Miti faʻauigaina: tietie le pasi

Anonim

Po miti - o le mea e leaga. E i ai ni a latou uiga? Mautinoa ioe. E le o le mafaufau o le faʻauigaina o miti o loʻo faia i le au atamamai, faʻaaliga ma le mafaufau mafaufau. O le moe o se manatunatuga o mafaufauga moni, ma faafiafiaga. I le taimi o le moe, o le faiʻai e malolo, tuʻu i lalo mai mea uma na oo iai i le aso. O le mea lea, o miti e aafia ai olaga moni.

Miti faʻauigaina: tietie le pasi 7769_1

O le a le mea pe a fai o le a le miti, o le a lau mea o fai i luga o le pasi? O le a se mea e mafai ona tupu ai se tausamiga Tatou taumafai e fuafua miti.

Manatu o le Manatu o Psychotherapists

O feeseeseaiga a tagata i miti o se faʻailoga o lou olaga lautele, o se faʻailoga o le fesoʻotaʻiga ma isi. O lona uiga, e taua i lalo o le tulaga o le tala i le Greammet Greaps.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le sili ona faʻaaogaina faʻamatalaga o loʻo faia i miti a tagata, o mea e tau ai miti o loʻo faʻamatalaina e tagata vavalo. Sili atu le manaia e faamatala ai miti, faʻavae i luga o le manatu o le mafaufau o le psyychotherasts. E mafai ona maua le pasi ile pasi mai o latou manatu.

  1. Afai e te alu i se avanoa gaogao Ma, i le olaga moni na o oe na o oe ma e manaʻomia tele e fesoʻotaʻi ma tagata pei o le-mafaufau. Pe tuuatoatasi na o le taufaamatau - o le a vave ona leiloa au uo. Ia faaeteete ia aua neʻi faʻatagaina ni misiona pala i le feagai ai ma tagata vavalalata.
  2. Afai o le pasi o loʻo tumu O loʻo e tu i se tulaga le mautonu, e te le fiafia i ai, o loʻo i ai i le olaga moni o loʻo i ai ni faʻafitauli. Faataamilo ia te outou, a fuss, e tele naua o tagata le aoga o le a le tatau ona gauai atu. O lenei atonu e fesoʻotaʻi ma le galuega o loʻo tatau ai ona e fegalegaleai pea ma se tele o tagata faʻatau. E te manaʻomia se tafaoga - ave lau tafaoga ma tatala faʻatasi ma oe.
  3. Afai o e nofo i luga o le pasi , Taʻalo musika manaia, e te malolo ma lagona le toʻamalie i se miti, ona o lona olaga moni o loʻo lelei mea uma ma toʻafilemu. O loʻo e siʻosiʻomia e ala i le alofa ma tatou lelei tagata. Leai ni faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma nonoa fesoʻotaʻiga fou. O sea miti e lelei.
  4. Afai e talafeagai le 'auala mo oe , Heami ma manaʻomia le totogiina o se permmemmetal leo, mataala. I le olaga moni, e iai le tagata le fiafia o oe e te fesoʻotaʻi ma nisi gaioiga. Taumafai e faʻataunuʻuina vave i latou ma taofi fesoʻotaʻiga. A leai, e iʻu ai le leaga o taunuuga.
  5. Afai na e ala i se tasi i le pasi E ui lava latou te leʻi manaʻo i lenei mea, e foliga mai o oe o se tagata agamalu e le mafai ona atagia i tuaoi. Oe "drive" soo se tasi e le paie tele. Taofi - avea ma faigata. Tuu i le nofoaga o Ham, aua le foloina amioga e le fiafia i ai, ma puipuia lou manatu. Ile fetuunai i tagata, tou te le maua ai se amio lelei, ae e mafai ona outou tausia oe lava tagata faatau.
  6. I le Malo o Mormonys you Alu i luga o le pasi i le kamupani . O ai ma oe? Siosiomaga - o na tagata e latalata i le olaga moni? O le faʻailoga lea - E faʻamaoni o latou ia te oe ma faʻatasi i taimi uma i soʻo se olaga tulaga. Afai e latalata i le fili ma tagata e sili ona mafaufau, i le olaga e te faamoemoe e te faamoemoe e aveese.

E faʻauia miti mai le manatu o le manatu o le mafaufau e faigofie lava. I le aimiga o le "femalagaiga lautele - o le olaga lautele" e mafai ona e faamatalaina uma tulaga o le po vaaia. Ae atonu e mafai ona vaʻai ile pasi o le pasi e aveʻesea le manaʻo e ave i se taʻavale e le mafai ona faʻatauina i soʻo se auala.

O le faʻauiga o le moe ma le pasi

Miti faʻauigaina: tietie le pasi 7769_2

O ni mea ese o ni mea ese o ni miti ma tagata atamamai. I totonu o latou faʻaaliga, o le lumanaʻi o le moe o loʻo atagia mai ai. Na matou aoina le sili ona lauiloa faauigaina.

  1. Afai o le malaga o loʻo i luga o le pasi pasi o se teine ​​talavou , O le faʻailoga lea o le lumanaʻi le manaia mea leaga. E le o toe i ai i le taimi nei le olaga o le a le fiafia. Ae o faʻafitauli o le a vave faʻaiʻu.
  2. O miti lava e tasi le faaipoipo Na ia vaʻavaʻaia le faʻaalia o malo o malo poʻo le mea e leʻi mafaufauina, ae o faʻafitauli matagofie.
  3. Le lelei le moe mo tagata faaipoipo . O le pasi malaga e faʻaosofia ai faʻafitauli ma le galuega, le mafai i feuiaiga. O le faʻalataina o lona toʻalua e foliga mai o le taufaʻamataʻu, vaeluaina.
  4. Afai o le miti o le miti talavou , o se faailoga lelei lea. I se taimi mulimuli ane sa lata mai ai, o lona tinilie fiafia o loo faatalitali mai ia te ia. Masalo na mafai ona ia mauaina se aoga aoga e mafai ona fesoasoani tele ia fesoasoani i nisi olaga.
  5. Afai o se faalavelave e tupu O le moe e leaga lona uiga. O se mea e le lelei o le a afaina ai le mea tau tupe. Masalo o le a avea ma tagata leaga o taufaasese pe leiloa lona sese. Ia faaeteete.
  6. O se tagata e le-moni Miti e maua ai le lumanaʻi o mea na tupu. E le o toeititi alofa i lana 'aupito manaʻomia se mea e fetaui ai ma tupe o le a taunuu. O le a mafai ona faaiʻuina se mea lelei poʻo se pule o le a faʻamalieina ai le faʻailoga.

Taumafai e faʻamaumau le moe i le taimi lava e ala i luga, ina ia aua neʻi galo. Ona mafai lea ona e amanaia le ala tele mo le sili ona saʻo faʻamatalaga.

Faitau atili