O le a le miti a Raccoon?

Anonim

E masani lava, fluffy tagata o vaomatua vaomatua faʻafuaseʻi aliali mai ia matou miti. E manaia tele le faʻamatalaina o se vaaiga, ae le o loʻo malamalama uma tagata, aua o le fluffy vavega na foliga manaia. Lenei o le a matou auiliiliina le miti o le fluffy vaomatua semanbert - raccoon.

Aisea na e miti ai raccoon?

O le a le miti a Raccoon? 7760_1

  1. I Le pepa i le miti a Raccoon E mafai ona e faʻamoemoeina i luga o se aoga aoga i se tulaga taua. Masalo o le a e faia se maualuga maualuga pe mai i paaga, maua ai ni eseesega. Pau lava le faanisu o le a ia alu atu ia te oe mamao ese mai i le faamaoni, e le mafai foi ona aumai se fiafia faapitoa.
  2. Fafaga Raccoon mai le lima E ono faʻailoa mai ai le tulaʻi mai o se uo faʻatuatuaina ma o loʻo faia se mea lelei, o loʻo lata mai le faia, mo le lumanaʻi o le a ia faʻaipoipo ai.
  3. Foliga vaaia i se miti raccoon Lapataʻia e uiga i le amoina lamatiaga, pe a fai ua puʻeina le meaola, a e na te lalafi foʻi mai ia te oe, o le faʻafitauli o le a avea ma se vaega o. O le a e mauaina se auala e aveese ai latou i tupe faʻaalu o nisi tulaga i lau itu.

O a ni mea e fai mai ai miti?

Miti faʻauigaina faʻamatala fautuaina e le malolo. Ae maise lava, o le vave televave tafe o faʻamatalaga e le o faʻamagalo le faʻaaloalo. Ia sili atu le faʻaeteete i le faia o faʻatogaaga, mulimuli i au faʻamatalaga ma galuega. I totonu o lenei tulaga, tuai ma 'ai gaosiga o le a le tali mai ai le leaga taunuuga. O le mea lea, ala aʻe, talisapaia au gaioiga ma ia mataala i taimi uma.

O le a le miti a Raccoon? 7760_2

  1. Stroke i se miti raccoon ma taofi i le lima E faʻamatala e le taimi o le taimi e sui ai pe a e popole ma popole. Miti faʻauigaina faʻamatala nei e amata ai tapenaga mo taimi sili ona lelei e faʻaititia ai le popolega.
  2. Afai o le raccoon bites ma hits , Faatali mo faigata tele i le mauaina o au fuafuaga. Ae o le miti ma le raccoon o le tamaʻitaʻi talavou na valoia se aso vave ma se tama ma sili atu faʻaipoipoga.
  3. Vaega o raccoons O le fiafia i le miti e faʻaalia ai le tele o galuega. Ma o lenei mea o le a tupu i se taimi lata mai. Ae o racks i tua o pa e le o se filifiliga sili ona lelei. Ia e sauniuni mo le mea moni i se taimi puʻupuʻu e mafai ona e alu i se tulaga le lelei, mai le mea e le sau ai vave. Manaomia ona foai se mea.
  4. Raccoon i le tele o setete o le tagata o le tagata sese o se tagata sese ma le manaia . O le mea lea, i le vaaiga o lenei manu i le miti, toe mafaufau i lau tali e maua ai na o le na o saʻo ma sili ona lelei fofo mai le tulaga o loʻo i ai nei.
  5. Afai i le miti o loʻo e vaʻaia le amio ma le ola o lenei manu Mai lea itu, ona mautinoa ai lea i le olaga moni o le a vave ona alu. O se moe lelei tele, e oo lava i le setete i totonu e susulu ma le aga o le lagona.
  6. Cartoon Raccoon Talanoa e uiga i le vaivai tele. Ua oʻo i le taimi e faʻauma ai i mataupu ma na o le malolo. E masani lava o se fuafuaga faapena o se miti ma se mea lelei, ma aua le faatali mo mea leaga.
  7. E i ai taimi Raccoon fautua mai e galo ia oe e uiga i ou aiga Aua le gauai atu, ma latou te manaomiaina. O loʻo iai foʻi se faʻamaʻi o lou aiga. Manatua latou te latalata ia te oe ma manaʻomia lou mafaufau.
  8. Ae vaai oe lava i totonu o se fulu fulufulu - Ia mativa. Lenei mafai ona tupu vave ma le le mafaamatalaina.
  9. I nisi tulaga O Raccoon e iloa ai se tulaga o le ola ola ma tele gafatia.

O a faaiuga

E ui lava i faʻaupuga faʻafanua faʻauigaina, maʻa o le lapisi, o le le fiafia ai ia te oe i le miti, e le aumaia se mea mataʻutia. O nisi taimi e mafai ona e mafaufau i se faʻafanua faʻapitoa ma nisi e iai. E le gata i lea, o isi taimi e fautua mai ai nisi o mea e ofo ai o loʻo faʻatali mo oe, kuka e au uo ma aiga. Ma o nei mea e fiafia i ai e aumai lagona lelei.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tomai, o le faʻatusa o lenei manu na tau le iloa fonotaga le iloa ma uo tuai ma e masani. O nei tagata o loʻo siaki le taimi ma o lenei o le a avea o latou ma aiga sili ona lelei ma aiga mo oe. Talavou, o le mea moni, o le a le mauaina se mea e faapitoa, ona i lenei taimi e fesootaʻi ai ma uo, ua uma ona maua le fou o le olaga. Mo tagata ogatotonu o Raccoon, o le Harbinger o le taunuu mai o malo.

Vaʻavaʻai mo lau moe, e ese le miti e uiga i auala eseese. Nisi mea lelei, isi le lelei. O le tasi mea e saʻo e saʻo o lenei manu o le a aumaia ia te oe se auala i le taimi nei ma taʻu mai ia te aʻu pe faʻafefea ona sili atu.

Faitau atili