Faapitoa: Aumai se meaalofa

Anonim

Tele tagata ua iloa e le mafai ona faaeeseina isi tagata i le mea na maua e mea o se meaalofa. FAʻAALIGA e faʻaoʻo atu ai se lototele faʻamalosi i le tele o le tele o tatou. Ae e toaitiiti tagata e mafaufau i mea o le mea ua fuafuaina ma o le a le mea o le a tupu moni pe a e filifili e faʻaliliu se mea a le tagata lava ia i se isi tagata.

Faapitoa: Aumai se meaalofa 7725_1

O nisi e le natia e masani ona tuu atu la latou meaalofa i isi. Ile tele o la tulaga, lomiga e aofia ai ni mea le aoga e le faʻaaogaina e le mafai e tagata ona faʻaaoga mo i latou lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau mafaufau i le tulaga na e tuʻuina i luga o Uili Uili Uili Umi Usamis ia te oe, ma o loʻo fuafua lou aiga i le vaiaso na tupu.

O le mea moni, i lea tulaga, o le a maua e tagata uma se manatu e ofo atu ai e le tatau. Pe e mafai ona fai lenei mea ma o a faʻamoemoega e ono paʻuina, o le a tatou talanoa atili ai.

Le lelei faʻamatalaina o faʻailoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A tatou faauigaina se mea e faʻateʻi ai se tagata vavalalata ma se tagata vavalalata, o loʻo tatou tuʻuina atu i totonu o lou agaga, oe lava. O le mauaina o meaalofa o se sili atu le fiafia tele, i le taimi na e faailoa ai ou uiga lelei o le amio. I le faʻaopopo i le taimi nei, e te puipuia foi ou lagona lelei ma le malosi lelei o se meaalofa.

E ala i le lafoina o se tasi o iai nei, Muamua lava, o loʻo e faʻaalia ai le le faʻaaloalo i le tagata foai Faʻafogaina foi lou uiga faʻaleaganuʻu. I le tulaga o le le iloa, ua e faʻaumatia le malosi malosi ma lenei tagata. E foliga mai o le a e vave mai uma i latou e siitia ma taofi atoatoa fesootai.

Aʻo ia, afai e te talitonu i ni faʻailoga faitino, o le faʻaauau pea o le a le aumaia ai ni lagona lelei i le avea ma mea le aoga e avea ma se mea faʻaaoga e le aoga mo ia. Ina ia mafai ai ona aloese mai le ita tele, e matua faʻaeteete i le filifiliga o meaalofa.

E sili le faʻaalu o le tele o le taimi i luga o lenei faiga, ia galue lelei uma filifiliga, e aumai le faʻatomuaga i le tagata solitulafono o le a ia mauaina ai se manatu faʻapea, fai se faʻatau.

Ua tumu i se tulaga le lelei

I le faʻaopopoina i le mataupu faʻamalosi, lea e vaʻaia pe a maeʻa le faʻaʻauina o meaalofa, o loʻo e faʻaititia foi i tulaga sili ona maualuga, pe a tapuni tagata e mafai ona afaina ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a moni fai mai se tasi e faʻaalia le taimi nei ma e te maua ai le taimi e lafo atu ai i lena taimi. Po o le Dorchautor i luga o le kolone o le amio leaga o le a vaʻai i lona taimi nei mai le isi vaega, e ono le finagalo i lea taimi o le a ia maua lelei lagona lelei ia te oe.

Tagata o loʻo nonofo i sisifo o atunuʻu ua umi ona o mai ma se auala e puipuia ai i latou mai meaalofa le talafeagai, - Aua o lenei meaalofa o le a tuʻuina atu ma le siaki, mauaina tupe mo ia.

O lenei tulagaga lelei e fetaui lelei ma laveai oe mai le oso i tulaga le lelei. Ma, afai o lea ou te fiafia i ai, o le a e tuua oe lava, ae o le isi tulaga, o le ae mauaina taui tau tupe mo Ia. I le faaiuga, pei ona latou fai mai, o le tofo ma le lanu e faigata ona maua ni faamalosi. O le a fiafia se tasi i le uati mai le ulu o se 'aila, ma e manatu ai se tasi i se mea manino o le le lelei tofo o le donor.

Faʻavae i luga uma, e mafai ona faʻaiʻu o le foaʻiina o meaalofa o se mea le talafeagai lelei pe a e manaʻo e ausia le manuia ma le manuia i le olaga. E sili le faia o loʻo iai ni meaalofa ma fiafia i o latou aiga, uo ma e pele ia te oe.

Faapitoa: Aumai se meaalofa 7725_2

Afai e taʻitaʻia oe e le lalolagi anamua o Fien-Shuya, o isi tagata ua faamaonia. I le fesili: "O le a se mafuaʻaga e tatau ona faʻailoa ai le faʻaliliu o mea?" FNNG SHUI Tuuina atu le tali lenei: "O le mea na tuʻuina atu e tatau ona tutoʻatasi le tagata e ona. Na naʻo le tasi lava o ia o le tagata na te manaʻomia le mea lea. "

O afea e mafai ai ona ou pasia se meaalofa

E tele faʻamatalaga e faʻatagaina ai le fesiitai o meaalofa ae talia foi. E matua moni lava lenei mea i mataupu pe a o mai se mea mai le tasi augatupulaga i le isi. O nei mea faitino e masani ona fautua:

  • amataga o atavali;
  • feagaiga anamua;
  • Anamua.

O ia mau e mau aiga e puipuia ma le faaeteete le leaga o foliga ma pei o le sao o le talafatu - o teuteuga e masani ona amio lelei a latou tagata e ona le lelei.

O le tuueseese o aiga o loʻo lisi ai o lona uiga o le siʻitia o augatupulaga o augatupulaga, ae e le o se uiga le lelei. O lenei meaalofa e iai meatotino e maua ai le manuia, fiafia, soifua maloloina ma faʻamalosia ai se siosiomaga toʻafilemu i totonu o lona aiga. E faʻapena foʻi meaalofa i mea uma e le lamatia mo le foaʻi, pe mo se tagata ua ia tuuina atu.

Afai tatou te talanoa e uiga i faʻataʻitaʻiga o meaalofa manuia, latou te masani lava lava ia faʻauʻuina ni naifi poʻo le malosi.

Faapitoa: Aumai se meaalofa 7725_3

Ae mo le faʻagasologa o le faʻaosoina o le meaalofa e manuia, e taua le tuʻuina atu, ae aua le o le faʻailoa atu. I lenei tulaga, o le meaalofa toetu mai e le afaina ai lava le fanua le leaga, ae o lea, o le a faamalosia malosi.

Tuʻu atu mea o le tiaʻina - e le aulelei tele ma talafeagai. Ma o le manatu ii e le gata i lea itu, ae o le a foi itu uma o le fesili - mulimuli ane, e ala i le mumuina o se meaalofa, ua e faʻaali atu e matua le taugata lava oe. Mafaufau pe faʻafefea ona le fiafia i le iloaina o se tasi tonu na faia le mea ma le naʻo se meaalofa.

E le manaʻo e te tofo i lagona lelei i lenei tagata. O lea la, e filifilia ai i taimi uma meaalofa mai le agaga ma ave ia i latou, teuina ma le faaeteete, toto ma le faʻaeteete 'iā te i latou!

Faitau atili