Ata: O le manulele na lavea i le faamalama

Anonim

Mai taimi anamua, e iai lona talitonuga na te uia e le au fulu o agaga o na na ola muamua i luma o isi tagata na soifua muamua ma o atu i le lalolagi o isi ma o atu i le lalolagi o tagata. O le mea lea, o le a ou faaaogaina ai le sasaina e le manu i le faamalama, o le tele o o tauaupu o supanun taulimaina ma se upu. O le mea lea, o le manatu: O le manulele lava o se mea e feʻaveaʻi ai faʻamatalaga mai le isi. Peitaʻi, o faʻamatalaga e ono sili atu ona tupu i mea tutupu e ono afe ae oʻo mai oʻo mai i le lalolagi o tagata. Sei o tatou faʻatasi ma ituaiga uma o fesuiaʻiga o lenei saini.

Ata: O le manulele na lavea i le faamalama 7685_1

Na ou faalogo i le leo o le oso o manulele e uiga i le tioata - faatali mo le tala fou

Soʻo se manulele, i le faʻauigaina o taulaitu ma faʻauiga o talitonuga faʻafanua, o se avefeau. E oʻo mai taimi anamua, ina ua fesootaʻi o tatou tua'ā i le tino o Forharison ma faataʻotoʻo, na maua ai e le tele o ituaiga manu na faia e nei ituaiga. I le taimi lava e tasi, na vaevaeina uma tagata i le Brarriers o Pogisa (Sparwarows, Crows ma isi) ma susulu (foloina, lupe, o lupe. E pei ona e vaʻai, nei o faʻauiga e tele mea.

Sei o tatou vaʻai poʻo le a le mea na faʻamatalaina o le faʻalavelave i aso nei poʻo isi faʻailoga:

  • O le leo o le manu o le manu i totonu o le faamalama ua faalogo, - O le faʻailoga e lelei, agalelei, ma paʻi paʻi atu, ua e faʻatalitali mo le tala lelei;
  • tutusa tutusa Folafola atu tala fou o le vave faʻafitauli o se faʻafitauli ua leva ona tulaʻi mai poʻo le fesili tuai;
  • Ina ua uma ona lavea le tioata, o le penina o le channal lago i le fale - E leaga tele, o le faʻailoga e faʻaosofia ai le vave leaga o le a tupu i lou aiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻaletonu i lenei tulaga o le a le fesoasoani. Naʻo le mataala ma faʻaalia le mataala i mea uma, mo le tagata lapatai o loʻo puipuia e le ofutau i se taimi taimi na mauaina.

Ata: O le manulele na lavea i le faamalama 7685_2

Leaga vavalo o mea na tutupu ma pe faʻafefea ona faʻafetaui

Faailoilo o se ituaiga o muai manatu, lapataiga na auina mai ia i tatou e ala i le faatafunaga o le itu. O lea, e maua e le tagata le avanoa e sauniuni ai mo le a se mea e tupu i se taimi lata mai ai, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • O le ie na taia ai le tioata e le manaʻo e lele ese ma alu latalata - Le leaga faʻailoga ma se vaega lelei, e talanoa e uiga i se mea leaga mea na ono tupu, peitaʻi o le manuaga lava ia o loʻo ia lapataʻia ai oe, ina ia e mataala ma faʻaeteete;
  • O le isi faʻailoga o le agi o le muamua meaola i le faʻamalama na sosoʻo ai e le pato O le fale e faʻauigaina o se mea e mafai ai se vave tala e uiga i le maliu o se tasi mai le pele, ma atonu a o lenei foafoaga o se foloina o le foloina.

E aoga tele, mai le itu i migao, faʻafeagai i le faʻagaioiga o mea tutupu - e manaʻomia e le manu ona tuʻuina atu meaʻai ma vaiinu, ona faʻatagaina lea o ia i le finagalo.

O loʻo fesoʻotaʻi isi sui o le "vailaʻau" mai le leaga - o tagata e le lelei, o loʻo iai ni manu felelei, maua e soʻo se ituaiga mailei. E i ai tuli faʻapitoaga e'sevae o le a le galue tele.

Taofi se manulele maua - ia lava se mataupu le elemene. O loʻo i ai ni nai ituaiga na lagona ai le lelei i le fale. O iinei e tatau ai ona latou mauaina ni faleoloa a fagafao, latou te faʻafaigofie ai ona faʻaleleia a latou pese, ma o a latou pese e fatu se siosiomaga sili ona lelei i totonu o le fale.

