O a miti a le tagata oti: faamatala o miti

Anonim

A oti le tagata vavalalata, o lea ou te fia toe vaai ia te ia. Ave le lima, mata te au i ou fiafia ai, ma talanoa. E sau lava ia mo se miti, ae mo nisi mafuaaga ua leoa ai o ia. Ma i le taimi lenei e le manaia uma le iloa o le mea ua moe ai le tagata ua oti. O le faʻauigaina o le moe i miti atonu o sina taimi, ae e le mafai ona taumafai se tasi e faʻamatala miti i le fasefulu aso pe a maliu. Aua ua na o se tiga o le leiloa.

O a miti a le tagata oti: faamatala o miti 7818_1

Ae aise e leai ni mea e leʻi faia e malo e afua mai ai a tatou miti? E te manaʻo e fefe i nei faʻaaliga pe leai? E leai ni tali e le aunoa i tali nei. Afai, o se faataitaiga, na tanu ia e oti ma faasee ua malulu pe susu sa ia malulu, alu atu i le fanuatanu i lona tuʻugamau. E moni na ia fesili mai nei timuga. O le faʻamamafa, ma o le tagata oti o le a leʻo toe sau i lau miti.

Afai e fesiligia e le tina poo le tina se mea laititi pe taʻu atu foi o le savali i totonu o seevae e leʻi manaʻomia, latou te le mautonu, ma avatu i se tasi o loʻo matou talanoa ai. Ina ua uma lena, tuu se moligaʻo paʻepaʻe po o le moligaʻoiliʻau samasama poʻo le samasama faleʻaiga i totonu o le ekalesia. Pe faʻatonuina se meaʻai, o le fea e faitau i le malumalu o Savali, lea e manatua pea.

E masani lava o le oti o le a fanaina le tau. I ni nai aso pe a uma le moe, e mafai ona e mafaufau i timuga po o le kiona, e fuafua i le vaitau o le tausaga. Pe o latou teʻa ia isi Phenonan Phonamena: Mafuluaʻi, Lologa, Lologa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E i ai ni faʻamatalaga lelei o le ua maliu i miti. E talitonu o lenei mea mo le le malie ma le le fiafia i le olaga.

O le a le mea a a tatou miti e taitai atu ai

Nei o le masani ma lelei faauigaina faauigaina o miti. Ae e i ai miti o loʻo faʻamatalaina miti e uiga i le oti i o latou lava ala ma e ese lava.

I le ata o le miti, jow-fana, o le Saina Astrologer ma le faʻamaloloina, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga nei o le tuai o le tamaloa:

  • Soʻo se tupe faʻapitoa . E ono avea ma se faʻamanuiaga tele, ma faʻateleina ai le totogi e, ma o le a uma foi o lau tagata e le masani i ai;
  • I se misa e tusa lava ma le tagata le masani ai Afai o le tagata ua oti i mata o loimata;
  • Afai ua foliga mai o tagata oti i le pusa oti lea na ia taumafai e alu i fafo, - Sauni mo le fonotaga. E tatau ona e faamoemoeina malo.

David Loff. E ese le uiga ese o le foliga mai o le foliga o le tagata ua oti i miti. O le taumafai e talanoa i le ua maliu o se mea tuusaʻo o le a le o le a vave ona maua ma se tasi sootaga. Sauni mo se misa le manaia i le olaga moni.

I le miti o Miller E vaʻai i se tama ua oti i se miti o lona uiga o se mea le mafai ona tupu poʻo se faʻafiafiaga. O lona uiga, e manaʻomia le tolopoina o le fuafuaga i se taimi vave. Afai e moemiti le tina, ona e tatau lea ona e mafaufauina faʻamaʻi i fafo atu o aiga lata ane.

Miti Vangu , O miti malosi o tagata oti, lapataia o faʻafitauli i le lumanaʻi, malaia ma mala i le natura i le natura. A faʻapea e miti le uo ua maliu, o lona uiga e manaʻo e lapataʻia ni faʻafitauli.

Freud. O le foliga mai o le oti i miti togafiti o se lapataiga mai se mea leaga. E manaʻomia le faalogo ai i le Upu a le ua ua ua maliliu, e malamalama ai i le mea na ia fai mai ai, ma faʻataunuʻuina lona moomooga, pei o le fautuaga lea a le tagata moni e alofagia.

O a miti a le tagata oti: faamatala o miti 7818_2

Aisea e sau ai le uati i miti?

O tagata uliuli, tagata oti o loʻo taumafai e talanoa ma talanoa i se mea - e le o se moe gofie e faʻaalia ai faʻamaʻi leaga pe o le oti. Ae vaʻai i auiliiliga o le miti, aua e mafai ona faʻauigaina atoa:

  • Loimata, oona O le tele o mea e mafai ona oʻo i le olaga moni, pe a fai o se pusa oti o loʻo mafuta faʻatasi ma se miti faʻatasi ma le ua oti;
  • Nofo i lalo o ni po e latalata i se laina vavalalata - o se lapataiga. Atonu foi e oʻo i le latalata mai faʻamaʻi;
  • vaai le tagata oti i le pusa oti - Aua le fuafuaina se mea taua i se taimi lata mai;
  • Talanoaga ma se tagata umi ua oti - o se lapataiga ogaoga e uiga i suiga o le olaga;
  • feiloai i se miti ma le tama ua oti - o lona uiga o nisi ituaiga o tautino o le a le tupu ai;
  • Aua le fafagaina i le valaau a le ua maliu e alu ma ia . Aua e te ave faaloaloa faaloaloa. E sili lea o le umi o le umi o le taimi.

O matou miti ua faaeteete. Oi lelei ma leaga. E manaʻomia le faʻauigaina saʻo.

Afai ou te ala aʻe i luga o le taeao, ma e manatua le miti o le taimi lea e alalaga ai, Aua le fai atu i se tasi, vaai i le faʻamalama ma musumusu atu i ai. Amene ". O le moe leaga o le a le taunuu moni.

Afai e miti o tagata ma tagata oti, atonu e aoga le alu i le lotu lata ane ma teu moligaʻo moli mo le malologa. Ina ua mavae lena, faaalu se taimi e alu ai i le fanuatanu ma aveese le tuugamau. Masalo o lenei ua maliu o ese mai i miti e na ona fesili e manatua ae aua le galo ia i latou?

Faitau atili