Faapitoa: timu i luga o le faaipoipoga

Anonim

O le lagi i ao i le aso o le aso malolo - e tele ona malo i ai se mafuaaga mo le fiafia. Ae le o le faaipoipo! O sea mea na tupu - ma o le tau e aumai. Ae ui i lea, e ui lava i ofu o le ofu pa'ū, o le timu i le faavauvau o se faailoga lelei tele lea.

Faapitoa: timu i luga o le faaipoipoga 7741_1

O fola ma ni suiga

O timuga o se tuufaatasiga faaletagata faailoga, suia mo le sili atu, tamaoaiga. O le timu e fufulu ese uma mea leaga, inu le eleele o le lalolagi, fafagu ai fatu. Ina ua uma o ia ma le iʻa e sili ona maua, ma o maso o loʻo aliali mai i le vaomatua i aofaʻi tele.

Ile lautele, timu mo se faaipoipoga - i se olaga manuia aiga . O le tulaga lafumanu o le timuga o timuga i le falemaʻi ma le tele o le aiga. Mo i latou e le mananaʻo i tamaiti, o loʻo iai ni suiga sili: Faʻamutaina o le faʻaipoipoga, le iʻuga o faigata i soʻotaga ma le amataga o se faʻamaoni aiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I tumua paralin sa taua le faʻaali o se aiga fou o le la, ae o le timu, ina ia iloa ai le natura. O le faʻaipoipoga na taʻalo i le taumafanafana ma le tauami, i le gasologa o le seleselega (faʻapea, o le a lea le inu), ona i ai lea o se faʻailoga tulaga ese.

I le taimi lava lea, e mautinoa e loimata maligi le lagi ma le teine ​​faaipoipo. Ia, afai e le o se faaipoipoga se ulugalii, o se teineitiiti na le fiafia mo lona aiga ma tufatufaina atu i lona toalua lona aiga. O lenei e sili atu le tele o matua o talavou, ma uo, ma e tutusa lava tagata talavou, o loo i ai loimata o le fiafia (i feutagaiga ma neura), pei ona le tagi faatasi, ae leai.

MULIMULI LE MULIMULI - VALECECELANGEATEOGRINGRATION

O le atoa o le tau o le timu, o isi uma ua tupu: tamaoaiga, tele, tele, soifua maloloina o fanau laiti ma le lumanaʻi. E sili atu le saʻo o le uiga o le natura e uiga i lau faʻaipoipoga e mafai ona malamalama i ai i le timu e alu:

  • O le timu maualalo - i tele mea na tupu ia iai sou aiga talavou;
  • Sedies ma le la - i Olioli, Lelei Ma le steatea i mafutaga;
  • timu puʻupuʻu, ona e le gata o le nuanua o se matagofie matagofie mo ata, ae o se folafolaga foi manuia lava . Lea e amata ai le nuanua, o 'oa o loʻo lafi e le gata Iriz newrechaus;
  • Malosi, Torrensional Blass faailoaina O Se Amataga Fou . O le a faagaloina uma faiga matau, talavou (ma, atonu e oo foi i le tasi aiga, o iina e tele atu ma le fiafia i le isi;
  • O le timu, na maua ai le faʻaipoipoga, ona savali ai lea a le itiiti ifo i le aso (atoatoa - tolu aso) forehadows Le umi ma malosi le faaipoipoga;
  • Na faafuasei ona timu i le taumalulu - i Malaga pe sui i le fale. O se aiga talavou na fuafua e alu? O le tau e lagonaina ai mea uma;
  • O le tautotogo taele - i Tupupulai Tupupulamua . Ina ua maeʻa le faʻaipoipoga tau, o le faʻailoga sili lenei ona manaʻomia;
  • Timu i le taumafanafana - i Le Fanau Mai o Fanau;
  • leaga le tau i le tautoulu faaipoipoga - i New Smissions . Mo aso fou fou - o se faʻailoga o le faʻaipoipoga malaga o le a manuia ma pe a maeʻa o le a tumau pea le fiafia ma le afe ata matagofie;
  • Afai o le taele na alu i le po ae le i faia le faaipoipoga Mamao Fofoga , alofa ma tapuaiga ma le tasi ma le isi o sui o le tasi ma le isi;
  • Na alu ese mai le vave o le taeao o timuga timu Tala Fou.

Pau lava le filifiliga e sili atu le totogi pe a manatu leaga o le tau, pe a fai o le faititili ua malepe. Faititili ma uila e tuuaia ai Misa i le faaipoipoga . Ae o le faʻauigaina o le faʻaoleoina: talu mai taimi anamua, o le mafaufauga faalelalolagi - o se ata o le tufugaga a le lagi, o le maliega o le pisapisao. Faʻailoga o feeseeseaiga latou te leʻi amoina.

