Isalac miti tusi i luga o le Qurnain ma Sunne

Anonim

Isalamic Dream tusi i luga o le Qurʻan ma Sunna - O se mea e le mautonu, mafua ai le tele o feeseeseaiga. Peitaʻi, e tele mílivā ma i latou ua mamao ese mai lenei tapuaiga talitonu i faʻamatalaga o le po vaʻaia e sili atu ma nei tusi. Sei o tatou talanoa i nisi faʻamatalaga e uiga i le mea moni o le asalama uila o loʻo fai ma sui e faʻapitoa i latou ma pe faʻatuatuaina faʻauiga faʻauiga o loʻo faʻamatala i latou.

Isalac miti tusi i luga o le Qurnain ma Sunne 7787_1

Faʻamatalaga miti faʻamatala i luga o le Qurʻan ma Sunna

Muslims talitonu: Naʻo na tagata o miti, o ai e tatau ona iai ni poloka faʻalelotu, o loʻo ola amiotonu ma e le solia tulafono a le quan. O le mea lea, naʻo le "faʻamaoni" e mafai ona faʻauigaina i luga o le suʻega o Isafika.

I lotu, o muslim miti o loʻo tuʻuina atu i se nofoaga taua tele. E talitonu o le moe o ni matauga o le agaga, ua auina atu ai faailoga e le tagata e Allah. Ae afai o le tasi miti e manino ma o lo latou uiga ua manino, ona toe foʻi ai lea o isi faʻamatalaga ma le fesoasoani a le au faʻamatala.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E talitonu e le mafai ona avea ma faʻamatala faʻamatala moni o miti, naʻo le faitauina o tusi. O le gafatia e mafai e le tagata na o le na o Allah. E alu loloto i tapuaiga, e masani ai o muli paia e le o le agasala. O le mea lea, o le miti isalama o le faʻauiga i le Qurʻan ma Sunna o loʻo manatu i ai ma faʻafiafiaga, nai lo se tusi ogaoga e mafai ona faʻamatalaina faʻatauaina o miti.

E ui o faʻauiga o faʻauiga o le tele o miti e masani ona faʻamoemoeina.

Aotelega

O le ata miti Isalac i luga o le Koranā ma Sunna o loʻo fai mai: miti, e faʻalagolago i a latou a latou mea, vaevaeina i ni ituaiga tolu.

Isalac miti tusi i luga o le Qurnain ma Sunne 7787_2

  1. O miti fiafia . O le fiafiaga o le folauga, lafo e Allah ia lava. Amiotonu, E masani lava ona taunuu mai le isi mea.
  2. Leaga leaga . O lea Suafa Sutase le 'ae le o Allah, ma le Shaitin, o lo tatou faʻa-ea le tamaʻitaʻi, o le epepi e leaga uma lava; Maualuga fiafia mo Shatan - Agaʻa i luga o se tamaloa le sala, e osofaʻioso ai i totonu, e teteʻe, ma le popole, e unaʻia le agasala. O le mea lena na faia e Soutan miti e mafai ona ia lafoina tagata. O le vaega lea e aofia ai porories, erotic miti, valea. Ma o miti tauvaloa e le o miti, e manaʻomia le faitau i le tatalo aʻo leʻi moe, liliu i Allah. E manaʻomia foʻi ona e faia le faʻasesega, fetaui lelei i le moega ma se tino mama, i luga o le gaogao manava ma ma mafaufauga manino.
  3. Toe fai o mea na tutupu ua uma ona tupu i se miti . O se po o le po o le dajaa e le o le vaivai i le miti tusi. E talitonu ai o ni miti gaogao, e le aoga le faʻauigaina.

Isalamic Dream tusi i luga o le Qurʻan ma Sunne o loʻo iai naʻo le faʻauigaina o miti eseese. Na ia faamatalaina foi tulafono mo le amio a se tagata na ia vaaia le tasi po o le isi miti.

Faataitaiga:

  • Afai e te vaʻai i se fiafia, lelei le moe , faʻafesoʻotaʻi le allah ma le faʻafetai, faʻatali i se mea faʻafiafia, ia olioli, taʻu ia i matou e fiafia i lou alofa mo latou, tulei le miti e pei ona e manaʻo ai e moni o ia.
  • Afai na e vaai i se le fiafia, leaga moe, Faʻafesoʻotaʻi Alihoh fai atu ia oe e puipuia oe mai le Schaitian (tolu taimi), tuu i lalo i le agavale faatolu, suia le po o le le taumafai e faʻaali.

O le mea moni, o ia fautuaga e fetaui, sili, muslims: O se Kerisiano poo se tagata o le a le faia Nazash pe ave tatalo a Aalah. Ae taua le malamalama i le faʻavae lava: Ia aofia ai se miti lelei, pei ona e manaʻo, ua galo ia te oe le leaga vave. E tusa ma le lava tautua o le talitonuga, o a latou talosaga e tatau ona lafoina i le atulaulau, ona toe auina mai ai lea o mea uma.

5 uiga ese o le muslim miti

O le tusi o Isalamic e ese mai le tele o isi. E i ai ona ia lava tulaga faataʻitaʻi.

  1. E leai se faʻamatalaga manino o miti . O o latou uiga fuafuaina e le faʻamatalaupu ia lava, faʻavae i luga o faʻavae o le quran ma le la ua faʻamatalaina i tusi paia o ata.
  2. E talitonu o le a ia tuʻuina le amataga o le faʻauigaina o le miti perofeta a Mohammm . Na ia faamatala atu le vaai mamao ma fai mea e uiga i o latou uiga.
  3. E talitonu lava o le vaivaiga o le moe e vavalalata ma ia ma le lalolagi o loʻo siʻomia o ia. . E le faatagaina le tele o le tele o le faaaliga e tasi.
  4. Leai se mea masani . Afai o loʻo i ai se faʻasologa o le faʻasologa i miti masani, ona faʻamatala lea o miti Mosalemi e tusa ma lo latou taua mo le faʻatuatua Mosalemi.
  5. Le taua o miti i le quara ma le la E mafai ona ese mai le tele o le faʻauiga o le tutusa vaʻaiga i miti a Europa.

Togafiti mamafa i miti i luga o le qurʻan ma Sunna e na o Muslims. Mo sui o isi tapuaiga ma A omoa, o lenei tusi o le a foliga mai tele tele, lotu, e le masani ai.

Faitau atili