E fiafia miti i le Aso Toʻonaʻi i le Aso Sa?

Anonim

E le o tagata uma e iloa o le faʻauiga o miti e ono na o le mea na ia fiafia ai, ae o le a le aso o le vaiaso. E aliali mai o aso uma e noatia i se ituaiga o lumus ma ono afaina ai le faʻauiga o le faʻauiga o miti.

E fiafia miti i le Aso Toʻonaʻi i le Aso Sa? 7762_1

O a mea e fai mai ai miti ma failautusi?

E naʻo faʻamatalaga e faamatala mai ia te oe poʻo le a se miti tutusa, ae o le aso o le vaiaso o le a mafai ona iloa ai le tele o le gauai atu i se faaaliga ma mea e fai.

I le po o le Aso Toonaʻi, e tele mea e mafai ona i ai miti i le Aso Sa, aua o le la e aofia ai se fetu. O lona uiga i lenei vaitau, o miti e sili ona fiafia ma manaʻomia le faʻalogo lelei ia i latou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fetu la le la o loʻo fesoʻotaʻi ma se aso ese - Aso Sa. O lea la, o sea moe ua avatua ai le sungiffert ma le faʻamoemoe, vaʻai i le fiafia ma le faʻaaluina o masalosaloga uma, le toʻilalo o loʻo tuʻua i tua atu.

E masani i le vaitaimi lea, o miti e sili ona pupula ma manatua pea ma le lanu malamalama. Faʻamatala faʻamatala e faʻamatala le miti o miti na te taʻitaʻia ai i le fiafia, ma o le moe ua naʻo le ala lava e tatau ona mulimulitaʻi.

Na pau lava le mea na e vaaia i lenei taimi: tagata, poto masani, ata mai le olaga, - faʻailoa mai le vave faia o latou i lou olaga. E mafai ona latou fesoasoani ia te oe ia ausia ni tumutumu fou, manumalo ai i loto o isi, fausia sootaga alofa, ma isi.

O le a le taimi fuafuaina o le Aso Toʻonaʻi miti i le Aso Sa.

O ia miti o ni mea faifaipea pea ma mea taua. O tagata uma lava i le lata mai o le a avea ma tagata auai i tagata e sili ona taua mea na tutupu ma o le a fesoasoani ia te oe e sau i le fiafia.

O fesoasoani o le a fesoasoani i faatosinaga gaioiga: o ai e tatau ona 'alofia, ma o ai e mafai ona e alu i ai lima ma talitonu le tasi ma le isi. O ia uila o ni tusitusiga paia, latou te manaʻomia e faʻalogologo ma vaʻai i ai.

  • Afai o le miti e susulu ma malamalama , o lona uiga o lou olaga o le a mauoa ma fiafia. O le ala e tatau ona e alu, e le faigata ai;
  • faalavelave ma le pogisa moe E mafai ona folafola le saʻo gaioiga, sese fofo poʻo fuafuaga mo le lumanaʻi. Masalo e te leʻi taʻitaʻia oe lava ma e tatau ona e toe faʻaleleia le laina o lau amio.

O ia miti e mautinoa lava le faalilolilo ma aua le taʻu atu i se tasi.

O le latou faʻamatalaga e masani ona latou o mai e moni, ma o le loloto o nei miti o loʻo avea ma olaga moni. O le mea lea, tusa lava pe o le a le tele na e manaʻo e faʻasoa atuina oe vaai, taumafai e te tuʻua mea uma ma oe, ae tou te faʻatali mo le puʻupuʻu mo sina taimi puʻupuʻu. E masani lava aʻo leʻi faia le 'aiga o le afiafi, o le Aso Sa na maua ai miti na moni.

E fiafia miti i le Aso Toʻonaʻi i le Aso Sa? 7762_2

Se isi mea, pe a e vaai i se miti aso i le Aso Sa. O miti na e matua eseese uiga:

  1. Afai e te vaʻai ia oe o loʻo siʻomia e le alofa , a lea atonu o se mea na tupu mai ai i ou aafiaga faaletagata ma manatu e uiga i le lumanai. O le miti e le oi ai, o lona uiga o mea uma o le a tumau pea i au miti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o e miti a se tagata o loʻo e manaʻo e faʻaalu lau tafaoga, ma atonu e faʻaipoipo ia te ia. Ae le i faia se mea, na e miti tele ma mafaufau i ai, e fausia ai ni fuafuaga mataga. Moe i le Aso Sa naʻo le faʻamautu o lou manaʻo e mafuta ma lenei tagata, ma atonu o loʻo ia te ia i le lumanaʻi e mafai ona e fiafia ai.
  2. Afai e te vaʻai i lau filifilia tasi i le opoina E masani lava, o le moni le olaga ma ua e faʻaalia le moni tulaga o mea. Moe o loʻo fautuaina Oe e aua nei auai i lenei tagata, ma suʻe o ia ma se sui agavaa, ma le fiafia o le a ataata.
  3. Lafoai lau tama pe toalua I le Aso Sa, o le a ia aumai se isi vaega lelei mo lou olaga atili. Ia mautinoa e te alu i le itu saʻo, ma o le ae mauaina se faʻatasi ma le umi-taimi faʻatasi ma lenei tagata.
  4. E oo lava i le faaipoipoga O le taumafaina i lenei taimi, atonu e moni. O le mea autu o oe o oe. Ona e faatali mo le fiafia mo le ola. O masalosaloga uma e mafai ona fiafia e faalagolago. Tusa lava pe le o le faʻaipoipoga e le muaʻi muaʻi faʻamoemoe, ia mautinoa o loʻo e faʻatali mo le fiafia ma lenei tagata.
  5. Vaʻai lau filifiliga filifilia I le isi itu - o se sili le leaga faailoga. Faʻamolemole vaʻai pe faʻafefea ona atiaʻe lau mafutaga ma o loʻo i ai ni mea sese.
  6. Faalavelave Faalenatura, elemene I le po o le Aso Toonai, i Aso Sa, latou te faʻaalia ai ou manatu i mafaufau. O se faʻamatalaga saʻo e taʻu atu ia te oe le tusi miti, ae ia maitauina e faʻaleleia atili lea sese e le malosi ole la.
  7. Ma Lenei Miti fiafia Mafai ona felagolagomai le faamalositino o au miti i le mea moni. Afai e te malolo i se miti e le sami, ona faʻatali lea mo se malaga umi-faʻatali. Ma le Aso Sa e mautinoa lava e silafia e moni o se miti o le a moni lava e moni.
  8. Tusa lava Miti po Aua le folafola atua. Latou te tautala atu lagona misia, e mafai ma e manaʻomia le faʻasaʻoina i le olaga moni, aua o le la e i ai le malosi lelei ma le lelei taimi uma.

Aso Sa talu ai na manatu o le faaiuga o le vaiaso ma le aso fiafia. Ma tusa lava pe na e asia taimi le lelei i se miti, vaʻai, vaʻai i le la, ma o le a fesoasoani ia te oe e aveese uma le pogisa.

Fiafia i le Olaga!

Faitau atili