O a miti i totonu o le Ekalesia?

Anonim

O le Malumalu paia na mafua ai ona fefe le Atua i tagata. I taimi uma, sa taʻua o le malumalu o se sulufaʻiga, Faʻamoemoe mo le faʻaolataga ma le ola e faʻavavau. O le a le miti a le ekalesia i totonu - i le lelei pe amu? O le a le mea e faamoemoe mai ai i lenei togafiti? Sei tatou vaai i faamatalaupu.

O a miti i totonu o le Ekalesia? 7806_1

Lautele tau

E manatua e le Ekalesia le faamamaina o agasala ma le tagata ia te ia lava. Mo Ateists, o le faʻaaliga o le teuteuina o le malumalu e tauaveina le valaau mo le salamo: Mafaufau i lou agaga, e uiga i lou agaga. O le Faafaliga o le Malumalu O ni suiga o le malumalu i le miti a se miti, ma e le masani ona lelei.

O le faʻauiga saʻo o le vaʻai o le a faʻalagolago i mea eseese:

  • O le a le itu i le Ekalesia;
  • O le a le tulaga o le potu;
  • O le a le mea na tupu i totonu o le potu;
  • Aafiaga i totonu o le tino.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ekalesia ma le Katoliko Katoliko E ia te ia o manatu mamafa i le miti a le miti: E tatau ona e faia se filifiliga faigata. O le Ekalesia ma le Orthodox o loʻo talanoa ai o loʻo talanoa ai le Orthodox o le ogaoga o le miti: O se taimi na oʻo mai ai se taimi.

Tolopoina i luga o ata - O e g o au masalosalo i totonu, o le leo o le lotofuatiaifo e leai se malologa. Masalo na e faatiga i se tagata ma iloa le fulala o le loto fuatiaifo? O le miti fautuaina: E manaʻomia le faʻasaʻoina o mea uma, ia faʻapipiʻi lau taʻusalaina. Loa vave ona faigofie ai.

Auai i malie i le lotu - Ia le manuia le faaipoipoga. Tuu ese le Faaipoipoga, o le olaga e manumafa e le mafai ona taliaina. Na maliu foi le tagata ua oti i le malumalu o le faanoanoa, moomoo iai le ua maliu poo le ua maliu. O le falelauasiga o le tagata ola - i se mea na umi se tasi o le vavaeina atu ma ia.

E vaai le cristin rite - i le fiafia i le miti a se miti. Ia vaʻai i aliʻi o la latou lava tamaititi - i le ola maloloina ma le soifua maloloina o le pepe. O le vaʻai i le fanau a se tasi o se isi tagata mo leai se tamaititi - o le maʻitaga ua leva ona faʻatali mai.

Auai i le Malumalu i le Rite o Faaipoipoga - i le va feagai ma mafanafana sootaga i le va o ulugalii. Ina ia vaʻaia o Ia o se ositaulaga na faia le Rite o le faʻaipoipoga - i le olaga uaʻi. Peitai, e le mafai ona suia mea na tutupu, oe tatau ona e saunia oe lava o lou ola mama ai. Mea uma i aao o le Atua.

Afai e vaʻai le miti se fafine maʻitaga E le pine ae maua e le aunoa lona fanau mai se tama malosi. Peitaʻi, e manaʻomia le tausia o lona tuputupu aʻe faʻaleagaga ma le faʻaogaina.

Tatalo i le Malumalu - lelei faailoga. O loʻo e faʻatalitali ma le faʻamalositino o le lumanaʻi, o faʻafitauli uma o le a tuʻu iai e le tapa mai, le leleiga o le a latou o mai ma fili. E te lagolagoina.

  • Spipping i le malumalu - I le feteʻenaʻiga tulaga.
  • Vaʻai ikona i le riz - O se faʻailoga lelei, fanaina ata mai le puipui - ia alu ese mai le ala saʻo.
  • Faia Toe Aveese i le Malumalu - Fausia se lumanaʻi fiafia.
  • Vaai ou fili i le malumalu - Ia toe fai ma i latou.

Le lelei taua o le Taʻutaʻu i le Lotu . Afai o miti na tautino atu, na ia silafia le ogaoga o olaga tulaga ona o a latou lava mea sese. E vaai i le malumalu o le taʻutaʻu atu o le tagata o se isi - i faafitauli a se isi tagata i le ala o le olaga.

O a miti i totonu o le Ekalesia? 7806_2

Moligao i totonu o le Malumalu

O le moligaʻo ua iai lona faʻailoga - o se faʻailoga lenei o le faʻamamaina, salamo ma faʻamagaloga. Faamaloaga i le Ekalesia mo le moligao a le Tusi a Mamona, faamama ma le toe faaleleia. O lea foi o se faʻailoga lea o le malamalama ma oe - O le a malamalama oe i le tele o mafuaʻaga lea mo mea na tutupu na tutupu. Afai na popole tele miti i nisi mea na tupu, e le umi lava ae afio mai le mapusaga.

Tamaitai moligaʻoga e mafai ona miti fiafia i le tagata faʻaaogaina lelei ma le tagata faʻatuatuaina o le a avea ma tagata safate o le ola. A o le a avea ma uo lelei e mafai ona ausia i se taimi faigata. Taʻu maʻoti i totonu o le lotu - i se mea e faʻateʻi ai le mea e ofo ai.

Peitaʻi, e leʻo se moligaʻo na faia ai se ata lelei. Ina ia vaai i moligaʻe uliuli i le ekalesia poʻo se mea ulaula - e le fiafia, vavaeʻese ma faigata. Vaai ia ma auauna teu moligao i le malumalu - i le maliu o se pele ia.

Fautuaga

Afai na tamaoaiga le malumalu i le miti na teuteuina mauoa, ma na ou moe moe le filemu, o se miti faapena foi o le olaga agalelei i le lumanai. O le faʻaaliga o le malumalu i le taʻi tuai o taimi - Sauni e ola ai i mea faʻalavelave i lou olaga. O le tu i faigata o le a fesoasoani i le faatuatua i le Atua. O le uiga tutusa o le faʻaaliga o se malumalu ua tuʻulafoaʻia. Sauni mo le suesueina.

O le malumalu o se faailoga o se agaga o se tamaloa. Na faʻafefea ona e vaʻaia le teuteuga i totonu o le Ekalesia, pei foi o le tulaga o lou agaga. O se ekalesia le lelei le faʻamalieina e aunoa ma moligaʻo ma moligaʻo e fai ma faʻailoga o lou lava agaga. Mafaufau i le faavavau, fuafua le sini moni i lou olaga.

Faitau atili