O a miti o Sounmelon i se fafine?

Anonim

Suafa - o se suamalie suamalie berry o mumu. Uma le mumu fua / berries i miti e iai se faʻailoga - alofa lagona ma mafutaga. O a miti o Sounmelon i se fafine? O le faʻauigaga e faʻalagolago i le togafiti o le miti ma le setete o le sua faʻamalieina o ia - o le a le ituaiga miti na vaʻaia ai o ia.

O a miti o Sounmelon i se fafine? 7807_1

Lautele tau

O le Matu Mumu Sounmelon Tauthadows ma fiafiaga fiafia ma fiafiaga. E tele vai i totonu o le fagu o se faatusa o le faanaunauga, faamautu ma loloto. O se fetu matua faʻaaloalo e tautala ai e uiga i lagona faʻanoanoa, pe o loʻo manuia lava. O mafutaga fou e mafai ona vave oso atu pe a iloa e miti se malu leaga. Overripe poʻo le faʻamamaina o le Soutmelons e uiga i le le fiafia i le alofa, mou atu lagona. Faʻapea foi, o le pala e mafai ona avea ma mea e mafai ona avea ma mea e puipuia ai le maʻi o le gynekolo.

Faʻauiga o le moe e fuafua e faʻalagolago i le faʻamaoniga o miti ma ona tulaga o lona olaga. Tamaitai faaipoipo, o le miti a le vai o le maitaga, o le matua tuai - ia faʻaaloalo i le aiga, popole i le galuega tuputupu aʻe o fafine - e tausi i luga o le kapeneta o le galuega. Tamaitai talavou vai mafanafana miti o mea aoga. Afai o le teine ​​miti o le faʻaipoipoga, e leʻi leva nei o le a faia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le rogging poʻo le popole tele o le Woomelon tele faigata i le olaga - solia sootaga, faʻaleagaina aiga, faʻaleagaina o aiga, le le fiafia i le alofa.

Gaioiga ma le suavai

I se miti, e mafai ona e vaʻai i le uafu, ma e mafai ona e faia ni gaioiga ma ia i ai.

  • aai;
  • togafiti i se tasi;
  • Tipi le naifi;
  • faatau i luga o le maketi;
  • ave io latou lima;
  • Vaai i le mesh fanua.

Ua manatu le miti popole Oti o le Souremelon ma le maitaga ma se faamai o se naifi : O lau tama o loʻo lamatia. Vave liliu i le gynecologist ma suʻesuʻe. O le faʻailoga a le vai o le pulupulu faatasi ma le naifi e fuga mai ai le maʻitaga ua le fuafuaina ma le faʻauʻuga mulimuli mo le fafine. Tipi le suavai - i se feeseeseaiga ma uo po o le fale.

Taumafa Juacy Berry i se miti - Miti o le faʻauiga e maua ai faʻamatalaga malamalama. O lenei fasi komipiuta e ono le faʻatagaina le laki i pisinisi ma fatugaʻo faʻafitauli ona o le paleni paleni faʻaletonu i le tino. O le Snumelon vavaeʻese i vaega e tele mea aoga mai le tupe teufaafaigaluega mai le faʻaaluina muamua, faʻapea foʻi ma le toe foʻi o aitalafu tuai.

Faatau le maketi taavale - miti faauiuisi e faʻamalosia tupe maua. Peitai, afai e leʻi masalosalo le faʻatauga o se miti na masalosalo i le filifiliga o se tasi poʻo se isi urosa, o le avanoa o le faʻamalamalamaga o le a misia i le olaga. Amo le mamafa o le suavai mai le faleoloa - i le tele o faʻafitauli i le olaga, mamafa gaioiga.

Vaʻai i se lapoʻa lapoʻa ma le suavai - alofa tele mo le miti. E taofi ai le faʻataunuʻuina o manaʻoga faapelepele o manaʻoga ma ausia lelei i le olaga.

Fufulu / masima vai mafanafana Mafiafiaina se malaga le masani ai, faaosoosoga ma le tulaga o le faia o se faatulagaga o gaioiga. Afai na e taumafaina ia te oe, ia faaeteete i le olaga: aua le leiloa lou ulu ina ia le salamo ai le vave faaalu taimi.

Vaʻai i luga o le Bakhchev fanua o loʻo osofaʻia fatu - I se lumanaʻi fiafia tele. Fina saunia se mea moni e ofo ai mo oe - fiafia, fiafia suiga ma mea na tutupu. Fiafia i le olaga ma le mafaufau.

O a miti o Sounmelon i se fafine? 7807_2

Faʻauiga o miti

Freud. Loli o lenei miti mai se mea e ono manatu o le manatu: o le carmelon faatusa o le posgasm. Afai o le fafine e tipiina le amo i le miti - i le olaga e leai sana orcksms, na ia faaaʻoaʻo ai i latou mo le fiafia o se paga. Aoina i luga o Bakhche Soupomelons - Maua le fiafia mai le paga. E 'ai le suamalie suamalie - faʻamoemoe e fiafia mai se paʻaga i le moega.

Miti faʻauiga mai le a i le z E talitonu o Seʻelelo na folafolaina se teine ​​faʻasesē, ma o le fafine o se maʻitaga. Uu se laʻau mamafa mamafa i lima - i faʻalavelave mamafa ma tausi. Faʻatau le Sparmelon - Faʻapipiʻi i ou tauau o isi popolega.

Miti o le xxi senituri E talitonu o le a fiafia o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai o le vai. Tamaitai talavou o le Berebis Bererhados maitaga, Tomai - O Se Amata Muamua Tagata, Tamaiti - O Se Faaipoipoga. Faʻatau o le suavai - ia faia le vaʻai i le olaga i le olaga. E i ai le Berry - i le lanu uliuli i le olaga, e vaʻai i le tamaʻi fanua - i tupe maua ma le fiafia.

Tusi a le Iunivesite a le lautele Faʻalavelaveina le vaʻaiga o le asini i le suiga tele. Otiina o le naifi o se berry - i le le fiafia o le alofa, filifili se suavai - i faʻafitauli, o se anufe, o le faʻaleagaina o se paʻaga, o lenei miti ua gaogao, o lenei miti e gaogao, togafitia ai se tasi ma le susu - i suiga lelei i le olaga.

Faitau atili