O le Tatalo Taisginan e uiga i le faʻamalologa pe aʻo le i taotoga

Anonim

O faʻamaʻi e le maua ai le filemu i tagata i Lana talaʻaga, ma e leai ni o tatou tulaga ese. O lona fofo mai se maʻi faapitoa. O tagata o nei aso nei e manaʻomia e faʻatuatuaina fomaʻi. O loʻo faʻamamafaina foʻi le fesoasoani mai o le malosiʻaga o le malosi maualuga, ua la tatalo foʻi latou i le Atua ma le paʻia. O se tasi o nei Au Paia o Luka Kndersky, lea e masani lava ona togafitia i se tatalo mo le faʻamaloloina, faʻapea foʻi aʻo leʻi oʻo i le lumanaʻi.

O le tusitusiga o le tatalo o le taulaga solitulafono e uiga i le faamaloloina ma le soifua maloloina

Na tuuto Luka KyryMeky i le faaolataga o tagata i lona olaga atoa. Na ia faatulagaina e le Alii le Atua lenei tiute tetele ia te Ia, toe liua o le Au Paia le meaalofa matagofie le meaalofa manaia o le faamalologa ma le liliu.

O le tusitusiga o le tatalo e uiga i le faʻamalologa ma le soifua maloloina na fetaiaʻi ma le usuina o le utiuno Kyryky e pei ona taua i ai:

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Mau tatalo Luka solitulafono solitulafono i le faamalologa

O lenei tatalo e mafai ona faʻamaonia aʻo i ai ni galuega faʻatino. O le mea autu o le faia lea ma se faʻatuatua loloto i le Atua, ia tuʻuina mai se faʻamanuiaga lelei o se faʻamanuiaga o le gaioiga. O le tatalo o le a fesoasoani ma le ono ma le totoʻa i le mafaufau, o le a filemu, ia faʻamalosi le faʻatuatua.

E tatau lava ona taʻua o fomai tipitipi o loo masani ona taʻuina atu i le fesoasoani a le au paia, na muamua atu i le faʻataʻitaʻiga malata. Latou te talitonu o lenei tatalo o le a faamalosia ai le lima ma fesoasoani e faʻaititia ai ni faigata. O ata o le au paia poʻo lana aikona e masani ona nofoia se nofoaga iloga i ofisa fomaʻi.

Faʻafefea ona tatalo i le ua sauā e uiga i le faʻamalologa ma le leʻi faia se taotoga?

Solitulafono Anosai

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Tautaʻutaiga o le Faamaloloina, talanoa i lena tagata solitulafono, e le tatau ona taʻu le gasegase ia te ia lava - lelei, afai o le a faia o lenei mea ma ona aiga ma tagata vavalalata. E mafai ona e valaʻau le fesoasoani a le au paia i soʻo se taimi ma soʻo se mea, peitaʻi e sili le faia o lenei mea i le fale, i le malamalama o le lotu).

  • Ina ia faʻamalolo mai le faʻamaʻi, o le faʻataʻitaʻiga ua faaleoina ia le itiiti ifo ma le 3 taimi i aso, i aso uma, e oʻo i le toe faaleleia.
  • Afai o le tagata maʻi ua i ai le taotoga, o le tatalo e fautuaina e faitau le aso a o lumanai le aso filifilia, o le faʻamalo lea o tulivae i luma o le Au Paʻia. E tele upu e mafai ona latou suia leotele poo ia lava, o le numera o toe fai o le 40 taimi. O le mea sili e sili ona lelei o le a ausia pe a fai le tatalo, i totonu i puipui o le malumalu po o tuu i le faasao.

Tatalo Faatulagaina

Afai o le tulaga o le maʻi e le faʻatagaina o ia e maitauina tutoʻatasi, ona tatau lea ma aiga ona faia ia te ia. E mafai foi ona latou faʻatinoina se tatalo lautele, o fea meaai ma vai inu. Le aano o le sauniga:
  1. I totonu o le tioata pusa, sasaa vai vai (tusa o le 0.5 lita), tuu se fagu i autafa o le 7 moli mo le indecon o le aikona o aniani. Oligaʻoga tatau ona faʻatauina i le taimi o le Aso Toʻonaʻi a le Ekalesia!
  2. Tautala 3 Taimi o le "Fanau a le Alii" ("O Lo Matou Tama"), ua mavae - le tatalo a le solitulafono Luka.

