai o latou e aliali mai i le lalolagi, o le mea autu o le alofa ma le latalata o le tamaititi.

Faitau atili