O a miti a urosa ma asoa?

Anonim

Aisea Miost Ardistus ma Bendings? O le taua o lenei moe mafai ona faʻamatalaina i auala eseese: O faʻamatalaga eseese o loʻo faia i le miti tusi. Tatou taumafai e iloa.

O a miti a urosa ma asoa? 7797_1

Faʻauiga o tagata

E faʻatatau i tulaga ma siʻosiʻomaga o siomia ai oe i se miti, taua e mafai ona ese.
  1. Afai o le urosa e le o le faaalia le ita Ma e te matamata i se ata mai le itu, o se miti na mafai ona faʻatumuina se tupe mama tele. Masalo o loʻo e faʻatalitali i se taimi le fuafuaina i le galuega, o se meaalofa tele poʻo ni manumalo.
  2. Afai o se miti miti teine ​​le faaipoipo E maka o le a vave ona ia mauaina se fuafuaga o lima ma loto. Pe faamasani i le tagata o le a avea ma lona toalua. O sea miti e mafai ona talatalanoa e uiga i le vave faʻatinoina o le manaʻo. Afai o le a le aso e te manatu ai o se mea manaia, o le a tupu.
  3. Afai e le lelei le moe : O le urou, taumafai e tolopoina ia te oe, - faaeteete! I se taimi lata mai, o se telefoni tele o loʻo faʻatali mo oe: o le sailia o mafutaga ma le alofagia se tasi poʻo se talanoaga le manaia ma le pulega.
  4. Afai o le urosa ma le fiafia miti o se fafine faaipoipo O le fea o le aiga e lelei, e aoga le faʻamoemoe o le anapogi ma le toe faʻauʻuina i totonu o le aiga. E le o mai le taimi lava e te maitaga ai. Umiaina - o se faatusa o se olaga fou.
  5. Afai o le manu felelei o le osofaʻia , taumafai e puipui le Cub, i le olaga moni o le ai ai le malosi o le taua, masalo o se taua.
  6. Afai o se tasi e oso i luga o le urosa i se miti , ona o mai ai se faʻamaʻi po o le manaʻoga e puipuia lau fanau. Masalo e le fiafia se tasi i le aʻoga, masani.

Ile tele itu, o le tau faʻamoemoe faʻalagolago i le siosiomaga. Afai o manu o loo i ai i se nofoaga masani - i le vaomatua E tatau ona e faamoemoeina malo mai i le atunuʻu. Faʻataʻitaʻiga, pe a e nofo mamao ese mai i oʻu matua, latou te toe asia oe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai i le miti, o se urosa ma le urosa tuua, ma e te alu i tua atu ia i latou , faatali mo le falemaʻi o le nofoaga o galuega. Manatua le ala o lou ala. Afai o le moli o le malamalama ma le malamalama, o ala mama e mama, o le galuega fou o le a aumaia fiafia ma lelei galuega faʻafiafia. Afai e tatau ona e ui ai i le Bunoan, ma latalata e pogisa ma taufaʻamataʻu, o le nofoaga o tautua o le a avea ma avega mamafa.

Moe aoga i miti eseese

O le au tusitala o miti i auala eseese faamatala le uiga o le moe ma urosa:

  • V Miti faʻauigaina fugalaʻau O le tala lea na folafola mai e le umiaina o tagata foai soofaatasi, ma afai o le miti na fai miti a se teine, o le a le umi ae faaipoipo.
  • I se isi auala, o le po o le po o le po e manatu ai Miti Miller : O le tusitala e oʻo mai o le latalata i se mea taua i se mea taua poʻo se (pe a fai o le urosa o le miti o se teine ​​i se mafutaga) o foliga o le fili.
  • Freud. I ana tusitusiga, e faapea mai: O loo i ai i se miti - o se faʻailoga o le mea na faʻamalieina ai lou fili ma e te le sailia se sui. Ae afai o le urosa ma le urosa, o lou feusuaiga o le a le vave ona lavea.
  • Esorica Loli "e fiafia" o se miti e sili atu le lelei. O lona uiga ei ai lou manuia i le aiga, manuia tupe maua.

Faʻauiga o le mafaufau

O a miti a urosa ma asoa? 7797_2

Na ona ou faʻauigaina le moe mai le manatu o le mafaufau o le mafaufau. O le tele o le manatu o le tina, o se faʻailoga o le alofa atoa o le loto, saogalemu ma se aiga masani. Auauna - O le manatu o tamaiti, mama, le fanau mai o se mea fou. Mai lenei itu, O le moe ma le tutusa mataʻitusi e mafai ona faʻamatalaina e pei ona taua i lalo.

  1. Afai o le urosa e toafilemu , le siosiomaga mafanafana ma le tele o le malamalama e masani ona amata, ma o fagu o loʻo taʻalo filemu, ma o le olaga moni lea e te maua mea uma i le aiga. E faʻamaoni le tane, e usiusitaʻii tamaiti, ua e fiafia ma le vaaia faʻafitauli.
  2. Afai o se miti na miti i se teine ​​talavou , O loo taʻua lona naunautaiga malamalama e fai se aiga ma ia iloaina o se fafine, tina. A (o le South Syspictics) e fai se pisinisi lelei, o lona leo malosi ", o le a aoga tele o se togafiti iloga ma le penefiti i tagata.
  3. O le urosa i se miti foliga taufaamatau? O ia o se mea mataʻutia, leaga, masalosalo ma le faʻaeteeteina mea uma o loʻo siomia ma puipuia le pusi? Masalo tutusa ma oe lagona i le olaga. Ua Faaitu le Aiga i le Loma: O se fefete na faʻaalia, luga o lau fanau sa latou osofaʻia ai le aʻoga, poo le tane na leiloa lana galuega. O sea miti e atagia mai ai le naunautaiga malamalama e puipuia lou aiga mai le pito i luma.

Ioe, e le tatau ona e faia le faʻauigaina o le faʻauiga o! Ioe, o le po o se vaʻaiga faʻaalia o le fefe moni, faʻamoemoe ma lagona. Ae e mafai ona latou suia uma ata e le mafai ona faʻamatalaina, e le o se manatu masani o le mafaufau. O le mea lea, aua le aveina tele ni mea aoga, ola ai i le ola moni!

Faitau atili