Faailo mo le faʻaipoipoga: O a mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai?

Anonim

Taufaʻailoga o mea na tutupu i augatupulaga o o tatou tua'ā ma teu i le aso o le taimi nei. Aua le faia se mea sese ma fenumiai faʻailoga ma talitonuga faʻaliliu, ona o le auala e le o poto masani, ae sili atu i talitonuga faʻaupuga ma le valea. O faʻailoga mo le faʻaipoipoga o se tasi o sili ona lauiloa vasega. O loo masani lava ona faatumulia e tagata lenei mea taua ma se faʻailoga faʻapitoa ma taumafai e iloa pe na faʻafefea ona aliaʻe olaga o fou, mo ni faʻailoga.

Faailo mo le faʻaipoipoga: O a mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai? 7598_1

Faailoga tusi mo fou fou

Matou te aumaia le mafaufau i faʻailoga sili ona lauiloa mo le faʻaipoipoga, lea tatou te taʻuina atu ia te oe, ma o le a le mea e le mafai ona faia i lenei aso. E aoga le faʻalogo ia i latou pe a e manaʻo i se olaga faʻaipoipo e sili ona lelei.

  1. Aua le avatua se tasi e taumafai le mama mama E leʻi i ai foi se taimi pe a uma le sauniga o le faʻaipoipoga. A leai, e te ono afaina ai lou fiafia i se isi tagata.
  2. E tatau ona avea le matua i lenei aso mamalu e tuu i le itu taumatau seevae - O le a Ia aumaia le fiafia fiafia ma le toʻa lelei. E tatau ona teuina ma le faaeteete e le tupe siliva o se aiga Relic.
  3. Uma fou fou e manaʻomia ona faʻapipiʻi i lavalava i luga o le Igilisi PIN ulu i lalo - O le a faʻaolaina i latou mai le matamuli. Mo le faatoanofotane, o le pine mai le ua faapipii mata leaga i totonu o le ofu, ma le tama faaipoipo - i le eria o le boutonnieres, ae e le o vaaia le pine i le mata le lavalava.
  4. O le teine ​​faʻaipoipo i le aso o lana faʻaipoipoga e tatau ona faʻaʻofuina uma fou . E fautuaina foi e faia le tele o faʻatoʻa agai i ofuʻau ma isi nofoaga e masani ai, i se tatalo tatalo. Faʻaaoga mo lenei filo o le lanumoana (o le a puipuia oe mai le mata leaga). O seevae e tatau ona tapunia totini.
  5. I le taimi lava i luma o le faʻaipoipoga sauniga, e tatau i le teine ​​faʻaipoipo ona tagi laitiiti , afai e te talitonu i faʻailoga, o le a matua fiafia le olaga faaleaiga. Ioe, e sili atu le loimata maligi mai i upu faavaivai o matua, ma e le o ni faafitauli po o le laina.
  6. A o le i tuʻuina se teine ​​i le resitala ofisa, o lona tina e tatau ona pasi se tasi o le aiga o lo o maumaututu : Ituaiga o mea e faʻataʻapeʻaina, mama, kolosi, koluse, fusi ma isi teuteuga e mafai ona faʻatino. E taua e tausia ai lenei mea ia te outou i le taimi o le faaipoipoga, ma mulimuli ane tausia ma le faaeteete.
  7. E le mafai ona vaʻaia o ia lava i le faʻaipoipoga / faʻaipoipoga taualumaga i le faʻata. E faʻatagaina le vaʻai ia te oe e aunoa ma ni totigilima ma gaʻo, i le tasi laei.
    Faailo mo le faʻaipoipoga: O a mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai? 7598_2
  8. E tatau i le teine ​​faaipoipo ma le teine ​​faaipoipo ona taofia se ulu i lima i luga o le aso . I tulaga o faalavelave tutupu faafuasei, e le o faatagaina e tuuina atu se teu o se tina po o se faatoafaiava. Le gata i le taumafataga o le faaipoipoga lava ia, e le o faatagaina e tuu fugalaau i luga o le laulau i le laulau, ma ina ua mavae le faafiafiaga, e talafeagai le ave i latou i le potumoe. Tatou tuaa talitonu, ina ua tatala se teu mai lona lima, e tuu atu lou fiafia.
  9. Ina ua tuua le faatoanofotane mai le fale, e tatau ona fufulu le fola , Ia le itiiti ifo faafaatusa. O le a faafaigofie ai le faagasologa o ana suiga i le o le aiga tagata. E sili atu le saʻo e faia lona tina. Ma o le a fai lava si faatali le solo o le faaipoipoga o ni nai minute.
