FICUM Peniamina - faailoga ma talitonuga faanuupo

Anonim

Na maua e Ficus Pepemiman lona igoa i le mamalu o le Igilisi Ned, o se lauiloa o le vaomatua poʻo le totonu o le vaomatua, e masani ona faʻaaogaina i le phytodiz Ua faia ni talitonuga. Talaaga Benjamipan Akus talu mai le tele o le pore o loʻo tele le taliaina ma le suia o le olaga faʻaipoipo pe, i le isi faʻalavelave.

Ata o Benjamin FicCus

E mafai ona tausia i le fale?

O le uiga e matua ese lava i faʻailoga i lenei laʻau o le itu i sasaʻe ma pamu. Afai o le mea na manatu muamua o se valea o le amio o le fiafia i le olaga, o lona lua igoa o lona suko laau, e aumaia le faigata. Tatou o le a masani ai auiliiliina i uiga agai atu i le fiva o malo eseese:
  • Saina O le puao na manatu o se aiga laau, na faʻaalia mai o se meaalofa mo faʻaipoipoga, aso fanau, ma pasi atu foi i fanau. Afai e te talitonu i ai le talitonu i totonu, na fesoasoani i le faʻamamaina o le potu mai le malosi le lelei, tuʻuina i tagata le faʻamoemoe ma faʻamalosi tino mo tagata matutua.
  • I lona manatu foi o le vaivai O le laau paʻia ma sa ou mautinoa o lona mafai ona alu agaʻi i agaga leaga. O le mea lea o le fiva Peni o se laau - faatusa o Bangkok, le laumua o Thailand. Ma o le tele o ituaiga o loʻo avea ma tagata faʻapitoa o le motu o le Barbados Country ma faʻaalia i luga o le ofu o le setete.
  • Le Malo Mamalu Latou te taʻua o mea faamaneta i le wix laupepa o le nofoa tepanimini, faʻafafa le laʻau i le agavaʻa e fai ai ni feeseeseaiga i aiga, faaosofia ni faʻalavelave ma taʻitaʻi. Sa faia foi se alii ma tamaitai sa avea o ia ma se tamā - o meatotino a le taua, ina ua faasolo ina oti tagata oti.
  • Agalelei Tautala e uiga i le Tusi Paia Ficus . Ma o lenei, o le tasi o ituaiga e vaneina o ia sa avea ma uluai ofu ma Atamu, ma fua o isi ituaiga (igoa o le maota na tuliesea mai le parataiso.

O talitonuga o le tagata ma faailoga

Ma le faaaoga tatau o Peniamina ma Penima, e aoga tele mo tagata uma o le aiga. Ma le isi i le tusitusiga, o le a matou vaʻaia lelei le mafuaʻaga o le laʻau i nofoaga eseʻese o le olaga.

Ia faaleleia le lagona

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea lea, o lau laʻau o le vaifoliga o loʻo tuʻufaʻatasia Phytoncdides ma e faʻamamāina le ea ma faʻamuta le ea. I se faʻaopopoga, o nei mea e fesoasoani i le masani ai o le tulaga o le neura, faʻaleleia le lagona, lelei lelei le vaivai ma le aveeseina o le faʻanoanoa.

FICUM Peniamina - faailoga ma talitonuga faanuupo 7723_2

Mo le aoga

O tagata ua talitonu o lenei ficus e mafai ona tuʻuina atu se tagata ma le tomai i se faʻailoga manino o mafaufauga, faʻapea foʻi ma le sili ona talitonuina o le fesoasoani. I le isi itu, o lenei laʻau e mafai ai ona aveese oe o le soona tautala tele ma masani ona pepelo, fesoasoani e pulea lau tautala.

Mo mea lelei

I le avea ai o se tulafono, o laau o loʻo i ai le aano o laʻau lanumeamata e manatu o tupe. Ae e faʻaaogaina foʻi e tosina ai tupe i le fale, faʻapea foʻi ma le manuia. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e fesili soo i ai ia te ia mo se fesoasoani ma tausisi i le saʻo tausiga, aʻo le faʻatagaina le toʻatele o lau.

Na fautuaina e paoa le nuu i totonu o le ulo o le lanumeamata ma luga o le pito i luga e kelu ma mea faapitoa. Faʻapea foʻi, i le tulaga lea, e tele tupe siliva e tatau ona susunuina i le eleele - ia tosina latou lava pei o.

E tosina ai le alofa

O Tamaʻina e mafai foi ona tuʻua e Panitanan i le fiafia i le olaga ma le faʻamalosia o puipuiga ma le tagata pele. Ile iuga, e manaʻomia le totoina (poʻo le faʻauigaina) i totonu o le piniki piniki, ae le palasitika. O se isi mea e maua ai le lelei i luga o le po o le paʻia o fatu, lea, e ala i le ala lea, e mafai ona vali tutoʻatasi. Ile faiga o galuega, e tele nai loto o loʻo faʻaopopo i aʻa o laʻau, e taua le talanoa ia i latou e uiga i lou faʻafitauli ma fesili mo se fesoasoani i mea alofa.

Mo le maitaga

O loʻo iai foʻi le fesoasoani o le laʻau i paga e leai ni tagata. Ina ia mafai ona tuʻuina mai se maʻitaga ma le maʻitaga, e tatau ona tuʻuina i se potu malolo faʻaipoipo i le ulu o le moega ma lana pepe, e tape ese mai le faʻaputuga o le pefu o le pefu laulaau, talanoa, faʻaaogaina fetilailosi.

O ia gaioiga e sili ona afaina ai o se hesmonal i tua atu o se fafine ma e tau i le manatu. O pao fou ua aliali mai i luga o le laau, o lo o fausia foi se faailoga sili ona lelei.

O fea na fautuaina ai faʻailoga e tuu ai le ficus

E taua le faamasani ma le filifiliga o le nofoaga saʻo mo lenei laʻau o le a mafai ai ona faʻateleina ona tomai:

  1. Aoaoga a le Tupu anamua Fng shui O loʻo faʻailoa mai o le a sili ona faʻaalia o ia i le itu i le itu i sasaʻe o le potu. O iina o le a tuʻuina ai le filemu o le mafaufau i le aiga ma o loʻo fesoasoani ia te oe e faia faʻaiuga faʻamaoni.
  2. Pe a tuu I le potu malolo O le a paleni le laʻau le malosi ma o le a tosina naʻo tagata taua i lou fale, ma saofaga foʻi i le feitaiga o sootaga i le va o tagata o le aiga.
  3. Totoina luga o le umukuka O le mea e tosina lelei ai le ficus i le fale, o le a sefe mai le le fuafuaina e alu.
  4. I le potumoe O le laʻau o le a avatu ia te oe se moe atoa po o le a maua mai i miti leaga ma le fia tausaga.
  5. O loʻo i luga o tagata faigaluega Tuu le laʻau o le a faʻamautuina o le aoga faʻafoega, e mafai ai ona maua ese le auala e faʻagaeʻe ai nai lo tulaga faʻalavelave, ma o le a foʻi le maualuga o feteʻenaʻiga.
  6. E le fautuaina le tuʻuina o se laʻau i le itu i le itu o le potu o le potu - O iinei o le a faʻaititia tele ai le malosi o le potu.

FICUM Peniamina - faailoga ma talitonuga faanuupo 7723_3

Faitau atili