Afai o le tama miti mai le Aso Lulu i le Aso Tofi - o le a le uiga?

Anonim

Afai o le tama miti mai le Aso Lulu i le Aso Tofi, o le a le uiga o lenei mea? Faʻauiga o miti - o le manatu e le faigofie. O le Osnont Cenchotherapists auai i le suesueina o lenei mataupu, taumafai e fofo le mea lilo o mea e moe ai tagata. I miti na poʻo isi miti e faʻamatalaina ese. Sa matou taumafai e aoina uma ituaiga o faʻauiga e uiga i le mafuaʻaga e miti ai le aliʻi i le Aso Lulu ma le uiga.

Afai o le tama miti mai le Aso Lulu i le Aso Tofi - o le a le uiga? 7819_1

Suiga o tagata

Ole moe ole moe faʻalagolago i tulaga na atiaʻe ai lau palota i le malo o le vatele. I Miti na faailoa mai:
  • Afai o le tama i se miti e avatu ai ia te oe fugalaau, Faatali atu mo le ala valaauina mai ia te ia e asiasi mai ai;
  • Ataata : O loo ou mautinoa i ou lagona mo Ia;
  • tagi : Manaʻoga o se talanoaga i agaga, o se mea e popole ai ia te ia i se mafutaga;
  • Fiafia : Vete oe ma e te le o matauina isi teine;
  • valaaulia oe e savali : Miti tele, faatali mo se aso;
  • lē lavalavā : Manao i se mamao mai ia te oe, ia na o oe ma oe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E taua ma le siosiomaga o mea na tutupu i se miti:

  • i se miti na ia i le isi teine : O loʻo faʻatali mo Polison, e le aoga le miti, o na miti e tautala e lagona malolosi ma le fefe i le leiloa oe;
  • O oe o le alofa : E aoga le faʻatali mo se talanoaga le fiafia;
  • Avatu se meaalofa : Faatali mo ou matua;
  • misa : Faatali mo se meaalofa po o se mea manaia.

O le faʻauiga o mea o le moe o le moe: ia talitonu ia latou, e naʻo oe.

Liliu i luga o le alavai

Jung e le o fua faatatau i le tuuto atoa galuega i le faauigaina o miti. O mea uma na tutupu i le lalolagi atoa o miti o se manatunatuga o mea moni moni, o ou mafaufauga, faauta. Faʻafefea ona e faʻauigaina le miti ma le auai o se tamaloa, faalagolago i luga o le lologa ma kani o psychotherapy? Matou fetufaai.

Afai o le tama miti mai le Aso Lulu i le Aso Tofi - o le a le uiga? 7819_2

  1. Afai o loʻo e alofa i se tamaloa (E le manaʻomia i latou e fiafia ia te oe i le olaga, e mafai ona avea ma tagata sili atu ona lelei), o lona uiga e leai sona le lava o feusuaʻiga. O miti alofa na miti e na te fana ens, lea e faauigaina e le Ekalesia o se faʻaosoosoga, siaki le mama o mafaufauga ma agavaʻa o mafaufauga ma taimi uma. O le mea moni, o le mafuaʻaga faigofie - umi le tumau i le olaga.
  2. Afai o le tama i se miti e tuua oe , Ae sao mai ai i se mea e, ua ia fautua mai ai o le fefe i lou vaitaimi e mausali i lou mafaufau. Masalo e i ai ni mafuaaga moni mo lea ma o le a vave lava ona e vaeluaina, ae le o le mea e masani ai, ona e masani ona le fiafia iai.
  3. Kisi ma fusi ma se tamaloa I se miti, latou te faapea mai na ia nofo ai i ou mafaufauga, oe alolofa ia te ia. O sea miti o le embodimt o manaʻoga moni i virtual moni.
  4. Afai i se miti e te masani ai ma matua Uo, uo, o loo tautala mai e uiga i ni faamoemoega matuia i lau mafutaga. Ma, o se alii talavou e vaai i se ava i le lumanaʻi ia te oe, ma e lē mafai ona ou amata galue i fuafuaga atoa.
  5. Afai o loʻo e taumafai e vavaeʻese oe : O se vevesi ua aliali mai, o tausalaina, uo le tusa o matua, o lenei fetalaiga foi e moni o fefe ma ou le saogalemu i lou lumanai. Tou te mafaufau pe o le a tofotofoina ea lau amio tofotofoina, o loo o mai pea.
  6. Afai o le muamua o le miti Masalo o lau mafutaga e leʻi maeʻa ai le tala. Se mea e le faʻatagaina le alu i le iʻuga: E le mafai ona e faʻamagaloina o ia, pe tuʻulafoaʻi oe i le paʻu o lou alofa.

Iloilo au miti, ma o le a e malamalama i le uiga o lo latou manatu.

Malosiaga noataga

E i ai tagata - malosi vampires. E talitonu foi Esoticialanis e faapea foi, o loʻo tutusa fegalegaleaiga ma tagata, oe ua le mamafa i le mea moni o le a latou tuʻuina atu le malosi mai ia te oe. E mafai ona faʻaalia i miti.

Faapea ua e le toe umi se fesoʻotaʻiga ma se tama: O se uo, sa avea ma samea muamua, uo ma e oʻo lava i se tagata o lou aiga. Ae afai o le tulaga o le mafutaga e leʻi tuʻuina atu, e mafai e se malosi ona fusia i le va o oe. O ia o le mafuaaga mo oe le miti o se tamaloa. E taua le solia o lenei fesoʻotaʻiga i le taimi: E leaga ia te oe.

O miti e taunuu mai i le Aso Lulu i le Aso Tofi?

I mea faʻauiga e fai mai o le au miti faavaloaga o mai i se tagata i le po mai le Aso Tofi i le Aso Faraile. Mai Aso Lulu, Aso Tofi miti e masani lava ona gaogao ae le o le moni. Tuusaunoaga - miti, miti i le taeao.

O le mea moni, o le a miti o le tagata i le 4-5 miti miti, o le a le tele o taimi o taimi lemu na suia. Ae tatou te manatua na miti, lea sa matou ai (pe matou te ala aʻe i luga) i le vaega fou. O le mea lea, e tele taimi e taofia ai le miti e le tilotilo iai, ma leai se maeʻa. E aliali mai na ou manatuaina mai le Aso Lulu i le Aso Lulu moe ma e sili ona ogaoga, taeao.

Faitau atili