Faapitoa: timu i luga o le faaipoipoga 7741_2

Eseese e uiga i puddles. Latou fai mai o le tama faaipoipo o mai i le faaipoipoga i le puddle, o le a fuafua e inu . Faaeteete, alii talavou! E uiga i le teine ​​faʻaipoipo, e ala i le leai o se mea o fai mai - sa vaeluaina le pudfung ma le faʻamalosi, aemaise lava pe a i ai ni seevae manaia o le umu.

Ratesites i se aso timuga

Aua le faʻatali le manuia o le manuia - PICKE o ia! Faamaloloina ma faamaonia se faanoanoa matuiā o le a fesoasoani i faiga faimai. Aua e le o ni taʻutaʻua talavou ma malo, o le a latou faʻatinoina o faʻafiafiaga leaga i le tau malulu, e le mafai ai ona faʻauigaina se aso malolo, e le mafai ona lapataʻia le valaʻauina ma le alofa).

Faapitoa: timu i luga o le faaipoipoga 7741_3

  1. Faasusu i lalo o le timu o le solosolo ma tuu i lalo o le aluga i le po o le faaipoipoga muamua. Mo le faʻamaoni - e faia lea ma le aluga ma moe i luga mo le tolu aso. Titore Uz ma atoa le maliega, e aofia ai le moega o se faʻaipoipoga, o loʻo tuʻuina atu. E leaga mea uma e faapea "Nalya" i luga o le tama teine, fufulu ese i lalo o le timu.
  2. Tuu se paga o mataua e alu i le falaoa. O lenei e faʻaosofia ai le fesoʻotaʻiga i matua o talavou ma aiga i se aotelega, o le a faia mai le lua.
  3. O le taimi lava e le mafai ona faʻafefete le teine ​​faʻaipoipo ma le pisapisao mai le timu ma suluiga o le tamaoaiga. I latou o loʻo faanatinati e fanauina fanau o le a fetaui ma le sili atu lomiga o loʻo i ai i araisa poʻo isi cerelals: ia timu i lalo o le fofo o le lotoa o le faʻaipoipoga. Ole aoga lelei mo le faʻatali a fanau a fanau a fanau ma tama o talavou.
  4. Fufulu le tasi ma le isi ma le timu - fufulu ese mea leaga, mafaufauga le lelei, o le lotoleaga a se isi tagata. O le teine ​​faʻaipoipo e le mafai ona fiafia pe a fai o le a faʻaleagaina o le a faʻaleagaina, aemaise aʻo leʻi lesitala, o lea e sili atu le fufuluina o ou lima.
  5. Lautele pulega mo oa: tatala se atotupe ma sui i le timu mo ni nai sekone. Tuu meaalofa i totonu oa oe le le fiafia i Europa, ma e le tausia le tupe a le aiga!

Le leaga le tau, o le sili sili ona lelei, faia pea oe fetuunai fuafuaga. Sui mea e le mafai ona faʻataunuʻuina ona o le leaga o le tau, manaia tu ma aga. Atonu ua iloa foi e le au talia se mea?

Faaipoipo i le timu - o le sili o faaipoipoga

Poʻo ni nai auala, Faʻafefea e le timu ma le Faʻaipoipoga Aso.

  1. Ata matagofie. Ata puʻeina, pe a fai o ia o loʻo faapolofesa, ae le o le le mautonu. Snapshot mo Muddy mai le toulu i le tioata - o le a le mea e mafai ona alofa? Mai le tulimanu pito i luma, o timuga iloga e liliu i le efuefu, ma o le faʻaipoipoga ua matagofie i se aso malolo matagofie i soʻo se mea.
  2. Fugalaʻau i o latou lima, o le telē i luga o le ufi o le a sefeina fou seʻia oʻo i le iʻuga o le faʻafiafiaga, ma e ono le o se aso e tasi. I le vevela, fugalaʻau vave ona pupuu, o le malu ma le moana o le a sosolo atu la latou matagofie. O ifo i luga o le pesini - O le isi manatu mo le ata i le album.
  3. Timu - mafuaʻaga e fusi ai i lalo o le tasi faamalu. O le amataga ma le malu o le olaga.
  4. Faaolataga mo tagata afaina! Raill fao pollen, o le pophar fluff o le a salalau. O le tautotogo poʻo le taumafanafana o le a sili atu le lelei o le a sili atu e aunoa ma le mumu mata ma le isu fatu.

Faitau atili