Pripz: Stish le ipu - e sili ona lelei?

Anonim

I se tulaga lautele, o le faʻauigaina o le pepa e sili ona lelei. O tagata atamamai e malilie ai, o le tagata e le iloa, o loʻo taʻu ai le soifua manuia, faʻapea foʻi ma le puna o tupe maua ma mea totino. Oke meaʻai e fasi se ipu o lona uiga, o se tulafono, o se faʻailoga faʻailoga i faʻafitauli muamua ma tausiga muamua. A oʻo i le tama teine ​​i le faʻaipoipoga i le ipu "mo le fiafia", o se ituaiga o le iʻuga o lona olaga o le Baseraler. E manino i le taimi lava lena, e manaʻomia uma uma fasi mea uma e tiʻetiʻe ma lafo ese, ma e le toe foʻi i le fale tifaga.

Pripz: Stish le ipu - e sili ona lelei? 7742_1

A i ai ni faailoga e uiga i le ipu

O meaʻai faʻaalu a papatusi momomo na aliaʻe mai i Aso anamua. A maeʻa le fausaga o le pleselan, sa latou faʻaaogaina naʻo aiga mauoa, ma afai o ia ipu vaivai na solia, sa faapea o le le lelei le malosi na togafitia i fasi fale.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le taimi lava e tasi, e tele peleni e faʻamatala ai le pate gagau e lua i se ki lelei ma faʻamaoni. Sei o tatou vaʻai i ata uma o se peʻa.

Pripz: Stish le ipu - e sili ona lelei? 7742_2

Kuka kuka - maua le laki lelei mo le siusiu

Le mafai, e aʻafia ai le faʻauigaina o le faʻauigaina o le mea na tupu, e tele naua e le o se faigofie tele e lisi ai: o le tagata lava ia o se tagata molimau, o le a le ituaiga o le tagata molimau ipu i luga o le vaaiga - tuai pe fou, atoa, gau pe chips i luga o pito, tumu pe gaogao ...

  • Talu mai taimi faʻaletausaga, o le tagata faimalaga "mo le fiafia" na lavea ai i faʻaipoipoga Rusia, o se tautoga o le olaga malosi ma umi o le olaga;
  • O le faasolosolo ona momotu i luga o le faʻailoga o le faʻaipoipoga, ma e oʻo lava i le faʻaʻoleʻole o le tama faʻaipoipo poʻo le teine ​​faʻaipoipo - i le puʻupuʻu o sea faʻatasiga;
  • E tusa ai ma faʻailoga na tutupu mai i le tuai o le amioletonu, ma solia ipu oona, ma na taufaafefe lea, o le vailaʻau moni lea i le tau ma faʻafitauli;
  • O le mea moni a le fuga o le fugalaʻau na nutimomoia, lea na tutupu i luma o le tausaga fou, o lona uiga ua leaga tele;
  • O tagata talitonu na o mai mai tua atu o tua atu ia i matou o le, latou te faapea, o mea lea na tutupu - o togafiti a le fale, ma e manaʻomia ona filifili se mea;
  • O le isi tagata, o le matua o se tagata lea na valoia e ala i vaega toa, ma afai o loʻo iai na mea, ona iai lea o le lumanaʻi.

Toe foʻi i le faʻaipoipoga ona o le talitonuga matagofie, e tatau ona manatua e uiga i le uputuu, o loʻo taofia ai tiute o le ipu e uiga i le uluaʻi ulugaliʻi - o se faʻailoga na taofia e se ulugaliʻi faʻaipoipo mai Scandals Peitai, e tutusa lava le faitaaga, o ia, latou faapea, latou te fai mai, i le faaipoipoga i le faaipoipoga o le a fasia.

