Ata: O iʻa e oso i fafo mai le vai

Anonim

O le faʻaupuga "pei o le iʻa i le vai" na aliali mai i le mea moni o le tagata e le o le mafai ona siitia i lalo o le vai o loʻo faia i lalo o le lalolagi. I le taimi nei, o se tagata ma le iʻa i se isi itu e tuʻufaʻatasia ai le tomai e oso ai - umi ma le maualuga. Ma afai o le tagata ua faʻamalosia e alu i se tulaga tutusa - o se nofoaga talafeagai, ona faʻaalia ai lea o le amio a iʻa, e ui lava e le o suʻesuʻeina e pei ona manaʻomia.

Ata: O iʻa e oso i fafo mai le vai 7735_1

Popolega ma osooso - i le faititili, timu po o le atoa o le tau suiga

Sei o tatou vaʻavaʻai faʻasolosolo faʻagaioiga o o matou tuagane laiti, aemaise lava talu ai ua latou matua mataina ma matagofie i lo laʻua faʻapitoa masani.

I mea uma, o amioga le mautonu o iʻa sa manatu i tua o le suiga o le tau pe naʻo lona faʻaleagaina:

  • E oʻo lava i le fale fagota - o le faʻamatuʻuina atu, o le faʻaaliga o le popolega o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻamoemoe o le leaga o le tau;
  • Mo le faʻataʻitaʻiga tutusa, o faʻamaʻi tutusa e amio aʻo leʻi faia faititili, ae ua amata ona latou faʻasolosolo solo mai le tasi tulimanu o le asō o le a ogaumu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le meaola, o le amio o iʻa o loʻo oso aʻe i fafo o le vai e sili atu le eseese. Muamua lava, e manaʻomia le nofo i luga o faʻailoga e faʻamatala ai ia osooso ia e oso aʻe - vave i o latou matagofie:

  • Soʻo se vaegaau e mafai ona tusia, valoia le tau, aua afai o le iʻa na o le tele o le luga - o le le ea lelei, ma o le ea e sili atu susu , le mea e amata ai fanua, e fai ai tagata Iutaia, ma isi iʻa o le aiga Kalepo;
  • O le mea lea, i le latalata atu i le timu, e mafai ona faʻamasinoina e uiga i lona malosi, pe a fai o le i ai o le sami le umi, ma pe a fai o le timu e laʻititi, o lea na oso ai le timu.

O ia amioga e uiga o le le o le fou gagana fou o vaitafe ma vaituloto loloto.

Ata: O iʻa e oso i fafo mai le vai 7735_2

Oso i luga o le 'aiga fagota ituaiga - o se foliga manaia

E i ai le tele o iʻa iʻa i le lalolagi o lona oso aʻe i luga o le vai i le la o le la o le tau o le tau o se vaaiga matagofie:

  • Itiiti-booheater show i lana nofoaga e ala i le fana i le "sini" ma le suavai jet, faapea foi ma le faaeleʻa osofaʻi;
  • I lala i luga aʻe o le laufanua, oso i lalo ma punou i le foliga o le tusi s, faʻasoaina o ia lava o se fagota mo se fagota mo se fagota;
  • O le fiafia faapitoa e mafua ai le oso lele o le fagotaga - faalua ma quad fa, o lenei ituaiga manava o falaoa na o le manava o apamemea o apaau;
  • Lagona atoatoa i le osooso i luga o le vai o le vai o Aferika Rivers, o le Alps o le pepe pepe ma o le fofogaina o le ita e maua ai se fiafia moni.

Ata: O iʻa e oso i fafo mai le vai 7735_3

Salmon e alu i le sphawnging - o le urosa o lo o faatalitali mo manu

I tafatafa o Itumalo o Matumaele, faapea foi ma Siberia ma le isi itu o le osooso i luga o le vai o loo matauina. O vaitafe iinei e ese lava, toʻatele, ma i tua uma o le pupula o nofoaga papaʻe, le iʻa mumu o le aiga o Salmon.

  • Kea;
  • Kizhuh;
  • 'ava;
  • Lenok;
  • Chavik;
  • atigilima salmon;
  • paepae;

Faapea foi ma le matagofie o vai fou - le masiofo - Salmon. O le faʻavae o lenei faʻalapotopotoga faaletausaga O le tasi o le suʻeina o se tamai auala lemu ma le tafe vai ma siaki le kapela. I le tele-kilomita feoae, o le fafagaina o iʻa e manumalo tele i mea faigata, faia le faʻafiafia o le oso o le susu ma le maʻa. O lenei vaaiga matagofie o loʻo mataʻituina e lenei urosa, faʻapea foi ma isi tala Aʻe i totonu o le vai, o le kalapu-leai se osofaʻiga o le Sady Bear Hunts i tua o le Salmon mai le vai - Shuffling lona paw, ona sioa atu lea o pio i le matafaga.

Ata: O iʻa e oso i fafo mai le vai 7735_4

O iʻa na savali - e manaʻomia le faʻatali le tele o nai aso la i se laina

I le lautele, o le toe faʻafou i luga o le tele o lapoʻa ma lapoʻa iʻa - o se faamaoniga o se umi sili ona lelei tau:

  • O se aso manaia tele - ae le o le tasi - e tupu pe a fai o le tele o faʻataʻitaʻiga fou o loʻo faʻaalia i le talafatai o le talafatai, i taimi uma e mafai ona maua ai le masani ai;
  • E masani lava i aso o le fale e mafai ona e maitauina pe faʻafefea ona osofaina iʻa mai le vai, ma taʻu le iai o le au faifaatoaga, ma mo se faifaiva - ua oʻo i le taimi e faʻavaivaia ai;
  • O Perchi na tuliese le Aʻei o le tele o iʻa, o latou "uma" o le lafu o fary, lea, e pei o ni splashes o le fatafata o le torters gedy.
  • O le tu masani i tagata nofomau o le frare zhererh o fetauteve, avetatala falai, ae i totonu o le sami o latou e oso i fafo mai le vai, fesili atu i le vetaia o gaioiga;
  • O le malosi "fiafia" i luga o le laufanua o le uiga o le tele o le chub, o lenei malosi taʻaloga iʻa o loʻo osofaʻia pe o le flatshopper poʻo se leleiga o le flatshoper poʻo se mea malie .

I le aotelega, matamata i le zhor o le tele o ituaiga o papa i le vave e lata i le laualuga, e mafai ona e fai atu: o le iʻa o le olaga.

Ata: O iʻa e oso i fafo mai le vai 7735_5

"Moligao" Sazan ma Carp - e galue ai le kilogo klew

Le tutusa Sasan poʻo le Carp, pe a fai o le mea lelei o le tau, e le faʻatapulaʻaina o ia i le faʻaalia o lagona. Oso i luga o le laualuga o le vai o lenei malosi, taʻaloga iʻa latou te mafua ai se afā o lagona lelei:

  • I taimi faapena e muamua, i luga o faʻailoga o le faifaiva, e sili ona lelei, o le fusuʻaga vave i le pito i luga o le vaituloto, pei o se malosi malosi, o le oso sa o faʻatasi ma le tele "Cotton" i le taimi o fesoʻotaʻiga ma luga;
  • O osofaʻiga ua taʻua o "moligaʻo", ma afai e iai se "faʻaaliga i luga o le vaitafe, o le faatanoa poʻo le pamu, e manaʻomia le faʻatali mo le clevan sara.

Ioe, o le mea sili ona lelei o le la e sili ona susulu ma se tamai sui.

Faitau atili