Faʻailoga e uiga i pusi i le fale ma luga o le auala

Anonim

O le pusi e faia ai se tasi o le satani manu i le tele o tagata o tagata. O le manulele a le aulelei, "Savali ia te ia lava", mafai ona tuʻuina atu i lou tagata vaʻa pe, i se isi itu, scratchs, o le mea e le fiafia ai se mea. O faʻailoga ia e uiga i pusi e matua taʻutaʻua, aua le faia fua. Ile mea uma, o o tatou tuaa na talitonuina e fesoʻotaʻi le pusi ma faiga faataulaitu.

E tele le tele o pusi eseʻese, ma e tele lava ina feteʻenaʻi gofie - i nisi o le fiafia faʻaalia ai le fiafia, ma i isi latou lapataʻia faʻalavelave. Mafaufau e taatele i latou.

Faʻailoga e uiga i pusi i le fale ma luga o le auala 7611_1

E le mafai ona ita i pusi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e te matua afaina ai le pusi, ona maua ai lea o se mea le fiafia i le le fiafia mai le olaga. Masalo o se maʻi ogaoga ma isi faʻafitauli taua.

E le mafai ona e matamata i le manu i mata

O pusi, e pei ona e iloa, e manaia, i se tulaga tusa lava poʻo le a le foliga o le hypnotic. O le toʻatele o tagata e fefefe i le pupula i le mata uliuli o lenei manu.

E le mafai ona tilotilo i mata o se pusi e le toe feagai ma faʻafitauli matuia. O le pusi fale e mafai ona iloa lelei tele pei o se faʻamataʻu poʻo se faʻaalia o le vevesi ma totonu o le mataala. O manu feʻai o loʻo i ai se matata eseese o amioga - E mafai ona latou toʻafilemu le vaʻai a le tagata i le faʻamoemoe o se fafaga.

Pusi vaaia fale

Na talitonu tagata na talitonu o le pusi na i ai le tomai e vaai ai i le fale. E mafai foi ona faia ni uo. Ma o le a masani ona ala mai i luga o le au e ana le au. Ae e le mafai lava ona lafo se pusi ma fale, a le isi mea e amata ai ona amata e le fale ni faigata.

O le pusi o le muamua e faʻailoa atu i se fale fou.

E tusa ai ma le tuai lelei agafesootai, o le pusi e tatau ona avea ma muamua le faʻatagaina i se fale fou. Toʻa toʻatele o faʻatuatua o le pusi e ave ai agaga leaga. O isi e talitonu o le pusi e faafesootai ma fale.

Pusi puipuia mai le le mama

Afai na e matauina ua alu le pusi i le tulimanu o le tulimanu ma gauai atu, e tusa ma talitonuga o o tatou tuaa, o lona uiga na ia aumaia le malosi leaga iina. E tatau ona e fesoasoani i lau fagafao aveese le le mama. Ina ia faia lea mea, e mafai ona e faʻaaogaina le popo, faʻamamaina o tatalo poʻo uʻupeina, ma o oe o se filifiliga, aua le talitonuina lenei faʻamatalaga.

E le mafai ona sogi pusi i le isu

Ma i lenei tulaga tatou te le o talanoa vavalalata i le heamanene. Ua talitonu Mytustics pe a faʻaali le laugutu ma le isu o le manu, ua faʻaalia le auala, e tusa ai ma le tagata e leiloa lona malosi ma le faʻaititia o fasiga o lona olaga.

Vai o loʻo taʻele le pusi e mafai ona fofoina faʻamaʻi

E tusa ai ma lenei talitonuga, e tatau ona e faʻatau se tamaʻi, ma le vai e le sasaa atu i fafo, ae ia avatu i se tagata maʻi i le. E talitonu e maualuga mea e leaga. Ae i le iuga e manaʻomia e sasaa ai i le mamao e mafai ai mai le fale, ina ia le maua le tietiega o le tietiega.

Tricour Cat Foreshows

Tolu-lanu pusi e masani ona avea ma se mea lelei o le taimi nei ma manuia. A fanau se manu i lou fale faapena se fetaui, e le o toeititi o le ae faia mafutaga fou ma manuia. I Iapani, e faʻaaloalo i pusi Tui Tricoule, latou te gaosia foi ni faʻailoga faʻapitoa mai le poletini, lea ua lauiloa o "tinoitupe kapeta o le fiafia."

