Ata: foliga susunuina

Anonim

I le faʻalogo o faʻasalalauga faʻasalalau ma le faʻaupuga e mafai ona e maua le faʻamatalaina i le tele o atunuʻu eseʻese o tatou tino, faʻapea foʻi ma aʻoaʻoga e uiga i mea tutupu o le afio mai. I le taimi lava e tasi, i le mafaufau o loʻo iai se faʻauiga o mea uma - o le paʻu i luga o le auala mafolafola, paʻu mea, e susunuina o alafau. O faʻapitoa mea e uiga i le susunuina o loʻo mumuina foʻi, i lenei tusitusiga o le ae aʻoaʻoina ai le mea e taʻu mai ai ia te oe.

Ata: foliga susunuina 7746_1

Faamatalaga faasaienisi o le mumū alafau

Afai e te faʻafesoʻotaʻia le saienisi, o se faʻaaliga faʻafuaseʻi o le toto i luga o le paʻu o le paʻu ua fuafuaina i gaioiga eseese o loʻo tupu i le tino o le tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaalia ai e alafau alafau alaʻa ia te oe o le patholocal
  • neurasvoltage, ola ai tulaga faigata, faʻapea foi ma le maasiasi ma lagona o le le lelei;
  • Alergic faʻaaliga mo nisi meaʻai, fulufulu manu ma toto pollen;
  • O le tino o tagata taʻitoʻatasi o tagata taʻitasi, o loʻo feololo, o loʻo i ai foi le alavai toto i luga o le paʻu i luga;
  • faʻateleina faʻamalosi arttheroal, pe a fai o se mea masani;
  • O le paʻu o paʻu i luga o le tele o tau o le tau o le a le aʻafiaga o le la, matagi pe malulu, faʻapea foʻi ma le vevela vevela.

A maeʻa ona iloiloina nei mea faʻamaonia saie saiketi, ua manino mo le mafuaʻaga e mafai ai ona susunuina foliga. Afai e te taumafai e suʻe se mea lilo o le mea lilo i totonu uma - i lenei tulaga, o le talosaga o le talosaga i le foga o tagata e fautuaina malosi.

Faʻamatalaga o tagata o loʻo faʻauiga o le mumu foliga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le avea ai o se tulafono, o le afi alafau ua faʻailoa ai o nisi tagata e matua le faʻaaloalo, faitio ia te oe. I le taimi lava e tasi, e mafai o Ia, pei o le matala o lona uiga manatu faapea ma tuʻu faʻatasi ma ia - o le saini poʻo le a lava le manatu o le a aoga. O se tagata agasala e mafai ona avea ma se tasi - o le pule i le galuega, o se masani pe aiga masani, uo, e pele ia te oe. I le tele o taimi, o tagata faapena e iloga i se faiga pepelo o le amio.

E saili le mea tonu lava latou te fai mai ia te oe, e mafai ona e Resort i se tasi auala anamua. Ina ia faia lenei mea, e talafeagai e aveesea ai le teuteu auro ma le lima (e manaomia ai o se mama) ma faia i latou gaoioiga i le eria lamuina. Afai o le toega lōmiga sinasina i le paʻu, lea o le avanoa o le viiga i lou itu o le maualuga, ma pe afai, i luga o le ese mai ai, uliuli e ono i ai se aafiaga lelei.

Ata: foliga susunuina 7746_2

finau talitonuga o tagata o le a taofia le alafau mu pe afai e te taumafai mafaufau manatuaina o se tagata e mafai ona manatua oe.

Foi e masani lava ona tulai mai se teisi fesuiai lomiga o le faailoga lea o lo o faamatalaina o ni mafaufauga le fofoga mu uiga ia te oe o se tagata pele latalata, sootaga ma lea ua e taua tele. O le isi foliga e mafai ona mu i loimata.

Faamalamalamaga o faailoga o le vaiaso o le vaiaso

E tupu o mataituina e le aunoa se tagata le foliga faavaitaimi o le faafitauli o alafau mumū. I nisi o tulaga, e mafai ona faailoa mai i le afioaga lenei o se aafiaga taulai atu ia te oe, ae e masani o loo natia atoatoa le mafuaaga moni i le isi.

Mālō tagata popoto, i aso anamua, matauina e masani lava ona amata i le fofoga o le "mu" mo nisi aso o le vaiaso. Faavae i luga o lenei mea, ua latou faia se tulaga e ogatusa ma le Vaega o le Moon, lea, i le faasologa, ua i ai se aafiaga malosi tonu i mea eseese e tutupu i le olaga o se tagata.

O lea, o mea e faia e le foliga mai o mu alafau uiga i le faapitoa aso o le vaiaso?

  • on Aso Gafua - faailoa mai ai se avanoa maualuga o le taimi masani ma se uiga lelei lava;
  • on Aso Lua - E tatau ona saunia mo se misa mafai po o le manu mai o le feeseeseaiga ma o latou aiga po o le latalata nuu;
  • on Wednesdays - Ogatasi i i se galu faaleuo, amata i le filifilia o se ofu mo se aso;
  • on Aso Tofi - Ua outou faatalitali mo lava taimi matagofie o le olaga;
  • on Aso Faraile - Ia saunia mo news leva ona faatalitali;
  • on Aso Toonai - O le a outou maua ai se fonotaga taua tele;
  • on Aso Sa - E mafai ona e saunia mo se pati ma uo po o se ofo e leʻi mafaufauina.

O le mea moni, na o oe e mafai ona e filifili pe e te talitonu i ai se faamatalaga, aua o mea o mafaufauga, ma mea uma tatou te amata ona mafaufau e uiga i le, ua tatau tosina io tatou olaga.

Afai e te le fefe po o le lapataia mai nisi ituaiga o faailoga, o le a sili atu ona saʻo e taumafai e fesuiaʻi lou mafaufau e sili atu mea lelei.

Ma, ioe, o le a lava superfluous e tauaveina a latou fuafuaga po o misa ma latalata tagata na o ona o lo latou taumatematega mafai ai. I le faaopoopo atu, e mafai ona e oo lava i le manatua o le tagata e manatua oe.

Ata: foliga susunuina 7746_3

Faaituau o faailoga

E pei ona taʻua i luga, e fesiligia e nisi tagata talitonu le susu o alavai faʻafefeteina i loimata faʻafaigofie. Ina ia puipuia oe lava, e tatau ona e fufuluina le vai paia, ma o le puapuaga o le a avea ma se tasi o outou. Afai e leai se vai paia i totonu o le fale, e mafai ona e faʻaogaina le pe masani ai ma loʻu tokumi, e manaʻomia foi se alkline.

Afai na e matauina ni alafau o alafau, matou te fautuaina oe e avea oe e ave ai lenei filifiliga ma se mea lelei. Faʻatinoina oe i se auala e te fiafia ai ma faʻamoemoe e faʻatali mo aso fiafia ma sogi, fiafia Viiga. Ma o mea leaga e leaga ma leaga, e mafai ona faʻaalia ai le faʻailoga, fufulu ese le vai malulu ma togi ese mai lona manatua. I le tulaga lea, e mafai ona e moe filemu, aunoa ma le toesea o lou malosi i toe masalosalo ma taumatemate.

Faitau atili