Saina rosa i totonu o le fale - faailoga

Anonim

Saina rosa o se masani masani i totonu. O loʻo iai foʻi lona igoa - Hibiscros. I le vao, o le Rose Bush ei ai le tele tele ma mafai ona ausia 3 mita i le maualuga. Ma mo le tulaga o aiga o loʻo faia faʻapitoa se maualalo-umi fugalaʻau vasega. O faʻailoga na tu ai i le fale Saina na tulaʻi mai i le fale na aliali mai i le anamua, ae na mafai ona savali lelei i lenei aso ma e le leiloa lo latou taʻutaʻua. E le gata i lea i le tusitusiga, o le a matou feagai i le faʻauiga lelei ma le lelei le faʻauiga o nei.

Saina rosa i totonu o le fale - faailoga 7610_1

Tulaga lelei o faailoga

Saina rosa e uiga ese i mea. O nei uiga lelei na avea ai o se filifiliga lelei mo faʻalapotopotoga a tagata lautele ma i le fale. Ae e ese lava i le itu o le mathetic, o le au Saina Rose o se taumafaiga foi o nisi faamatalaga. Ma e mafai ona fesoasoani i se fesoasoani i nisi tulaga, o lea afaina ai le ola ma le ola maloloina o se tagata. Ma o le ā faatonuga a le ponaivi o le a faalagolago, e faalagolago le mama mai i se tulaga faapitoa.

Faataamilo i le Saina Rose e masani ona aofia ai tele, mai le mea lelei, o mea nei e mafai ona maitauina:

  1. Fugalaʻau e mafai ona totogi le nofoaga o loʻo aʻafia ai . Hibiscus e fetaui ma le faʻailoga o le leona zodiac, ma e faʻasino i ai ona o le alofa mo le susulu malamalama ma matagofie o fugalaʻau. E ui i lona igoa o lona foliga, o le Saina Rose ei ai le malosi malosi tamaloa. Afai e te talitonu i fetuʻutuʻunai, O le afi lea e tautala i ai tane vaʻa, faʻaali gaioiga ma gaioiga.
  2. Fugalaʻau pei o se spangige aoina le malosi faʻaleagaina o le paie ma amata e faʻaliliu ai i le malosi o fatufatuga . E fautuaina le amataina o lenei laau i lou fale ia i latou e mafatia i le fatu punou pe faaitiitia le mamafa. Ma isi, o tagata Saina na faʻaalia o loʻo faʻaalia i tagata ua pasi, e pei ona faia ai se olaga moni i le malosi tele.
  3. O le malosi o le Saina Rose o loʻo i ai i le sipili-foliga - pito i lalo oso i luga . Mai le vaega o aʻa - i le fautuaga ma lau. E tusa ai ma le lauiloa lauiloa, e talitonuina o le fesoasoani a lenei laau, e mafai ona toe faʻafoʻiina le afi o le alofa i le va o le ulugalii faaipoipo, e ui lava o se faʻauiga faʻauiga).

Le lelei faamatala

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae e ese mai le lelei, o loʻo i ai foʻi ma le tele o galuega le lelei o lenei talitonuga:

  1. Hibiscous o se ituaiga o Schon, tusi i le fiafia o aiga ma le soifua maloloina . O lea, afai e te maitauina ua amata ona mou atu le laau e aunoa ma ni mafuaʻaga, I se tulaga lea, e manaʻomia le sailia o ni fesoasoani faʻafofogaina.
  2. O loʻo i ai foʻi le tasi le faʻailoga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma Hibiscus. O lenei laau ua manatu o se faʻailoga o le tuʻinanau, ma o le fafine le faʻaipoipo , faatupulatu i ai, ou te le iloa le fulu mai le aufaigaluega. Ae ma lona tulaga o loʻo i ai uma le faʻaʻauvaʻa, tusa ai ma le mea o loʻo "musika". Ma e ui lava e matua tosina mai i ai le fiafia, ae i le taimi lava lea e tasi e vave faʻafiafiaina ai i latou o le ona o le laʻau.
  3. Afai o le fugalaʻau o le a amataina se ulugaliʻi faʻaipoipo , o le tulaga ua lamatia i le avea ai o se tagata le mautonu. Faʻatasi ai ma le foliga mai o le Saina roses, atonu o le amataga o le felafolafoaʻiga, feeseeseaiga ma scandals, e mafai ona faʻamutaina mea uma e mafai ona avea o se atoatoa faʻavae o mafutaga. Ma o le a tosina eseina i latou o e matagofie lenei, ae i le taimi lava lea e tasi o le fugalaʻau matautia.
    Saina rosa i totonu o le fale - faailoga 7610_2

Tatou otootoina

Ioe, na taua mea uma i luga, i lona uiga, o tali faanuunuu. E tele tagata i totonu o le fale e ola ai Hibiscos ma latou te le fiafia foi i ai ma leai ni faafitauli. Ae aua nei galo o faʻailoga ma faʻailoga e le masani ona aliali mai i se nofoaga ma o loʻo i ai foʻi se vaega o mea moni.

E tatau ona e filifili mo oe lava tutoatasi, e talitonu i nei faʻailoga pe leai. O mataupu taʻitasi faʻapitoa o tagata taʻitoʻatasi uma, ma mo tagata uma, o le taua taua e faia ia latou lava lagona, malosi ma lagona. O tatou lava o mea na foafoaina ai lo latou taunuuga.

Saina rosa i totonu o le fale - faailoga 7610_3

O faʻailoga ma talitonuga faʻafanua o le a le sili atu lona poto, afai e moni, o le a e le talitonu ia i latou ma faʻalelalolagi. Latou te leʻi foliga mai o se mea - o matou tuaa na aoina mo senituri, ma saʻilia mea na tutupu, na fausia ai oa talafeagai ma sootaga sa iai se isi mea na tupu. Ma o loʻo ia i tatou nei se avanoa sili ona lelei e faʻaaoga ai a latou galuega mo le manuia o oe ma le lalolagi o loʻo faʻataʻapeʻape.

Faitau atili