O a miti o vai palapala?

Anonim

O a miti o vai palapala? O le mafuaʻaga o le vai o loʻo faʻamamaina ma faʻatumuina sela o le faʻamaauina. A aunoa ma le vai, e le mafai le olaga ile lalolagi, o le a sau ai le oti i le le mautonu nai lo le leai o meaai. Faʻailoga faʻailoga o le vai - lagona ma lagona. Faʻafefea ona faʻauia miti ma vai palapala, o le a lona uiga?

O a miti o vai palapala? 7718_1

Faatauaina lautele

Ae paga lea, o le vai palapala poʻo se mea ua tupu e le o se mea e le o se miti: o se miti e tatau ona saunia mo faʻafitauli. O le a? E fuafua lava ile atinaʻeina o le laina faʻafiafia o le miti.

Muddy vai na vaaia i se miti lapatai o le falemai. Mai le mea moni o le vai o le, o le faauigaga o le vaai aloaia:

  • Faafilemu vai loloto manatu le fiafia i mea e le lelei e mafai ai ona e "faataapeapeina";
  • Afmym filo O le vai palapala e na folafolaina e se tulaga le mafai ona fai, o le a le mafai ona "selesele" aunoa ma le leiloa;
  • malemo I filo filo - ia maua i le tulaga faigata, o le fea o le tasi o le tasi e alu i lalo;
  • Pa'ū i le puddle Ma le palapala vai - fai se mea sese sese i le olaga, lea o le a taitai atu ai i taunuuga le fuafuaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O a miti o vai palapala? 7718_2

Inu muddy vai - I se maʻi ogaoga. Feutaʻi se fomaʻi, faʻaoga lelei meaʻai e le masani ai meaʻai e le masani ai, Aveese le oloa e le o le muamua fou - o le a taofia ai le manava o le manava.

Taimi nei mai le vai popo Folafolaga na aveeseina ni mea tiga poʻo ni tulaga e i ai le faʻamalosi i luga o tauau. Peitaʻi, o le laveaʻiga e le pasi faigofie - e tatau ona e feagai ma faigata o taimi faigata, ona o lea ua mafatia.

Falemai ua afaina Atonu e i ai se faʻamatalaga tuʻusaʻo: Ua e feololo ma le palapala i lou tua. O lenei gaioiga e i ai aafiaga faigata, ma e toe faʻafoʻiina le Pulega muamua o le a le manuia.

E vaai i le palapala zip i se vaieli - I faʻafitauli i le galuega a le tagata faigaluega ma le ola o le tagata lava ia. Tusi i lalo mai le pakete lelei o le palapala vai - ua sauni mo le le fiafia o le manifinifi, faitatala ma isi.

Faʻauiga o miti

Miti tagata ese O faʻaupuga o le paliga o vaaia e vaʻaia ai faʻanoanoa, faʻafitauli ma mea na leiloa. Vaʻai le leo lemu o le vai vai - i tala le lelei, paʻu i palapala vai - i le Komisi o le le mafai ona faʻalavelaveina sese. Miti faʻauigaina faʻamatalaina e tusa ai ma le lata mai i le lumanaʻi i le faia o faaiuga mulimuli mo soʻo se taimi: utaina se taimi le lelei.

Tusi i le taimi nei Tulei vai palapala i totonu o le tioata o se faatusa o faalavelave. Ae peitai, o le a tupu se faʻamoemoe ma faʻaleagaina ai le miti o le a le aumaia - e mama uma ma i le fuafuaga a le mea. E ono vaʻaia foʻi le moe e pei o le faʻalataina o le toʻalua.

Tamaitai miti tusi Lapataʻi atu: O loʻo e pepelo e liʻo ou tamatamailima. Ina ia vaʻai i le vaituloto o le vai palapala - faʻafitauli e mafai ona faʻapipiʻiina, o se palapala vave tafe o le vaitafe - o le faʻaalia o faʻafitauli i le amataga o le mataupu.

Miti Miller Faʻalavelaveina se miti o le muaʻi taʻutino o mea leaga na tutupu i lana lava miti sese. Faʻapea foi, o le faʻaiʻuga o le faʻaʻaisa o le a le aoga le le fiafia i suiga o le olaga. Susu ou vae i le vai? Vaai ia i le malulu.

O a miti o vai palapala? 7718_3

Miti Vangu Lapataʻi: O se miti o loʻo faʻatali mai faʻafitauli i mafutaga ma tagata, o maʻi ma faʻafitauli tautupe. Ina ia aloese mai le mamafa o taunuuga, taumafai e faapalepale ma faauo ma isi. E sili le faʻamagalo o se vaʻavaʻaia o se tagata nai lo le ulufale atu ma ia i se taua mataʻutia.

Miti o fugalaau Faamaloina le uiga o isi faamatalaupu: O le moe e le lelei. Aau i totonu o le palapala palapala - i le le fiafia i le olaga, inu se vai palapala - i le faʻamaʻi.

Miti Khasse Na te valoia faʻafitauli ma faʻafitauli o le a iʻu ai i le finagalo o le miti ma le a le faʻatagaina. O miti foʻi ma le palapala vai o le faʻaleagaina o le faʻaletonu o le soifua maloloina ma le soifua maloloina o le miti.

Miti faʻauigaina faʻamatalaga psychologist minegeti Faʻamatala: O le lagona o le fefe ma le le fiafia i le taimi o le manatu o se palapala palapala e faʻaalia ai le tele o le miti o le faʻalavelave o loʻo faʻalavelave ma tuʻua. E tatau ona faʻatino ia te oe lava, faʻasaʻo le amio faigata.

Tusi i le taimi nei Vaʻai i lenei miti lapataiga e uiga i le amataga o le lanu uliuli i le olaga. Inu se palapala palapala - i faʻamaʻi, pa'ū i le malulu - i se galuega vave, vaʻai i le lolo i le fale - i le tulaga lamatia. Peitaʻi, afai ua amata ona tofitu e le vai i le tautalaga miti, e tautoga i le manumalo i tulaga e aunoa ma ni mea leiloa.

Faitau atili