O le a le miti o le toto o le toto?

Anonim

O tulaga o olaga masani e tupu e aunoa ma le mafaufau tele. Ua masani ai ona tatou masani i le mea e tatau ona i ai. E tatau ona i ai se eseʻese uiga i miti, o mea uma na masani ai i le malo o le morphus, e tatau ona e vave faʻaali. Mo aso uma o le olaga, e taatele ai le pastnruation, ae mo le moe - mimigiina faailoga. Aisea o le Miti o le Mafusi Faamafulu?

O le a le miti o le toto o le toto? 7799_1

Matou te manatua le tau

Manatua uma faʻamatalaga, o loʻo latou avatua le tali saʻo i le tatou fesili. O le a le mea e tatau ona vavale i:

  • Aofai o le toto: Le lelei pe tele;
  • vaitaimi le fuafuaina;
  • Ua tafe ifo le toto i lalo ona vae;
  • O le toto toto e le naʻo lavalava, ae o meaafale;
  • vaai i se togavao toto;
  • faatalitali mo le tau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Nei o filifiliga sili ona taatele. O tulaga uma e faamatalaina ifo i lona lava auala. Miti faʻauigaina faʻauigaina i se tasi: Maʻeu le toto - o se faʻailoga o le malosi ma le malosi, ma le toto, ma vaʻai pe vaʻai i ai, e faʻaalia ai latou leiloa.

O le a le miti o le toto o le toto? 7799_2

O a ni mea e fai mai ai miti?

Tusi i le taimi nei

O le faʻauigaina o le tusi e faʻamamaina masina masina. Vaʻai i le toto mo se teine ​​talavou o lona uiga o se telefoni e maua ai le soifua maloloina. Tolopo mea uma ma feagai ai ma sus. O le teine ​​maʻitaga e le tatau ona fefe i le moe. Na talanoa o ia e uiga i se lelei faaooina ma se tamaititi soifua maloloina. Afifiina ma lavalava toto - i le faalavelave.

O le miti a se miti mo le taimi muamua pe toe faia o ia toe avatu ia oe e te iloa o le tino ua matua lelava ma ua ia manaomiaina le malologa. Fafaga oe lava mai le popole ma le faʻamalosi tino. Toto i mea e talanoa e uiga i le tulaga le lelei.

Afai o loʻo ia te oe le popole mai ituaiga o le toto, e te iloa o loʻo e fefe e faʻaali atu lou agamalu ma le alofa mo se tamaloa. O le moe o loʻo taumafai e taʻu atu ia te oe e tatau ona e gauai atu i lou lalelei, agalelei ma lagona, o le a maua ai se amataga i se mafutaga.

Moliga o Sasae

O le faʻauiga o le miti e fautuaina malosi ai le faʻalogo i lona soifua maloloina. E aoga le siakiina i le Gynecologist mo le auai o faʻamaʻi o faʻamaʻi. Vaai toto i luga o le tamaloa? E le pine ae e te mimiti ma lenei tagata. O se miti gaogao o le a avea ma miti, vaaia i le aoauli.

Tamaitai miti tusi

Vaʻai le toto o le maʻai - i le fafine maʻi. Toto i le toto - i se mea e te amio ai ma ogaoga gasegase. Ua lapataʻi ai oe e le vaega ma valaʻau oe e teʻa ai ia te oe lava.

Miti Souno

O le miti e faʻauigaina e pei ona taua: E i ai sau papupuni i le olaga moni e le faʻatagaina oe e vaʻai pe faʻaalu se afiafi fiafia ma le filifiliga. Faatali le le fiafia.

Miti o freud.

Psychereyalyst Uilitalaina le faʻaaliga pei o lenei: sauniuni mo le malaga e aoga le totogiina o le taimi e sauni ai, mafaufau i mea uma i le itiiti ifo.

Dailorova's Miti

Vaʻai le toto, o lona uiga o le leiloa o se mea. Leiloa o le a taua mo oe ma matauina. Fai mai Dailorva o le uiga o le vaeluaina ma lana pele pe tapuni.

Miti Vangu

I le lumanaʻi, o le a faia e le fafine se gaioiga e faʻamuta mai le maasiasi ma faʻanoanoa.

Miti Miller

Leiloa le toto ma vaʻai i ai - i tagata afaina i le olaga moni. O se miti e ese mai le taulaga mo se mea po o se tasi, ae le o le ala.

Tusi Farani

Faʻatali mo fonotaga ma e pele i e pele poʻo aiga. O le a le mea o le a tupu? O le tali o le a e mauaina i ou lagona i se miti.

O se miti na vaʻaia e le fafine le toto o le maʻi o loʻo faalagolago i le lagona i totonu. O se mea lelei ma malamalama lelei e tuʻuina mai i le tulaga, talanoa e uiga i le fiafia ma le fiafia i le lumanaʻi lata mai. O lagona le lelei, i le isi itu, e faʻamasino ai le faʻanoanoa ma le maʻi.

Tusi a le Miti

Faʻamoemoe i masina ae le o vaʻai i ai - o le gaogao faʻamoemoe mo se fesoasoani mai aiga. Afai na amata faʻafuaseʻi le marstrroution, faʻatali mo le faʻamaʻi poʻo le leiloa. Ua tele ni faʻafitauli o le toto e tele na faʻalogo i ai. Toto i le toto nei mo vae na faʻaeua ai oe o se tulaga le faʻatonutonu o le a faʻatupuina ai i le lumanaʻi lata mai.

Tusi a Aiga

Taimi e leʻi mafaufauina - i faʻafitauli o aiga. Ina ia vaʻai i mea e faʻaosofia ai mea - i le faʻailoaina o mea lilo e mafai ona faʻaleagaina ai oe le taʻuleleia. Toto tafe i vae? O se miti o talanoaga e uiga i le maʻi fafine ma telefoni e asiasi i le fomaʻi.

Aofaiga o le Miti a Miti

Na e vaai i le toto o le vai i ofu o se isi fafine? O le valaau lea mo le tau. E mafai ona e nofosala e tausi lenei tagata. Ma lagona le lelei, vaai i lenei tagata, masalo o lou fili ma le lotoleaga.

Faia se tamaloa

Moe mo le tama e tautala i lona i totonu o manu i totonu. O le miti faʻaalia le aliʻi atoa le malosi o le malosi. Toto i luga o vae - i le faigaulea a le tino ma le agaga ma le filifilia. Feteʻenaʻiga i le galuega, pe a na matou vaʻaia fafine tumaʻoti kesi. Toto i luga o aliʻi mea e talanoa e uiga i le sili atu faʻapipiʻi i le paga.

Faitau atili