O le sili ona lauiloa taʻutaʻua i Rusia

Anonim

Talitonuga faanuunauga - mo e talitonu ia i latou - o le auala lenei e "malilie" ma le leaga o le mea e ono faalagolago i ai. Ma e oʻo lava i le o loʻo talitonu naʻo le mafutaga o mea e maua ai le tasi i le isi e valaʻau le tasi poʻo se lua o le sili ona lauiloa subpersts i Rusia.

O le sili ona lauiloa taʻutaʻua i Rusia 7566_1
Tatou te manatua uma e uiga i le masima masima ma "tuʻituʻi le laʻau", ae matou te le o iloaina pea pe aisea e ala ai i le mea e tupu ai le papa. Ma, mafaufau i se lisi o sili ona taʻutaʻua o talitonuga.

Tupe ma le Uelefea

E pei o se faʻailoga o le faʻaalia o tupe, e tele le tele o mea e le lelei e faʻamatala. O se ituaiga faamafanafanaga.
  • Laasaga i totonu o le maile "Meaalofa "- i tupe mama ma manuia i mataupu. Ae o lo oi ai o le tele o latou i le tautotogo, pe a amata le misa o le kiona, ma a matou misia le mama o amioga mo fagafao.
  • Manu fesioti oe - mo tupe. O se tasi o nai manulele e fesoʻotaʻi lelei, e masani ona ofi - avefeau o mea leaga.
  • Le mafai ona faaili i le fale - E leai se tupe. E talitonu o le alela e tosina mai ai se malosi le mama, o le laki o le laki manuia ma ola lelei (ma e na o le tupe e le manino i le teutusi ma faaputuputu).
  • E le mafai ona ave muamua tupe mai lima - faaliliu. E sili le fesili e tuu ai i luga o le laulau e maua ai le filemu. Tutusa ma le faʻasalalauga - aua le tuʻuina sao i le lima.
  • E le mafai ona nofo i luga o le laulau - Faʻapipiʻi le mativa. O loʻo iai mea e taua i le laulau, o mea uma e taua, e taua, e leai se mea o loʻo i totonu o le fale.
  • E le mafai ona e faia se aitalafu i le afiafi E le gata o le tagata nofo aitalafu, e foliga mai e leai se tupe e toe foʻi ai, o lona lava iʻuga ua muta.
  • Faʻapea foʻi I le afiafi e le mafai ona ave le lapisi E malaga le tupe ma ia.

Le ola ma le oti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le sili ona lauiloa taʻutaʻua i Rusia 7566_2
E sili le nofo umi ma le maloloina lelei nai lo le afaina ma oti vave - moni mo le seneturi uma. E faʻatupuina e le au faʻafanua le umi ma faʻatagaina le umi o le ola o totoe, faʻateʻaina. O le lisi o le taliaina e talia ma le talitonuga

  • Le mafai ona nofo i luga o le pito - Faapipii le faamai. E le aoga ni ata i se tasi e le aoga i se tasi, ma le faʻailoga o le vaega o le atunuʻu o se suiga mai le tasi lalolagi i le isi. E le aoga le faaooina iina.
  • Faamanatuina se olaga faaipoipo - valaʻau faʻafitauli. Fasefulu (aso, tausaga) - E le fiafia le numera, e sili le faʻamoemoe e tolu sefulu iva.
  • Ua uma ona liligi mai le aupega i luga o le fale - E oti se tasi iina. O le a se isi mea e fai ma fai ma faitioga i le ulavale, e faapefea ona oti?
  • Pe a Fesili atu i le Vaomatua Cuckoo E fia tausaga e ola ai agavale Na ia faia le tali.
  • Ina ua mavae le maliu o le tagata faʻata i le fale e tatau ona tapunia . O auala uma na aomo mai ia i tatou, o loʻo mataala mea uma.
  • O miti a le aano I faʻamaʻi. O le tino na faasino manino mai se mea.