Pripz: Stish le ipu - e sili ona lelei? 7742_3

Mai le alofa i le le manuia - tasi le palu

Aua neʻi galo i tagata leitio na valaʻauina tagata o loʻo iai i le faʻasologa o le faʻaipoipoga poʻo isi mea na tupu. Atonu e iai ni filifiliga fou i le va oi latou. O le mea lea o le faʻailoga lea e taʻu mai i lenei mataupu:

  • Afai o se tagata na talepeina se ipu - vave, o le a tuʻuina atu ia te ia le alofa i le tulaga matuia o le tulaga, ma o le a tumau i le tagata o le isi itu sootaga i le lumanai;
  • E taua tele, e lagona e se tagata i le leo o ipu ua motusia, pe a fai o le paso - e le lelei aua o ou mafaufauga (talitonu o le latou tagata e mafai ona tosina mai ai le mea ua tumu i mea ua tumu;
  • E tele faʻamatalaga faʻamatalaina o mea malepelepe na aoina ma, ma teu ma le faʻapipiʻiina, ina ia aua le afaina ai isi, lafo ese isi, lafo ese.

I le taimi lava e tasi, o loʻo iai mai le ipu o loʻo i ai foi se paʻu, o lona lima lea e faʻapupula ai uʻeʻe i le lumanaʻi olaga. Ma afai o le hostess teuina se ipu fasi ipu i totonu o le umukuka, e talitonuina o ia e tosina i le itu o le manuia.

Pripz: Stish le ipu - e sili ona lelei? 7742_4

A le lelei, ae le fiafia

Ma i soo se tulaga, o ipu i totonu o le aiga o le tagata e mafai ona faamatalaina tele ai lona tagata e ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, na taʻe le tablepeart ma faʻasao e Sherebin, e faʻailoa mai ai The Witty and Lesing. Peitai, e lelei? Uuiupu o le a talia mautinoa e le o taimi uma:

  • E 'ai ma inu mai le faʻaseʻe ma "steherbat" ipu o lona uiga o le sasaina o tatou lava, ae o le aiga atoa, ma le le lelei " ala.
  • E talitonu o le faʻalavelaveina o le faʻamaoni o le ipu o loʻo i ai otometi lava e maua ai se aʻafiaga leaga i luga o le sili ona taʻua ", o meaʻai ma mea aoga e le mafai ona aumaia le fiafia ma le le aoga.

I totonu lava o ia, o le mea na fai o le solia o le manucr o loʻo maua i aso uma o le olaga masani. Peitai, o le mea na tupu o se tasi ua i ai ni oʻu ipu i ona lima e le taofia. E talitonu o le ulu o sea tagata e tumu i le tele o mafaufauga leaga.

O le mea lea, faʻafesoʻotaʻi i ai poʻo se fesootaiga sili pe a faʻatapulaʻaina na fesoʻotaʻiga - ina ia aua nei aveʻesea ai le malosi leaga. Ae o le tulaga lautele, o se molimau e avea ma mea alo lelei, e aoga ma sauni e tetee atu i faafitauli e mafai ona aafia ai i faafitauli.

Pripz: Stish le ipu - e sili ona lelei? 7742_5

Mama ma le saʻo o le a le tosina faʻafitauli

I le mataala o tagata, o vaipuʻe o se faailoga o le fale-too, malosi sootaga i totonu o se aiga tele tele ma loto masani. I totonu o se fale o loʻo iai ni ipu palapala - o le faʻailoga o le faʻafitauli o le afio mai. Ae afai o se laulau na malaia, e le faapea o le fale e tatau ona faamoemoe e fiafia ai:

  • O le mea moni o le gatete o ipu sese e le lelei, ona o le manino o le mama, ma afai na te laupalau mai i le mama, pe afai e sao ai - faatalitali mo le misa pe lapatai loa i le savaliga.
  • Afai e tupu pea le misa i le taimi o le paʻu paʻu - e tatau ona nofouta e tosina e se tagata le malosi le lelei.

O le leo o le gau o ipu i totonu o lo tatou iloa o le faʻailoga o le faʻailoga o se misa misa. Ua mautinoa e le mafaufau o mafaufauga, ma solia le "i loto" o se vaalele, e aveese e se tagata le malosi le lelei i totonu ma lafoai lagona. Kilia e sau e sui le le lelei. O le ataata ma leo o le fuga o le fuga o le o le a ave oe i le itu!

Faitau atili