  10. e taua le faatoanofotane tauai a veli pe a tuua le fale . o le a puipuia ai lenei faleuila mea mai le mata leaga. E mafai ona e aoao veli pe a ulu atu i le tamaitai faaipoipo i le ofisa faamauina po o le lotu.
  11. Ina ua uma ona tuu i luga o le faatoafaiava i le tamaitai faaipoipo i le mama faaipoipo tamatamai lima Po o ia po o ai e tatau ona toe paʻi pusa gaogao lea sa mama. E sili o le mea lenei e tasi o le bridesmaids faaipoipo.
  12. e le tatau ona faasaʻoina malo talafeagai Faatoanofotane po faatoafaiava, e taua ai le mulimuli i lenei ala i le sauniga atoa.
  13. e tatau ona ulugalii fou i taimi uma faatasi, E le faatagaina se tasi e alu po o le nofo i luga i le va o i latou. O le a malosi faia le iuni le faaipoipoga ma le le talafeagai.
  14. E taua le taimi e tasi le taina o le faatoanofotane ma le faatoanofotane moligao faaipoipoga - O le a tuuina atu i latou i se olaga soofaatasi umi.
  15. Ina ua mavae le taualumaga faaipoipoga E manaomia e talavou ona matamata i le faata se tasi . O le a tosina manuia ia te i latou, ia faauo ma le fiafia i se olaga faaipoipoina.
  16. Le tuua o le lesitala ofisa po o le lotu, e tatau ona sausauina talavou : E mafai ona avea Millet, araisa po o saito saito. E tusa e talia, o le a tuuina atu taitoalua se olaga fiafia.
  17. E le mafai e tagata talavou e alu i le faamanatuina o le faaipoipoga i se auala saʻo . Tatou tuaa talitonu ai sa tatau ona fenumiaʻi mana leaga, ma o lea filifilia le auala sili ona faigata. I le tele o atunuu, o loo i ai lava se tu masani i faletupe gaogao fusifusia mai meaai apa mai tua, lea o le a fefe i lo latou ituaiga.
  18. Pe a ulugalii fou aveina aʻe i le nofoaga o le faaipoipoga, e tatau ona e faailoa leotele mai le masini. O le a faafefe foi le mana o le mama, e puipuia e faasaga i se mata leaga.
  19. ua faatagaina ulugalii fou i le taumafataga o le faaipoipoga e siva le gata i le tasi i le isi Ma faafaatusa ma matua. Ae ina ua uma le siva i le fanau, e tatau ona faaitiitia matua ia i latou faatasi.
  20. Oti le tatau ona faatoanofotane keke faaipoipoga Ma le tama faaipoipo e tatau ona tausia le naifi. O se fasi i le ata autu o se ofu toalua fou-minced i luga o se ipu mafolafola ma lona faletua, ma le meaalofa sosoo faatoanofotane i le faatoafaiava. E na o ina ua maea ona tufatufaina lenei keke e malo. O lenei faailoga e faailoa maliega soofaatasi ma fesoasoani soofaatasi.
  21. Ina ua talavou moega saunia , Aluga manaomia ina ia faataatia i le auala a e pei o mau mai le manua o le pillowcase i fesootaiga. O le a mautinoa ai se olaga faauo.

Faailo mo le faʻaipoipoga: O a mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai? 7598_3

Faaipoipoga faailoga faapea so o se faatoanofotane tatau ona iloa

Ata e uiga i le aveeseina o le Fata. I le tele o mataupu, e talia mai i tagata asiasi e filifili ai se ulugalii talavou, ma e foliga mai o le a latou "faaipoipo" ma le "faʻatoʻafaiava". O le teine ​​ua alu i luga o le ie puipui, na aveese mai le teine ​​faʻaipoipo moni, ma o le Buetonlieerer Groom e maua ai se mafaufau

Peitai, e tusa ai ma faailoga, e le mafai ona vaeluaina i le povi ma fata! I lea taimi, na faia ai le faʻailoga e togi se povi. Ina ua uma le faʻaipoipoga, e tatau ona fai pea fale ma Boutanniere o ia o se aiga Relic. A aliali mai le ulugalii le pepe ma e maʻimau, e manaʻomia le ufiufi i lenei mea pe tautau luga o le moega. O le mea lea, o le a puipuia mai le mata Leʻo.

Faitau atili