Lauiloa fiafia i le auala

O le auala, aemaise lava mamao - o se tamai malaga, atoatoa tulaga le mafaufauina pe sili atu foi. O o tatou tuaa na matua faatatau i soo ni avetaavale i o latou lava fanua.
  • Ua toe foi - O le a leai se auala. E talitonu pe a fai e leʻi setiina le auala mai le amataga (galo ki, totini lima), ma leai se isi mea e faʻatali mo se mea lelei. Le faalavelaveina o faʻalavelave, e tatau ona e faʻalalaʻi i le faʻata.
  • Manaomia le nofo i luga o le ala - ia manuia ma le malamalama ala. E manaʻomia le nofo i lalo e faʻaseseina agaga leaga ua e manatu e te leʻi o atu i soʻo se mea, ma o le a le faʻatumuina i le isi.
  • I totonu o le nofoaafi e tatau ona e 'ai i le taimi lava na ia taumafai ai. E le mai le fiasaaʻoina foi, ae mai le manaʻo e fai se nofoaga fou, ia saʻo, ia e lava. O le mea sa i ai, - o le lala o lou fale, ma o le a le mafua ai le leaga ia te oe iina.
  • Manu felelei i le faamalama o le masini - I le auala e lamatia ai lamatiaga. Filifiliga faailoilo ma se manu felelei i le faamalama, o fea le oti o le oti. Sa leai ni taavale i tagata anamua, ma na aau mai le faʻailoga mai le mea totino i luga o taavale.

Mafutaga ma Aiga Fiafia

O le a le mea e sili ona taua mo le ola ai? Ma i aso anamua, ma o lea ua avea nei ma nuʻu lautele o tagata ua sauni e o mai i le laveaʻi. Ua tatalaina e misa i a matou mafutaga ma tagata, ina ia sili atu le aloese mai ia i latou.

  • Ala i le masima - Maua le misa. Ia e le tupu lenei, e tatau ona e tuʻua se masima masima i luga o le tauau. A uma tapena pe a le aoga, tusa lava pe leai se mafuaaga mo se misa ma le mafai ona taofia.
  • Fai le ofuvae i totonu - Mo le malaia. Pe o le mea uma - e gau. O le aotelega, i totonu iina, e sese, ma e tosina mai mea leaga.
  • E le mafai ona 'ai ma se naifi - o le a avea ma mea leaga . E foliga mai, o le uiga o le naifi o se auupega o le a alu i le tagata. Pe o le gagana o le a tutusa ma le sili ona misa e pei o se naifi.

E le mafai ona nofo i teine

E ui lava pe aisea e le o ai? Le faaipoipo i le taimi nei sili atu nai lo se isi taimi. Nei o ua fefefe foʻi o tatou tua'ā ona matatau e nofo toatasi ma aga faanuupo i lenei faʻatauga faʻateleina tele ma faʻaputuputu. Ave i luga - e aoga le faia o se faʻaipoipoga pe a fai e te le alu i ai.
  • Teine nofo faʻafeagai le tulimanu o le laulau - Mo le fitu tausaga, tumau le le faaipoipo. Lau-tagata taalo!
  • Mafaufau i le faaipoipoga o se isi tagata A o le i faaipoipo - e saogalemu le tele o tausaga. Ae o le ofu ua leva ona galue i totonu o le faʻaipoipoga e leai se aʻafiaga.
  • Nofo i luga o le faamalama (aemaise vae toa) - Tagata faatoa faafiafia.
  • Auina atu meaai ma mea e ala i le urores - Tuʻu le aso o lau faʻaipoipoga.

Toilalo ma le puipuiga mai ia te ia

O le sili ona lauiloa taʻutaʻua i Rusia 7566_3

O a faailoga o le taunuuga ua lå fiafia ia i tatou le toilalo, o le auala e puipuia i latou mai ia i latou ma mea e tatau ona aloese mai ai, ina ia e le tumau se mea leaga?

  • le mafai ona e suisui mea i luga o oe lava - "Auina Memory." E le iloa pe aisea e mafatia tonu lava le manatu, ae o le tulaga lamatia i le faʻaumiina o le nila e fai si moni. Ina ia neutralize le aafiaga, e tatau ona e faia o se fasi filo po o aano i le nifo.
  • O le tamoe pusi uliuli auala - Ina ia toilalo! Sili ona talitonuga sese lauiloa. Le auala e feagai ai ma manu oona? Saili se auala faiaoga po o le mimilo siomia oe lava faatolu.
  • E le mafai e filifili mea (aemaise lava tupe) i le intersections - Sii i luga le toilalo. sauniga faamaneta o le laveaiga mai le talafeagai faatonuina e tautala atu ai ma togi a Aua le faatauvaaina i le fetaulaiga ala po o le auala, o lea na te le manao faafitauli a isi tagata - e sili atu tuua tupe siliva lea na latou pepelo.
  • Tago i laupapa - Puipui au fuafuaga faamoemoe mo le lumanai mai le agaga leaga e le alofa i vete mea uma. E taʻu atu le auala e lelei ia te outou mea uma, ma o le a sili atu - tuitui i luga o le laau e aloese ai mai suiga leaga.
  • Aso Faraile, 13 Numera - O se aso leaga, ma sili atu le aua e taumafai se mea matuia ma e manaomia ai taumafaiga ma le manuia.

Faitau atili