Miti Faamatalaina: O le a miti e aau i le vai?

Anonim

Po uma tatou te vaaia ai le manifinifi, lalolagi pea le iloa o miti. mai se vaaiga mamao mo se faalavelave faafuasei. O le a foliga mai o se vai faigofie vaai i se miti e le tauaveina o so o se avega faamatalaga, ae o le mea moni atoa eseese. O le a le uiga o le miti e aau i se vaitaele miti?

Miti Faamatalaina: O le a miti e aau i le vai? 7684_1

Auiliiliga

O le mea moni, totogi gauai atu i ai le eseese o le moe, mea laiti. Manatua mea na e vaaia? O a ni au mea e fai? Pe i ai se tasi e latalata pe leai? Mea e tatau ona ou manatua ma o mai i le ono i decoding moe?

  • Na vaai i le vaitaele.
  • Sa mama o le vai, e fou le vai, ae sa leai se tasi o loo siomia ai i se tasi.
  • Dolphins aau i le vaitaele.
  • Ua tumu le faatanoa i le vai manino tioata.
  • namu leaga vai po o palapala ma palapala.
  • Sa leai se vai i totonu o le vaitaele i uma.
  • Tafetafea i le vai? Manatua mea vai o le: mama po o le palapala.
  • Atonu aoaoina e aau po o le matagofie aau ia te ia? Toned?
  • O fea sa i le vai? I totonu o le fale po o luga o le auala? Uaʻi atu i le tau.
  • O se tasi ia te outou i tafatafa o le vai? Pō na, faatasi ai ma tagata po o dolphins?
  • Oso mai le olo po dived?

E mafai ona e moemiti se mea. O le autu o mea e le o galo miti. o loo taumafai taunuuga e fai atu se mea po o le faaalatua faaataataga. ua fiafia foi i tatou i: aau i le vaitaele.

Miti Faamatalaina: O le a miti e aau i le vai? 7684_2

Faatatau i miti

tusi miti tuufaatasi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e te aau i le vai, ma sa mama ma manino o le vai, ona faatalitali mo laki. e tatau ona faamoemoe le manuia i le 'au ma fesootai ai ma uo. o le a lagolago ia te oe ma o le a le faalataina. folafola moe teine ​​talavou le mauaina o se uo moni. vai palapala i le vaitaele atu i faafitauli.

Tusi i le taimi nei

Lelei ma le vai mama i le taimi o aau - i se faailoga lelei. Le sosaiete iloa oe ma lou uiga, ma uo a faalataina lava. e tatau ona faamoemoe teine ​​talavou le foliga mai o se soa moni. vai palapala i faafitauli.

Miti Souno

Opeopea? taunuuga luma e saunia ai se fonotaga maʻoti taua po o masani. Ina ia e tatau ona saunia se mea na tupu. Atonu o le a avea ma se matua masani, o le lagona lea e lei cooled.

Lele i se miti i se vaitaele, e pei ola, - i se fautuaga aoga. O le a aumaia ai le olioli ia te oe. Ia faaeteete, talisapaia lou gafatia ma le malosi, o se tagata e faia se ofo e aveese ai le toilalo po o le taufaasese.

Ua e vaai i se tasi mai le aiga splashing i le vai? Faatali mo suiga i le olaga. O le a latou suia e manino, ma o le ae lagona e pei o se tagata ese atoa. ua tuia suiga i mea uma.

Tipi ma le Olioli? O popolega i aso uma e ono mafai ona tui, o malosiaga i le iuga. E aoga le tuua o mea uma ma malolo. Afai ou te le fiafia i le aau i le vaitaʻele, ona e mafaufauina lea ma se taugofie. E le manaʻomia le vaeluaina o le umi pe faavavau, atonu e mafai ona e alu i tafaoga pe o le aʻai, ae ia e manatua ma le moomoo e uiga i se uo.

Miti faʻauiga mai le a i le z

Afai na vaʻaia e se teine ​​talavou lava ia i le vaitaʻele, ona fai lea lea o le Fatua o le a le toe aʻoaʻoina o ia i se tamaloa. O le a mafai ona ia avea ma lagolago ma ava mo ia, o lona tulaga maualuga e fetaui ma ona talosaga. I le galuega, faʻamalosia le tulaga i faʻatasiga.

Aau le lavalava i le vaitaʻele - ia alofa ia Itekh, fiafia. E le tatau ona osofaʻia i faʻaosoosoga, masalo e le o le a le umi o le a e maʻi ma leiloa lou lalelei ona o lona le faʻatagaina i feusuaiga. Vaʻai tamaloloa i le vaitaʻele, o loʻo le lavalava - i le tele o tagata fiafia.

Miti o se fafine i ona po nei

O le miti faʻauiga fai mai o loʻo folau i se miti vaʻai i se taimi tuai o le alofa. Ia faaeteete, o le a galo ia te oe e uiga i tiute ma mea taua. O le le fiafia mai le alofa o le alofa e le o mamao.

Miti "Fedorovskaya

O le aau e avea ma fonotaga ma uo lelei fou, ma o le manuia o le olaga e tatau ona maua oe. Afai e aau se tasi, faʻamoemoeina fesoasoani mai se tagata manuia.

Miti o freud.

O se lagona malosi fou o le alofa e o mai pe a tatou aau i le vaitaʻele. E te leʻi oʻo i ai ni lagona. Manatua o le vave o le tamaoaiga mai le alofa o le a pasi, ma le le fiafia o le a le opeua o le taimi lava e oʻo mai ai o le a taunuʻu mai se mafutaga mafana ma le filifilia o le tasi.

Miti o Astrorida

Aau i le vaitaʻele, i pito tumu i vai, - i se fono ma se tagata mauoa ma faʻamalosiʻau tagata e mafai ona faʻasaʻo lau tulaga tau tupe.

Taumafanafana miti

O le vai manino o le vaitaʻele ma aau i totonu o se aso malolo poʻo se faʻafiafiaga fiafia o loʻo e faʻatalitali.

Tusitagi a le tautotogo

O le moe o le faʻalauiloaina o le lumanaʻi. Puʻe le manulele lanumoana o le fiafia i tua o le siʻusiʻu, aua le misia le avanoa.

Autumn Dream tusi

Aau i le vaitaʻele - i se fonotaga e le faʻamalieina ai ou manaʻoga.

Faitau atili