Miti Faamatalaina: O le a le miti a raku?

Anonim

O ai na te lei moemiti, ma raku sa faamaaa. o loo faamatala lelei miti e ala i le faaaliga e fesootai ma le manu. O le a le miti a Raccoon?

Racoses agalelei, ae faatogafiti manu. I le miti tauaveina faailoga lelei. Lona uiga moni lava, faafesootaia oe lenei taunuuga e uiga i le alu atu i le aoga po o se fonotaga manaia. Taunuuga le tuuina atu o le tele o mea a le tagata ina ia saunia mo le olioli i le lumanai.

Miti Faamatalaina: O le a le miti a raku? 7798_1

O ai na mea ma raku?

Pe ua e vaai i se raku i se miti? Nai lo lena, ia manatua mea laiti uma. So o se nuances e taua:

  • O miti raku? Alii. Feiloai atu le manu i le aoga po o faigata. O i latou i tausaga e tatau ona faamoemoeina se fonotaga ma uo oe ua le vaaia mo se taimi umi. Fafine E taʻu mai ai ua latou manaomia ma o latou alii ma latou vavae e uiga i taaloga tifaga.
  • raku Maliliu Ina ia ausia le sini, ae auala faasolitulafono. Fasioti raku - i le faanoanoa ma le faanaunauga, faatalitali mo le tala leaga.
  • Teine talavou o le ae matauina Raccoons i le faaipoipoga. Aemaise lava i faaipoipoga manuia pe afai o le tamaitai fafagaina le manu.
  • Milimili raku? Faatali mo se masani matautia. Atonu o lou taunuuga lenei.
  • Uaʻi atu i le aso o le oo mai le raku.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Talofa e iloa ai le mea itiiti, atonu e mai ia i latou o lou taunuuga e faalagolago ia i latou. Manatua mea mata sa i le manu, o le faauo po o le saua o ia, le mea e te feiloai atu ia te ia ma le mea e fai na ave i le taimi o se fonotaga.

Miti Faamatalaina: O le a le miti a raku? 7798_2

Raku i miti eseese

Tusi i le taimi nei

O tupe mama po o le avanoa e faia ai tupe i luga o le galuega faatino o loo faatalitali mai mo le tagata e vaaia le raku. O i latou e moemiti galuega ma le faalauiloaina e tatau ona ofoina atu se maualuga tulaga. Fasiotia raku? ausia le faamaoni o le a aumaia ia te outou le faanoanoa.

Afai ua tulia le raku mai o outou lima, e faatali mo fonotaga ma se uo fou o le a ia faamaoni ia te oe. e tatau ona faamoemoe teine ​​talavou le tama faaipoipo. O le mea autu, aua e te misia le avanoa e faaipoipo ai.

Miti "Fedorovskaya

O i latou oe na vaai raku po o le tatau ona faatalitali i ai lona paʻu mo se meaalofa. O miti talanoa e uiga i mea taugata.

Tamai velezov Sonnik

O le raccoons, e tusa ma le faauigaga o ia moe i le tusi miti, o le a ave ese ai e manumalo. Latalata feuiaiga faapisinisi ma gaoioiga tau tupe o le a faamanuiaina.

Miti tusi vaitaimi fou

Le aoina o faauigaga faatoʻafim ¯ alie ai tagata ma faapea mai aafiaga ma faafitauli uma o le gaogao ma totogi ese. Taulimaina o le faigofie tulaga.

Tusi Lotu

Vaevaeesea le raku - tupe mama faatalitali. E mafaia e faateia ai. Fafaga fluffy - i se uo malosi fou. Mo faafitauli po o faigata i le lumanai, o le manu ua maliliu po tuāupua o promulit. E tatau ona saunia mo i latou.

Afai miti teine ​​ao latou faamafolafola raccas, e tatau ona faamoemoeina i latou e tatau ai ma le faaitiitia. O se o le a tutusa le faaipoipoga, o le a tauaveina le tane ma le ava, o le malamalama ma le alofa. Aua le misia le avanoa.

Raku mai le pa manu - e maasiasi ma tulaga lē lelei. Aua e te taumafai e tauamiotonuina, "maasiasi" o le a avea mo se taimi umi i le faamasinoga. O le tuuaiga a mafuta pea lou tuatusi mo se taimi umi.

Autumn Dream tusi

Afai e te moemiti i ai se ofu fulufulu mai le raku, tausia o lona taua. mea Rich i le mativa.

Tusitagi a le tautotogo

O le a le taʻu atu i lenei tusi miti i tatou? a aveese Raccoons e malo taua. ua logoina Furser ofu fulufulu o le mamao o le uo teine, e uiga i lona sassay.

Fasioti raccas i le mea moni e faapea o le a le pine ae fetaiai ma faafitauli. O ia faigata e foliga mai i so o se tulaga o le olaga. E leai ni partitions ma pele, misa, le leai o se tupe, i lalo i le tulaga ma le faateaina. Vaavaai mo fautuaga i se miti i faafitauli faatoilaloina.

Aofaiga o le Miti a Miti

miti manu o tupe faasili. E faatalitali taua mo e faateia ai ma meaalofa. Pe na e moemiti o ni nai manu? Faatali mo siitia atu ma le lototele i le galuega, o le a vaai ma talisapaia a outou galuega. Afai latou fafagaina a enotyka aulelei ma le lima, lea e mafai ona e faamoemoeina se uo e nofoia se tulaga malosi.

Puʻe le raku - i le manuia ma le manuia. O le mea taua e le o le misia le avanoa. Raku nonofo i le vai i le faalavelave le mailoa. Ae o le Rota-Polsky o ia lava o le a le fiafia e tatau ai ma le lumanai saoloto. Tuu atu i se raku i se pa? Faamoemoe faigata i le aiga ma le aiga.

miti pea tagata aulelei o aiga oe alu atu e asiasi ia te oe le taimi, pe afai o le manu ei ai i le fale po o le fale. manu faigata - e tofotofoina. le a fesoasoani i isi faailoga i se miti e faatoilaloina i latou.

Miti Vangu

lapatai Vanga e uiga i se vaega faigata i le olaga. Tausia ma ta - i lea taimi mamafa, faafuasei ona afio mai. O se miti e finagalo e fesoasoani ia te oe sailia o se tali i faafitauli i le lumanai. O le raku e mafai ona sosola ese o lona uiga o le a outou taulimaina le tiga po o faigata ua tulai mai.

Miti o freud.

faia Freud tuueseeseina o faaliliuga miti mo tamaitai ma alii. o le a pueina tuuga strikers tagata i le faamai o le faiga o feusuaiga ona o fesootaiga malamalama i ai. Na e vaai i le lauga raku e uiga i lona faamoemoega ina ia faaauau pea.

O se tamaitai o le vaai i le manu, ua tuuina mai ina ia malamalama o ia o se mea o manatu feusuaiga palapala o latou afa. Tuai tele isumu? Se tamaitai ua manao e iloa manaoga masochistic.

Faitau atili