O a miti i sina puaa?

Anonim

O le puaa lava ia o se manu sili ona le masani ai. I le tasi itu, o puaa e manatu o le sili ona leaga manu ona o le tele o le alofa e saili i palapala pudrot. Ae i le isi, o lea latou te faʻamamāina ai le faʻapogai mai siama ma le palapala i le gaosia. O le mea lea, o le mama o lenei manu o loo i le maualuga maualuga. O le a le miti a se tamai puaa?

O a miti i sina puaa? 7733_1

I le olaga, i le taimi o miti e vaʻai ai puaʻa - e mafai ona faʻamatalaina i ni auala se lua. O puaa mataga ma valea o loʻo faʻatusa mai ai le tele o le tamaoaiga, o le faʻamoemoe e vaʻai i le tele o mea, ae faʻailogaina le lelei o itu e fesoʻotaʻi ma le amio a se tagata. O tagata faapena e tatau ona fesoʻotaʻi, o le a le mea ua lapataʻi ai se miti.

O a ni mea e moe ai e uiga i puaa?

O le uiga o se tagata i lenei manu ua afaina tele i le faʻauiga o se miti. O puaa e taugata tele i le matapeʻapeʻa, matapeapea ma lamatiaga, lea, lautele, e mafai ona faʻailoa i nai mea mama. Ae o loo tietie atu i le palapala, o puaa e fai ma mama. Afai e te faʻaliliu i fegalegaleaiga a le tagata, o le mea lava lea o le a tamalii ma atamamai. Ma:
  1. Toe teuteuina ma le mou atu puaa I le soifua maloloina atoatoa, fiafia ma tausi tausiga e mafai ona molimau i le taimi e lei manuia ai i le amataga o mataupu,.
  2. Palapala ma e le o le pidy puaa E ui i tulaga uma, vaʻaiga vaʻai nisi mea leiloa ma faʻafitauli. Lelei i lenei taimi o le a i ai i le le mautonu.
  3. Vaʻai le tele o puaʻa Lapataʻi atu e uiga i le sauniuni mo ni poto masani e fesoʻotaʻi ma luga ma mataua. Manumalo e mafai ona moliina ma alu i fafo, ma o le a latou o atu faigata. O tagata o le a matua faigata tele tatou te o faʻatasi ma oe i soo se faigauo, a o le toʻatele o faigata, o le ae malamalama e le aoga mea leaga.
  4. Tuputupu ae ma palu puaa Ma piklets i se miti o le a afaina ai le tulaʻi mai o le faigata tele i pisinisi i le toʻalua o manu. Ia uaʻi totoʻa i le mea moni o le a le pine ae e tatau ona e ola ai le pa'ū i mataupu. O le mea lea, o nisi fesili e uiga i le faia o mea o tutupu e sili atu ona e mataala nei. Mo vaega o totoe o gaioiga, o mea faapena e mafua ai le feaveai ma le fale gaosi i na tagata vaivai na oo i le swimpi.
  5. Vaʻai se mea e ola ai ma aulelei o loʻo fiafia atu ia te oe , Meaʻai ma valaʻauina o ia e taʻalo, matilatila e le fa'ʻa maliu, malie, ma atonu le flir. Fuafua le taimi o le a lelei ai le taimi.

Faʻauiga o miti e uiga i puaʻa mo miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O a miti i sina puaa? 7733_2

  1. I le miti a veles, na asia Uliuli piklery Tauaveina se osofaiga le lelei. I le maeʻa ai o le moe, ia sauni mo faʻafitauli. Mai i tala faasolopito, o se fonotaga ma lenei manu musuia talitonuga teufaatuatuaina. E le i oʻo atu i le taimi o le suʻesuʻega, o lona uiga o le faʻamatalaina o se miti.
  2. Lanu paʻepaʻe E masani ona fesoʻotaʻi ma se mea maualuga ma mama. Tusa lava pe o paʻepaʻe paʻepaʻe o se miti o aʻe i le le mama, faʻaali mai o lenei molimau i mea lelei. I lau pisinisi o le a le tutusa, ma o le a e fesootai uma faigata ma faʻatino lea o le fuafuaga.
  3. Piniki piniki - Lelei tele moe. O le fiafia ma le laki o lou pito, e naʻo le manaʻo e manaʻo i se mea. Manaʻoga o le a faʻataunuʻuina, ma o mea o le a amata vave ma e leʻi alualu i luma.
  4. Vaʻai le tina o loʻu tina ma le popo Laititi aʻini e folafola le fiafia i le fale, tamaoaiga ma le soifua maloloina o le tagata lava ia, ma totonu o le aiga. Aiga o le a ttu le ki, ma e le gata e te fiafia ia te oe lava, a fesoasoani foi i au uo ma aiga.
  5. Maua i se miti - Lauga e uiga i le mea e le aoga le tautala e uiga ia te oe lava. O faʻamatalaga tele e mafai ona taʻalo ai se ulavale taugofie ma oe, ma o le le aoga o le aumaia o oe i le pito o le tolopoina. Manatua o le faitatala taofi e faigata tele, faʻapea foʻi ma le puʻeina o puaa taufetuli solo i itu eseese.
  6. Afai i se miti, o le puaa Manatua i le olaga moni i tafatafa o oe o le fili o loo e matua le amanaiaina.
  7. Tipiina puaa O le ai ai o le ai ai o le ai ai o aso malolo, pe a maeʻa lau mea lelei o le a luluina.
  8. Ma Lenei fufulu E mafai ona faʻamatalaina o se vaega ma se tagata mai le lata mai siosiomaga. Ae aua le ita. O lenei va o le a aumaia ai le manuia nai lo le afaina.

O puaa ma puaa e manatu ai tagata taʻutaʻua ma tagata leaga e mafai ona faʻafetaiaʻi tatou i le ala o lenei manu, o le a togafitia ma le moe.

Faitau atili