O le a le mea o fai ai le miti a card?

Anonim

O le faʻaʻeseʻese i le gypsy maps e lauiloa i teine ​​ma tamaʻitaʻi. O loʻo tatalaina ni faʻafanua e le veli o le faalilolilo, faʻataga oe e vaʻai i le lumanaʻi. O le mea sili ona lelei e fai atu e fai mo le shock ma le tausaga fou. O le a le miti a lau pepa pese, o le a le faʻailoga faʻaalia? Mafaufau uma i mea taua mo faamatala.

O le a le mea o fai ai le miti a card? 7583_1

Faatusa o le taaloga pepa

Taʻalo le faʻataʻitaʻiga o suiga o suiga i le olaga, faʻafitauli ma mea e ofo ai. Atonu o se matua manaia pe faʻanoanoa - E faʻalagolago mea uma i luga o le laulau, lea na miti i se miti.

Poloka ma kata:

  • fai se mapu;
  • Taalo pepa;
  • tipi le kata;
  • Isi gaioiga ma se fola.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Nofoaga Taʻaloga - O le faʻailoga lea o le sailiga o se manulele o le fiafia , Taumafai e puʻe lona siʻusiʻu. Le gata i le faʻatauvaʻa, "Leai se toʻafilemu o le malologa, faʻamoemoe faʻamoemoe ma miti. Taʻalo i se miti i le kata - Faatali le suiga o le toilalo, o le paneta uliuli e sau i le olaga. Manumalo pepa - Le manuia manuia, sosoʻo ma le faʻaletonu.

Vaʻai le faʻailoga o kata I se miti - i tala le fiafia ma le suia. E mafai ona e mauaina ni faʻamatalaga faalilolilo o le a avea ma se agaga ae le toe faʻaola. Ua mafai e auupega ona faʻaititia ai le leiloa o le faʻatuatua ia latou lava, mea leaga leaga poʻo le leiloa o meatotino.

Faʻatau se faʻailoga o kata - ia lamatia. Na pau lava le mea na e manatu o le a afifiina i se taufaasese. Afai o le a e faia se fesoʻotaʻiga pe sainia se konekarate, e sili atu le lafoina o lenei manatu. I le alofa, o lenei faitioga e mafua ai foʻi le taufaasese foi: Atonu o lau mea e sili ona e fiafia i ai i le itu.

Taofia kata pe taoto - Oe i luga o le koluse ma le mafai ona filifilia le itu saʻo o le ala. Masalo e tatau ona e faʻaaogaina le aʻoga poto e teʻa le malamalama lelei i le tulaga e le mafaamatalaina.

Taʻalo kata i se miti - i le le mautonu ma le le mautonu o le tulaga. O le tau e faʻamoemoe i se tulaga masani o tulaga, e le iloa - laki pe le laki. O miti e le pulea lona ola, faamoemoe mo le manuia le manuia pe o le "masalo".

Taalo mo Tupe - i le tau o mea tau tupe. I se taimi mulimuli o lumanaʻi, e tatau ona faʻatapulaʻaina tupe faʻaalu poʻo le faʻaititia. Aua le teuina ni mea le mautinoa o ni poloketi, o le sainia o konekarate poʻo le tuʻuina atu i le aitalafu. Aua le faia foi se nonogatupe pe nofoia mai se tasi. Uma le mafaufau ma tau tupe e tatau ona minoi.

Peitai, pepa Taaloga ma uo mo le lelei o le fiafia - lelei faailoga. E le o toe mamao ese ou faʻamoemoe, o le mafaufau o loʻo fuafuaina. A faʻapea e iloa e le tina se tagata maʻi, o le a vave sau le faʻamalolo. Ma le moe e mafai ona valoia le taunuu mai o malo ma se mea manaia.

Matamata i le taaloga o kata Mai le itu - i le taufaasese ma le taufaasese. O le alofa i lenei kopi matala matala le le talafeagai o le paga, taufaasese i le alofa. Afai na e vaʻai i lau masani i le taʻalo pepa, i le taimi lata mai o le a e mauaina e uiga i ai ma le manaia faʻamatalaga.

Lafo pepa - i le faailoaina atu o mea lilo, le maasiasi ma le salamo. Na pau lava lou taumafai e nana ma lalafi, o le a le mea totino o isi tagata. E tatau ona e tali mo le amio, togiola lau nofosa.

