O a miti o le aisa o le aisa?

Anonim

Ole vai ma iʻa e fesoʻotaʻi. E fai ma fua o le vai o tatou lagona, poto masani, o lagona e mafua mai i le ala o tagata. O le vai aisa o loʻo faʻatusa mai ai le fiafia, tuʻa poʻo le alalaga i le atinaʻeina o lagona, gaioiga a tagata, lava ia galuega. O a miti o le aisa o le aisa?

O iʻa i miti o loʻo iai lona uiga, o lona uiga i le faʻamamaina o faʻatauaina, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o ia tulaga e lua ma manatua uma le matagofie o le miti.

Aisea Le Gream Big?

O a miti o le aisa o le aisa? 7716_1

  1. Mo tagata pisinisi O le iʻa faʻaʻaisa i totonu o le laulau e ala i luga poʻo luga o le moega i autafa o se ata o loʻo avea ma lou tuuto mo se taimi umi. Manatua o latou ma aumai amata i le iuga. Ae o au lava sini e mafai ona faʻaaogaina.
  2. Mo teine Na faʻatauina le iʻa povi - faʻamaoniga e faʻapea o ia lava o se faʻalavelave e faʻamaonia ai le alofa alofa ma se pele.
  3. Afai na e vaʻaia le iʻa povi I le pusaaisa , Ia e au sauni mo meaalofa lelei o le Mad i le mea e mafai ai e le iʻa, ona e matua manatu suamalie i le iʻa.
  4. Ma Lenei Miti Vangu Faʻamatala se mea faʻapena e faʻapea ma se itu le lelei. O iʻa faʻaʻaisa e ono faʻaalia ai le tupu o le faʻamaʻi o le a manaʻomia e tau ai se taimi umi. Ua uma ona faʻamatuʻu ma tagata pele.

Le masani ai o le moe

  1. Afai o le miti e uiga i le aisaina o iʻa foliga mai e valea ma le mafaufau ia te oe, ona faʻailoa mai lea, e le mafai ona faʻataunuʻuina. Faalogo, oa ni lagona i le taimi moe. Faavae i luga o latou, e mafai foi ona faamasino ai le a moni manaoga moni.
  2. O se miti le masani ai, o le mea e te vaʻaia ai le iʻa malulu ma foliga o tagata, folafolaga le sili ona le lelei na le aoga na e fesoʻotaʻi ma tulaga masani. O le mea lea, ina ua maeʻa ona auiliiliina se mea mataʻutia, ma le faaeteete le tau ina ia aua neʻi feeseeseaʻi foi le nunumi.
  3. Afai i se miti na e fafagaina ai se tasi ma iʻa povi, ona ia mautinoa mai o ou fili o loʻo toʻilalo ma e mautinoa lava ua leva ona faʻatali le manumalo. Ae ei ai se ipu ia lava, lava fai mai e iai i se taimi puʻupuʻu e tatau ona e ave, e tusa ai ma lou finagalo, aiaiga ma tulafono a itu auai ma malilie faatasi ma i latou.
  4. O le teine ​​na vaaia le iʻa malulu i lona laei i se miti e tatau ona manatua o loʻo i ai le foliga o le fili i lona ala. Ile taimi lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o taumafaiga pe a le mafai ona leiloa le tagata alofa. Afai o loʻo faaipoipo le fafine, o le ai lea o se faʻaaliga e mafai ona lapatai i le talo o lona toʻalua. Ae mo alii na miti e faʻailoa mai ai le fesoʻotaʻiga ma le fafine ua solia ona o le faʻalavelave mai fafo.
  5. O se iʻa tele i se faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa e ono faʻailoa ai le tupu o taimi vave fiafia ma ogaoga suiga mo le sili atu mo le miti. Latiti manu e faʻatupuina le itu faʻafeagai o le pine - le fiafia, le motusia o malosiaga ma le tuʻuina mai o le tauleleia. Ma vaʻai le tele o zoyared iʻa ua folafola atu ma le talitonuina. E oʻo lava i se tamaʻi moe e sili ona lelei le laki ma lelei faʻaiuga, e ui lava o le a faʻaalu le malosiaga i le itiiti ifo.
  6. Vaʻai le iʻa, mai itu uma o fasi aisa, talanoa e uiga i le musu o isi e logoina ia te oe moni taua faʻamatalaga. Ae o le faʻaʻaisa o iʻa i le tipiloma, o le taulaga poʻo le ato e faʻaalia ai o loʻo iai ni manatu fou mo le mauaina o tupe faʻaopopo i luga o le fanua.

O a miti o le aisa o le aisa? 7716_2

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Freud. I ana faʻamatalaga e uiga i iʻa faʻaʻaisa, e talitonu o miti faapena, e leai se mea e sili atu nai lo le taofiga i le tele o itu o gaioiga a tagata. Pe o se mafutaga faʻamoe, mea faʻalenatura poʻo le olaga aiga. I le taimi nei, o au taumafaiga uma e sui le mea leaga ma le aisa. E tatau ona e faia le toilalo. O au gaioiga e valea ma le manatu. I le tele o taimi, o le tagata e tamoe ma lalafi ile foʻia o lenei mataupu.

Miti faʻauiga fautuaina e mafai ona liliu i le faʻafitauli o foliga ma taofi le fefe e fai ni fofo lelei. A aunoa ma latou, e le mafai ona e faia se mea.

Mo tamaʻitaʻi, o se miti ma le iʻa faʻaʻaita o le taʻutaʻua o lona toʻalua poʻo se pele, ma aliʻi pe a mavae le moe.

Loff. I ana faʻauigaga, e faʻalagolago tele i le fatuga i totonu o le moega i totonu. Afai o le miti e sili ona lelei ma le sili atu, o le mea moni, e mafai ona e iloa lelei le mea e te manatu, e foliga mai, o le a le faʻataunuʻuina ma faʻatali mo le sili atu taunuʻuga o le mataupu.

E pei ona i ai isi miti, e tatau ona e mafaufau lelei i le malamalama ma lagona na e oo i se miti. Ona mafai ai lea ona e faʻailoa saʻo uma mea lelei ma mea le lelei.

Faitau atili