O le kopiina o le vai e tatau ona sasaa i le gasegase e faʻatolu taimi i le ao ma faʻaopopo ni nai mataua i le meaai. A le mafai ona i ai se maʻi, e leai foi i le faavae o le soifua maloloina, e tatau ona fufulu ma ona lima, vae ma le ulu, ma maeʻa le faʻagaioiga, ma uma ai le gaioiga.

O nai itula aʻo leʻi amataina le gaioiga, o le tatalo lea ua fautuaina atu i le faitauga i luga o lavalava ma le moega o le iʻuga o le taunuʻuga o togafitiga togafitiga.

Mai le Soifuaga o Luka Solitulafono

Oloa foto edsess dirca

Solitulafono Anosai (Ioe o le ola: 1877 - 1961) - Suiga o le 20 senituri, o le Paʻaga, o le na te faia foi i le olaga o soifuaga. O le tagata lea, o lona malosi, sa mafai ona faʻatasia ai le sili ona faʻatamaʻia pea - vailaʻau ma le lotu.

I le lalolagi o Auvit Luka, solitulafono na lauiloa o le Valentin Feliksovich Car-Yasenetsky. Na soifua mai o ia i Korch, i le aiga ua fusiaese a tamalii. Sa tau fefe o ia i le tele o tagata. Muamua, na maua ai e le alii talavou se aʻoaʻoga, faʻataʻuina mai le aʻoga tusiata, ma pasi ai le ata muni.

Peitaʻi, o le valentin fliksovich na maua ai lona tala moni i le auauna atu i tagata. Ina ua uma ona faauu mai le fomai faia o le Iunivesite o Kiliv, lana galuega o se fomai tipitipi ma le talenia lauiloa na amata. O lana tala o se seti o gaioiga faigata, i le taimi e le mafai ona maʻi ai maʻi, faʻapea foi ma galuega faʻaletonu, auina atu lana sauā o le faʻamalologa.

O le vaega autu o le olaga o le olaga o taua-yasenesky na pa'ū i luga o le polokiki tumau ma faigata taimi. I le 20 i le senituri XXI, na molia ai o ia i le espliniage ma ua oso atu i Siberia. Ae i le fesoʻotaʻiga na ia agai pea i gaioiga faʻagaoioiga ma fesoasoani i tagata mamai. E le gata i lona iloa, i Lana galuega na ia faʻaaogaina uma ai le faʻamanatuga o le tatalo - aʻo leʻi faia e le tauvaga i le tino o le gasegase.

Ina ua mavae se umi nofo i le malulu o le taua o taua, o lona soifua maloloina ua uma ona faasolo mai lea e matua taua, auina atu i le dimsa. O lea na ia faʻaauau ona tusi fomaʻi tupe, na maua ai lava le mauaina o le lalolagi. Mulimuli ane, o le fomai tipitipi ma le saienitisi na faʻaaogaina e le au paia ma paʻi atu i le igoa o luko, ma i le 1946 na avea ai ma faʻataʻitaʻiga. O lona suafa paia - Luka Kryaky - na foliga mai o le faafetai tonu i lenei mea moni.

Lea sa e le mafai ona taofia ai le taofi o tagata, le mea e mafai ai e le Valeese. Sa i ai, o le tau tafe o tagata mamau e le i taofia ia te ia. Na foai mai e le Atua ia e le gata i le taleni faafomai, ae o le meaalofa foi o le palepama. E lauiloa tele i vavega o le olaga. Ma lea, o le fesoasoani a le Faʻagaioigaʻaga ma lana tatalo, na ia mafaia ona faʻamalolo mai le fanau mai o le taulealea, na faʻatumauina le onosaito na faʻamaloloina tamaitiiti mai se maʻi tele, tatalo mo ni nai aso e uiga i lona soifua maloloina, ma sili atu ai.

I le au leva o Luka, o le vevesi na toetoe lava tauaso uma, ae o loʻo faʻaauau pea ona matou fautuaina i ana uo talavou. O lenei tagata ofoofogia na maliu i le Iuni 11, 1961. O lona tuugamau na avea ma nofoaga lelei o le toatele o tagata na omai ma tatalo mo le soifua maloloina. Sa faaauau ona fesoasoani le Luka KietMeky e fesoasoani i mafatiaga ma pe a mavae lona maliu.

I le 1995, na ia faalēaogāina e le ekalesia a Iukinoia i le 2000 na vavao e mata o le Au Paia ma le Rusia Orthodox. O ana tiutetauave na faasee atu i le paia o le Mentianal Ovas o le Meresty.

Faitau atili