Press: Drive i lalo o le pusi i le taavale

Anonim

Talu mai le taimi o tagata Aikupito anamua, o se ituaiga na vaaia e se tagata e toetoe lava o se sui o le aoga. Mycticism ma ituaiga uma o faʻailoga na siosiomia ai nei manu matagofie, sa talitonu o le tino o le tagata ma le agaga mafai ona faʻamalosia lelei naʻo le fesoasoani a pusi "togafitiga". Na taʻu mai foi tusitusiga anamua e mafai ona fetaiaʻi meatotino i lalolagi uma e lua o loʻo nonofo i le tutusa.

E oo lava i Rusia tala o le tala a le Rusia, o le Bagendary Baba Yaga sa i ai lava se pusi uliuli i lona fale i lona nuu. Faʻavae i luga o ia talitonuga ogaoga, e manino lava o le faʻailoga o le tuʻituʻi i lalo o le pusi i luga o le taʻavale e le faʻalauiloaina le avetaʻavale e leai se mea na o mai ai.

Press: Drive i lalo o le pusi i le taavale 7712_1

Le afaina le manu paia

Afai na faʻailoa le pusi i se malosi tele i le faʻasesega o le le lelei malosi o soʻo se fale, o le mea e talanoa ai e uiga i le kareta a le lagi mo se tasi e aveʻesea ai lona ola:

  • E i ai le faʻailoga e tusa ai ma le tasi le pusi o loʻo i ai ni nai taimi aʻo leʻi maliu, E lafo leaga malosiaga i luga o le avetaavale O ai foi o ia lava po o le a maua ai e le mataupu o le olaga ia te ia;
  • E tusa ai ma ituaiga eseese na oʻo mai ia i matou O le Kara na i ai le mana mo se vaitaimi o le 3 i le 7 tausaga I le vaitaimi lea, sa i ai i le faalavelave avetaavale, na pau le ie, uliuli i lona olaga;
  • I le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga, e i ai se faʻailoga sili ona mautinoa, e iloa e tagata o loʻo i ai, o le a le tatau ona nofo mo le ram o le taʻavale, - Afai e te tuʻituʻiina se pusi, ona fana lea o le maile, ona sau ai lea o se tagata uliuli;
  • E manino ai po o ni aafiaga mataʻutia o le a fai ai o le a faia o se meaalofa mo le amiotonu o manu, e tatau ona faʻasolo atu ma le totoʻa i luga o pusi, ae foʻi i luga foi o pusi, ae foi e faʻasolo ai foi i pusi, ae foʻi e faʻasolo atu i pusi, ae foʻi ni maile foʻi.

O sea faʻailoga e iai lona 'alofaga, faʻasolosolo le chaouffir, atonu e le faʻaaloalo i le telefoni, vaʻai i luga o le telefoni, vaʻai i le pili i luma o le zebra.

Press: Drive i lalo o le pusi i le taavale 7712_2

Mai le fola o le meaola e faalagolago - o le fea itu e faʻatali mo le manuia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E i ai le seti sili e faʻaaoga ai o loʻo vaevaeina le iʻuga o le tele o avanoa i le faʻagasologa o le tuʻituʻi o le manuaga e avetaʻavale:

  • Pe a olopalaina pusi, O lea, o le avetaavale tietie uila o loo faatali mai ni faitioga matua mai lona tina pele pe a na o se feteenaiga faaletino;
  • I le mataupu pe a oʻo i luga o le faʻailoga pusi, - Faʻaletonu, ma mea uma na mafua ai, e tatau ona faʻamoemoe mai se tagata mai lou latalata atu i le siosiomaga.

I se tulaga lautele, o le pa o le fale e tatau ona fana i luga o le auala, i le mea laititi, o se afifi o le avetaʻavale, aua o lenei ua tatau lava ona mataituina le phenomena e tutupu.