Ata: O le manulele na lavea i le faamalama 7685_3

O a faʻailoga e mafai ona taʻitaʻiina ai oe i le manuia

Afai na e pikiina se manu i luga o le auala ma se apa tao o se moa, na pa'ū mai le taualuga, ave ese mai le fale, fuafua, ma lafoai le finagalo. O le a tuʻuina atu ia te oe le avanoa e aʻoaʻoina ai le alofa mutimutivale ma le le manatu faapito - o uiga lelei o tagata e faʻaalia ma faʻailoga lelei:

  • Pernata Bzernatsa Sweet Sam Sast i tafatafa o lou faamalama O le mea e ula mai ai i lea taimi - o se faʻailoga sili ona lelei, o lona uiga o le malosi lelei i lou fale, malosi malosi, ma e soifua ai tagata i le fiafia ma le fiafia;
  • Na ou matauina se mimilo o le lafu o le raveve poʻo le faʻaseseina pusa pusa - faʻatali mo faʻamaʻi pe taʻitaʻia se olaga maloloina ina ia e le faʻamalieina Malaese ia te oe;
  • Ina ua maeʻa ona aʻafia, na pa'ū le uluaʻi foafoaga i le eleele ma talepe - Leaga tele, le fiafia poʻo faʻamaʻi.

O isi taimi tatou te le iloa poʻo fea o mea tutupu e mafai ona faʻauigaina e pei o se faʻailoga lelei. "Na ou faailogaina" e te oso aʻe se manulele i le maualuga - o loʻo e ita, palauvale. Peitai o le faailoga lenei i se taimi puʻupuʻu o le ma fale o le ai ai le fiafia tele.

Ata: O le manulele na lavea i le faamalama 7685_4

E i ai lava le talitonuina "fua" mai le leaga o le

Na e maitauina na lavea le manulele a le manu i le tioata o lou faamalama. Mafaufau malie i le lapatai lapatai, aua le manatu e ese le leaga ma iloa muamua mea e tatau ona faia i ia mataupu faapena:

  • Muamua uma, vaai Sa le afaina o ia pe manaʻomia le fesoasoani mai ia te ia, pe a manaʻomia, nofo, vaetamanu, ona e tafea ai lea i le loto;
  • Asiasi ma le faaeteete le faamalama ma le nofoaga na o mai ai iina, ia ou mautinoa ia soloi;
  • Afai o le crack e vaaia i luga o le tioata, Sui i se taimi vave, ma mai le toeaina e te alu e mumu, e le o le ato;
  • Manaomia tele faʻatulaga se tamaʻi taumafataga mo le faʻamoe pe a maeʻa lenei mea na tupu I fafo o le faamalama, ma e manaʻomia aua o latou tutusa ituaiga o le foafoaga e asiasi ia te oe, naʻo le mea e mafai ai mai lou fale.

O le a le sili atu le tele o le asiasi i le malumalu faaleagaga Ae filifili i lenei Aso Vaiaso, tuu se moligaʻo, tuʻu le leoa, ma le leoa, i le upu. Tusa lava pe le mafai ona 'alo ese le malaia, o le a e maua le mautinoa na e taumafai e aloese mai ai.

Ata: O le manulele na lavea i le faamalama 7685_5

Eseese manu felelei faia gaioiga eseese

Pei ona taua mai i le vaega o mea uma o lo latou lava a latou lava i o latou o loʻo i ai i le pogisa ma malamalama malosi, o le tala mai le tala mai manu eseese e mafai ona faʻafeagai saʻo:

  • Sregging Audio leo - O tala lelei na aumaia mai ou aiga ma e pele ia te oe;
  • O le lava foliga tutusa nofo i luga o le faamalama ma le autilo ma le gutu i luga o le tioata - 'Aua neʻi' aua neʻi 'ua sau o ia i lou fiafia, e tupu i le faʻamoemoega o ia;
  • Sichka faanatinati atu i lou faamalama ma le laki;
  • Anufe Aua le faasea - o le maliu o lana asiasiga;
  • lupe Na ia mauaina le tala e uiga i le oti o se tagata.

E taua le mafaufauina o le fia iloa - ma o le ae aʻoaʻo e uiga i manulele o manu fou ma tuu le alu mo oe lava i le penefiti.

Faitau atili