O le a le mea o fai ai le miti a card? 7583_2

O le a lau tala e uiga i kata miti

Abc faamatala o miti Vaʻai i le ata o le pepa o se pepa o se avanoa mo le manuia. Sosoo ai, ole faʻaʻupuē e tuʻuina atu ai le tau o matai e faʻailoaina mai ni vaega o le olaga:

  • anufe - olaga patino;
  • Bubnes - galuega;
  • Faiga - Tupe;
  • Tumutumu - faigata.

Pe a Vaai i se miti O se suti, o lona uiga e tele suiga ile fafaga latou te faʻailoga e oʻo mai i le olaga.

  • Lunar miti tusi vaai se misa o le misa i totonu o le taaloga.
  • O le Tusi a le miti a Rusia na faia faʻamatalaga nei: Taʻalo - Ia fiafia, manumalo le pati - ia polofiti, leiloa le taʻaloga - i le leiloa.
  • Miti-Horoscope fautuaina tapulaʻa tau pe a fai o le taʻaloga na miti i se miti.
  • Miti Lenses faʻamanatu: Fiafia le olaga, aua le mafaufau e uiga i le iʻuga o au fuafuaga.

Tusi a Aiga Na ia manatu i le taʻaloga feʻaveaʻi e ala i le muaʻi iloaina o faʻamoemoega o faʻamoemoe, pe a fai e le taatele. O le gamebling mo tupe o loʻo iai ni faʻafitauli o mea faigata, ia leiloa le pati - i misa ma tagata tetee. Manumalo e folafola le tusiga ma le faamaoniaina. Ina ia vaʻai i le pele i tua o le kata kata - o ona faʻanaunauga e uiga ia te oe e le faʻamaoni atoatoa.

Tusi i le taimi nei Vaʻai i le faʻatusa o le taʻalo o le lakapi faʻailoga o le matapeʻapeʻa, o le taaloga i le kata manatu o tagata solitulafono o puapuaga. Ina ia vaʻai i se mea e tasi - tupe maua, o le anufefefefefe ofu e faʻatatau i le fiafia, e faʻafiafiaina fomaʻi se mataupu aoga ma le taufaasese.

Afai o le taʻaloga i se miti sa fai o le taʻaloga, o loʻo e manaʻo e avea ma faigata tele, o le tino o le tino ua paʻu ese le foliga mai o le fili matautia, Winnings - o le lamatia. Masti cards mea nei o loʻo i lalo: Bubnovavaya - oa, faʻataʻitaʻiga - paaga - paaga - paaga, alofa-ola-lelei, o manu e oti ai.

Miti 2012. : Faʻaleaga le faʻaleagaina, aʻoaʻo ona faʻafiafiaina le taʻaloga. Vaʻai Tarot kata - i se faʻailoga o se tulaga le mautonu o le olaga.

Miti o le lumanai Ia e togafitia le mats o pepa: o le tau o le tau o le latou polofiti, anufe, o le satauro o se pisinisi aoga, tumutumu ma gasegase.

Sonnik Winter Na ia manatu e uiga i le faʻatusa o se tagata taʻalo ma se faʻailoga o faʻailoga ma poto masani. O mea uma o le a le maua fua. Vaʻai i le taumatematega e ala i taʻaloga pepa - o le a moni o le a moni. O le pati i kata ma se uo - i se tagata e le o se fesoʻotaʻiga ma ia, o le pati ma se tagata ese - i se mea sese tele i le olaga.

O le a le mea o fai ai le miti a card? 7583_3

Miti faʻauiga mai le a i le z Lapatai: O le ata o le taʻalo o le deck deck forehados leiloa ona o le matapeʻapeʻa. O le taaloga i le 'ona o le fiafia ua folafola mai le faataunuuga o miti, o se taaloga faitupe - e faalavelave, manumalo i se vaega auai - i le valaaulia e asiasiga, e aveesea - e toilalo i le olaga.

Vaʻai pe faʻafefea se mea e masani ai pepelo pe a taalo, - tatala lana amio le faʻamaoni. Afai e faia e se uo le faʻamaoni ma manumalo, aloese mai le tiute tauave i ana gaioiga, pe a leiloa - i se tamaʻi faʻailoga ma ia. Afai o oe lava e te faimamago pe a taʻalo, vaʻai i le tinoitupe.

Tele o se ata - ia pisi ma faʻafitauli, toe faʻatulagaina kata - ia laki, vaʻai i le tapunia pepa - i le atuatuvale, o loʻo faʻailoa mai ai le deck - o loʻo e faʻatali ai mo le heaix ma le tiga. Fausia se fale mai faafanua i taliga sese, taʻalo kata i le taʻaloga taʻaloga - manuia e ala i lamatiaga faifai pea.

Faitau atili