Press: Drive i lalo o le pusi i le taavale 7712_3

O isi faʻailoga na lafo mai ia i matou i mataupu na tuʻuina atu ai se fafine poʻo se faʻaipoipoga e tuʻuina atu e se faʻalavelave:

  • Matagofie automa I tua o le uili, ae o se lagona lea, i lalo o uili i lalo o le uili - o lona uiga o le avetaavale i luga o le auala, pe a fai o le tulaga se pisinisi manuia. I le maeʻa ai o se faʻalavelave e tupu, e tatau ona e mafaufau atili i lau pele - o le a seoli e le o le tausuaga;
  • I se faalavelave e mafua ai se taʻavale i le mea e maua ai le teine ​​faʻaipoipo ma le tama faʻaipoipo Ae ua mamai atili le leaga, ona o lea mea, ua tuu ai le aiga e avea ma na o aso.

O le mea moni, e le vaivai i le au faʻamatala upu e faʻamanatu ai le faʻamanatu, o le faʻailoga e pei o le tau o le tau: e mafai ona iai e moni, ma atonu e le moni. Afai foi o se aiga talavou o le a ia faaeteete ma le faaeteete le tasi i le isi, ola i le filemu ma le malamalama, ona leai lea o se faailoga uliuli faailoga e taufaafefe!

Press: Drive i lalo o le pusi i le taavale 7712_4

O le a le lanu o le lanu o pusi - o lenei ua faatali foi

I le avea ai o se tulafono, faʻauiga ma o le tele o le a le mafai ona avea faʻapitoa e le mafai ona faʻaaogaina i le tele o manu feololo, naʻo paʻepaʻe pe uliuli o le faʻataʻitaʻiga - ma mea uma o vavalo:

  • lanu uliuli O le fana i lalo o le pusi i luga o le auala, e leai ni isi mea i le tino o le manu - O se tasi mai lau nofoaga o loʻo aʻafia ai BaBa gaze ma taumafai i lenei auala e faʻatautaia ai oe;
  • lanu paʻepaʻe E le mataʻutia se manu, a o nisi faʻapitoa o le 'e le faʻamoemoeina, e tusa lava, pe a fai o oe i le tausisaite, pe a maeʻa ona e toʻasa;
  • O le isi faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le pusi, "fautua mai" e le avefeau, pe a fai e le o lagona le tausalaina, na o le taofi ma Aulelei mafaufau i lona olaga;
  • O le liusuavai O le faʻailoga o le tau o le mea e le o se mea e leʻo i ai i lou olaga Faʻafefea e le Silisiliese ona manaʻo i lenei mea, o lea na te auina mai ai se faʻailoga, ma afai o le ae feiloai ma se uo, faaleaogaina le sauniga, ina ia e faʻaseseina, pe tuʻulafoʻe ai lenei manatu;
  • Tele o faʻauigaina o loʻo i ai o loʻo avea ma mea tonu e le o le faʻailoga o le tau o le FATE, o taimi uma o se mafuaʻaga Toe iloilo ou manatu i le olaga, o au fuafuaga mo le lata mai lata mai;
  • O se tasi o auala sili ona pupula na ofoina atu e ituaiga uma o tusi faamaneta o O le vave faʻatau atu o le taʻavale, susunuina le laisene avetaʻavale ma taofi i aso o totoe i le tatalo E manino lava, ua seasea se tagata na o se tagata lelei.

Press: Drive i lalo o le pusi i le taavale 7712_5

O tagata tietie uila na latou o mai ai ma le sili ona manaia auala i le "'' '' '' '' O 'ai agasala" aʻo leʻi fanaina manu. Ae maise lava, latou, aemaise o totonu o polofesa, pei o le taxi ave vaalele poʻo loli, e leai se tasi ae le o ni manu faʻanoanoa.

La latou fautuaga o le taimi lea mai le taimi i le taimi e faʻatau ai se lapoa lapoa o sosisi o sosisi (fiafia i ai pusi ma fafaga o ia e le fa-vae-vae.

Faʻamasino e ala i faʻamatalaga o ni mea matuia o "punavai", o ia auala e aoga.

E tele isi fesoasoani fiafia. E ofoina atu e Kerisiano, e aunoa ma le faia o se puipui, e uu le faamalo o le faapaiaga o le taavale, lea e talafeagai ona o le tele o taavale o ituaiga uma o ata ma ladanochegov. Na fautuaina e le au faimalaga pe a uma se faalavelave na vave ona taofi, agai atu i le pusi le lelei ma faʻalogo - masalo, o manu le manuia.

Faitau atili