O pusi uliuli - manu leaga

O le talitonuga e matua masani lava o le pusi uliuli, tamoʻe ese, e mafai ona aumaia faʻafitauli. I lenei tulaga, e fautuaina le taofi ma toe foi i le fale. O taimi anamua, na molia ai le tagata lē uliuli, e ui lava e i ai ni tuufaatasia i tulafono. O lea, i luga o le uliuli manu vaa, na latou faʻapitoa faapitoa mo le manuia: Na latou talitonu o le a latou puipuia le vaʻa mai avili ma afa.

Paepae pusi - fatuga filemu

O pusi paʻepaʻe ua mamanuina e faʻatumu ai le ola o latou tagata e ona o le lalolagi, o le fealofani ma le toʻafilemu. Afai o se tamai pusi ua faʻaauauina ia te oe, ia mautinoa e ave, o le a Ia aumaia ia te oe le fiafia. E talitonu foi o le papala paʻepaʻe e leai ni mea itiiti. Ma afai o le paʻepaʻe pusi alu ia te oe le auala, o le a le mafai ona faia uma le mea.

Isi pisinisi e uiga i pusi

  1. O le pusi e taoto i luga o se tagata ma e le manaʻo e alu - ave se malosi le lelei. Aua le tuliesea le manu - o le a tuʻua ia lava pe a oʻo i le sauniga ua maeʻa. O le mea e tatau ona faʻalogo ai i lena vaega o le tino o loʻo taoto ai le manu - e iai ni faʻafitauli i ai.
    Faʻailoga e uiga i pusi i le fale ma luga o le auala 7611_2
  2. O lea e mafai e le pusi ona fai ni uo ma le fale, amata le manu o le lanu tutusa e pei o le lauulu o le lauulu. A leai, atonu e le faaeteete le manu.
  3. Mo fetu e faʻailoa mai ai e talitonuina, matua maʻi, o Papaga atonu e mautinoa e oti mai le fale, ina ia aua neʻi tosina mai faʻafitauli i le fale.
  4. O se alii na fasiotia le pusi o le a le maua ai le fiafia ma le filemu mo le fitu tausaga. Ma i le fale, e leai ni pusi, e toʻatele e le lelei le malosi e faʻaitiitia, leaga ai foʻii tagata soifua maloloina.
  5. O le pusi e fesoʻotaʻi o se faʻailoga lelei tele o le faʻamaoni lelei ma le manuia. I le tulaga faaonanuu, talitonu o le agaga o le aiga ua maliliu sa tuʻufaʻatasia i totonu o le meaola a le atunuʻu. E tatau ona e ave se pusi, fafaga, mafanafana ma ona tatau lea ona alu ese.
  6. Pusa pusi i luga o se tagata? E iloa ai le foliga mai o mea fou.
  7. E tusa ai ma tulafono, e le mafai ona faʻatauina se pusi, ma e tatau ona e fesoʻotaʻi i luga o le fuamoa fuamoa pe ave se meaalofa.
  8. O le manu ua susu i malo.
  9. Afai o le pusi e gagau e le polo ma o vae e ufiufi ai le isu, e foliga mai o le a toe sau le peʻa, ma faʻatali ai le mataupu o le malulu. O pusi amata ona saeia puipui i le leaga o le tau (timu), ma le matagi ma le aisa - derut fola.
    Faʻailoga e uiga i pusi i le fale ma luga o le auala 7611_3
  10. O le leaga ulufale e manatu pe a fasiotia e le pusi le lupe - i le leaga o sisifo.
  11. E faʻalogo pe faʻafefea le pusi, - i le nifo nifo (ae o le teine ​​faʻaipoipo o lona uiga o le fiafia faʻaipoipoga i le olaga).
  12. Na sili atu le amataina o pusi e le amataina pusi, ese latou te lamatia mo se taimi umi mo se taimi umi e aunoa ma se paga.

Talitonu i ai pe le o nei faʻailoga uma e mautinoa lava na o lau pisinisi. I soo se tulaga, o le pusi i le fale o le a avatu ia te oe le sami o le malosi malosi ma aioi, sili ona taua, aua nei galo ona fafaga i le taimi!

Faitau atili