O a miti o se tama masina o moemiti?

Anonim

O le mea e masani ai le faʻauiga o lea o le moe o le falemaʻi. E le sili ea le tele o le fefaʻatauaʻi o se fomaʻi, pasi suʻega ma pasi suʻega. Ae naʻo lea na o se faʻauigaina o isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i ni miti, o masina faʻalesina masina o le a maua i le leiloa o se tasi e pele i se mea, o iʻuga faigata, o lea o le a afaina ai lou olaga. O le a le masina masina?

O a miti o se tama masina o moemiti? 7662_1

O le iloa, e tatau ona e manatua mea uma, tusa lava pe laiti o le moe. E iloa e tagata uma o miti na manatua manino i le taimi lava na o le ala i luga. Ma i le afiafi e mafai ona faagaloina. O le mea lea, afai e te fiafia e faʻalautele le miti saʻo e mafai ai, tusi i lalo le togafiti moe i mea laiti i le taimi muamua, e pei ona ala i luga. Ona faʻasino lea i miti i le sailiga o se saʻo faʻamatalaga.

Lauiloa faauiupu

O miti e tuʻuina atu faʻamatalaga nei o sea fafine moe:

  • Afai i se miti e te faʻamoemoe i le amataga o aso taua, ae le mafai ona faʻatali , faatali i le lelei o le olaga o faigata, toilalo. O le a e sailia fesoasoani, ae o le a e teena le latalata. O lenei mafuaaga e mafaufau ai i ai - Masalo o oe lava o loʻo e galue le faʻamaoni ma le faʻamaoni, o lea, o lea la e leai se manaʻoga e lagolago.
  • Afai o se miti o le miti o se tamaloa , O lo o pipii i feusuaiga, taofi se taupou. E i ai isi faiga lavelave ma fefe. E te manaʻomia le fesoasoani a se tagata agavaa o le mafaufau o le mafaufau e iloa e malolo ma ola i se maʻi atoatoa. Pe taumafai e aveese oe.
  • Afai o se fafine maʻitaga ua fetuʻutuʻu , O se faailoga lelei lea. E ola foʻi le fualaʻau, o le fafine i le lumanaʻi foi. E aoga le faʻamoemoe o le foliga o le soifua maloloina ma le tama fiafia i le taimi faʻatapulaʻa. O Le Fanau mai O Le a Sa Aua lava e vave, faigofie, ma e moni e le tamaititi le va o le faaleaogaina o le soifua maloloina.
  • Afai i se miti lavalava afifi, e te lagona le le mautonu Ma o le mea moni i le olaga, e vave lava ona lagonaina se mea faapena, ae o se fua tele. O le ae pa'ū i se tulaga e te lagona ai le maasiasi ma le lagona o le tausalaina.
  • I nisi miti, na miti ai le tagata , Forephow vave leiloa. Na te leiloa le galuega, leai se tele o tupe, o le tele o tupe, e nofo aitalafu pe nonogatupe. Ae o le leiloa e le o afaina ai le vaega o le olaga. Moe e mafai ona amata ma vave. O se tamaloa e tuuaia, ina ia mafai ona e aloese mai se tulaga le lelei pe a e mulimuli i lau amio.
  • O se miti le fiafia o loʻo e vaʻai ai i le faʻafeiloaʻiga kesi, Folafolaga agaalofa. Atonu e te matua fiailoa, fiafia e faʻauuina lou isu i nisi tagata, aʻoaʻo mea eleʻele o le ola totino o isi. TAOFI! O na amioga e le aumaia i le lelei. Afai e te le taofi le luluina o le palapala foliga ese, nofo toatasi nofo toatasi. O le moe o se faailoga o le taunuuga o le taimi e alu ai i loʻu lava olaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O nisi taimi e mafai ai ona faigofie le moe o le moe. Masalo na e amataina le vevesi a o e moe, ma ua fauina e le tino se faʻailoga e tatau ona e ala ai ma faia gaioiga. Ae afai e le o lea, mafaufau i le mafuaaga na e miti ai i se miti le fiafia.

O a miti o se tama masina o moemiti? 7662_2

Faamatalaga tumaoti

E i ai isi faʻauigaina o ia le moe. Faataitaiga:

  • I totonu Tusi Farani O loʻo fai mai o loʻo e faʻatali mo se fonotaga ma nai aso uumi. Masalo na e leʻi vaʻai muamua i nei tagata ile ola, ae latou te maua foʻi se asiasiga. Muamua o le a e le alu, ae i le faaiuga o le sauniga o le a aumai ai lagona lelei.
  • tusitala Miti Souno O le faamaoniaina o le a alu ese mai le anoanoaʻi o le a alu i faʻafitauli, faigata e le o toe umi ona manumalo. O le a latou paʻi atu i le toʻatele o le olaga - o se mea poʻo se tasi e manaʻo e puipuia lou fiafia. Aua le fiu - tonu mai i ou saʻo ma le saʻo gaioiga o le a faʻalagolago i le iʻuga o mea tutupu.
  • Miti Miller Lapataiga: Tuʻuina atu i le masina - o se faʻailoga e le mafai ona e alu ese mai le fale i le isi aso. Faaeteete i malaga i taavale ma kamupani lautele, tausi oe lava.
  • Freud mafaufau afai o se teine ​​miti o le menstruation, i le olaga moni e mafua ai ona tuai. Vaʻavaʻai faʻatasi ma uo, i le amataga o le aso faigaluega. O amioga faapena e tautala ai e uiga i le tuulafoai ma le le faaaloalo uiga faaaloalo i isi. O lea ia e mafaufau ma taumafai ia sili atu le gafa.

E le masani ona saʻo manatu e moni, ae atonu o se mafuaʻaga e mafaufau ai, toe faʻaleleia o latou ma a latou amio i galu.

O a miti o se tama masina o moemiti? 7662_3

Faitau atili