Tatalo Peteru ma Fevronia i le Faasaoina o le Aiga

Anonim

Tusa lava pe o le a le aafiaga o galuega, o le aiga e sili ona taua ma e sili ona taua, atonu e i ai le tagata. Ae paga lea, e oo lava i aiga malolosi nisi taimi o le taimi, ma talu ai nei o nei faiga o loʻo i ai le faʻamalologa. Afai o le Grozny Tredt Diach na tali faʻafuaseʻi ma luga o lau faʻaipoipoga, amata faitau le tatalo a Pratra ma Fevrou e uiga i le faʻasaolotoga o le aiga. I le miliona o tagata, sa ia fesoasoani toefaafouina o aiga, ia aumaia le mafutaga i le va o ulugalii i se tulaga fou.

O Se Aiga Fiafia

Faigofie tatalo

Tatalo Tusitusiga O loʻo mafai ona e fesiligia le Au Paia ma Uvaro e uiga i le faasaoina o aiga ma puipuiga mai le teteaina, e tele. E ui i nisi o mea i ata, ua iloga i latou i le lava tutusa tutusa o le faʻaaogaina. O le tatalo o le konafesi, lea e manaʻomia ai le tatalo i le Au Paia e uiga i le lelei ma le puipuia o le aiga, o le a itiiti ifo.

Tulaga tasi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Lafo mai lenei mau e mafai ona pei o se ava ma le tane, e manaʻo e tausi ai le faʻaipoipoga, puipui le faʻaputuputu ma le alu ese o le afa lona lua. Tusitusiga:

Tatalo muamua Peteru ma Fevronia

Tulaga lua

O le tatalo e mafai ona faitau e ulugalii uma e lua. O upu e pei ona taua i lalo:

Tusitusiga o le Fanau Lona Lua

Tulaga tolu

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O le tatalo ua folafola iai le ava. Nai mau, e tatau ona e taʻu igoa o igoa o igoa uma. Tusitusiga:

Tolu Lona Lua

Mai le tetea

Afai na atili ai le faiā a le tane ma le ava na faʻaleagaina tele na amata ona lamatia le aiga i le tetea, faitau upu i lalo:

Tatalo Peteru ma Fevrona, discered drive

Tufa ma Faatinoga o le Tatalo Tagafa

O le Mafaufauga mo le Feugia o se Tatalo I le Au Paia o le tuʻufaʻatasia lea o fegalegaleaiga i le ulugaliʻi faʻaipoipo, faafesagaʻia o le faʻaumatiaga o le aiga. E fautuaina e amata tatalo i le au paia i le muamua faavaivai. E pei ona taua i luga, soʻo se tasi o toʻalua e mafai ai ona faʻatonuina upu paia, ae tele lava o fafine o loʻo fausia i lenei tulaga, aua ua feʻai le tulaga oi ai nei ma laiti i laua.

Ina ia fesili Mavrocia ma Peteru e fesoasoani i lou aiga e fautuaina i aso uma, i le taeao ma le afiafi - o le iuga mulimuli o le faaipoipoga o le a faalagolago tuusaunoaga. Liliu atu i le Au Paia i se tatalo, e le tatau ona vave ona e faamoemoe i se taunuuga vave. O le toe foʻi mai o le aiga ma le toe foʻi mai o liʻo i luga o papa o se faiga umi, manaʻomia ai le onosaʻi ma taumafaiga. O se iʻuga lelei e mafai ona faʻaalia ia lava i ni nai masina, ma o lenei mea e masani ona masani ai.

A o faʻataʻitaʻi le faiga o suʻesuʻega, o le Toefuataiga o le mafutaga muamua lea e manaʻomia le averesi ma le ava e tusa ma le 3 masina. Aua le faʻavave e lafoai ma tuu mea uma i le afa ala, afai o le 3 masina o le faʻaaogaina o lau tatalo E leai se liliuga e leai se alualu i luma - e taʻitoʻatasi foi.

Le Auala e Taua ai Upu Paia?

Tatalo Filifilia sa taʻua o Peteru ma Fetaia, aua e tatau ona e aʻoaʻo i le loto. E le taliaina le faitauina mai se fasi pepa, o le tatalo e sili na faia e sili atu nai lo se talanoaga tuutino ma le Au Paia. O le faitau i luga o se fasi pepa ua tumu i le matua le aoga.

Manera Passweece Younter E te filifilia i matou lava: E mafai ona e faitauina leotele, musumusu mai pe o le a oe - filifili poʻo le a le mea e sili ona e sili ai. I le taeao, o le tatalo a Muurokyky e uiga i le faasaoina o le aiga o lo o faaleoina i le taimi lava na fagua ai, ma i le afiafi - aʻo leʻi moe. E faʻatagaina ona liliu i le paʻia ma aso pe a e lagonaina se manaʻoga. O le faʻateleina o le faitau o le 3 taimi ma faʻamatalaga taʻitasi.

Peteru ma Fevronia

O lenei tatalo e tatau ona faitau i ona aikono o le Au Paia. Ae paga lea, e le mafai ona maua i malumalu uma Alu i fafo mai le tulaga o le faʻatau o se aikona ma le ala o muuromskoe home ma tuu (pe tautau ai) i le laupapa o le moega o le moega. E manaʻomia le tatalo, e peiseai o faasino saʻo i le Au Paia: Mafaufau o loʻo e tulaʻi ia te oe, ma fesili mo i latou se talanoaga.

O tatalo a nei Paia e malosi i latou na latou valaʻauina ai le faʻamanuiaga i se ulugaliʻi faʻaipoipo. E tali uma atu le Au Paia o le Au Paia i se talosaga mo fesoasoani e uiga mai i tagata ua faaipoipo, ma e masani lava ona tatalo ia i latou i le Alii. Ia faamaoni, tatalo malosi, ma o Peteru ma le Fululua e mafai lava ona lagolagoina oe, unaʻi i lou manuia.

Mai le Soifuaga o le Au Paia o Mauro

O le Aso o le manatuaina o le Au Paia Peteru ma Fetaiamo o Muromas Inven ia Iuni 25 - tusa o le sitaili tuai, Iulai 8 - i luga o se fou. I le mamalu o le ulugalii faʻaipoipo i Rusia ia Iulai 8, o le aoauli o le aiga, alofa ma le faʻamaoni ua folafolaina.

O Prince Darky and Princess Ferjronia Murom o loʻo manatu o le tagavai mo le aiga lelei orthodox. Na lasolo atu le lima o loo i luga seia oo i tofotofoga uma na saunia e le nofoaga. O le talaʻaga o Peteru ma Feuria o loʻo faamatala auiliili i se tusiga mai ia Peteru ma Feelinia ", le tusi o loʻo sili ona faigofie (i Sastam).

Aotelega Tatala

tala

O le pulega o le Muroma, Perenine o Peteru, ina ua maeʻa le taua ma le mailei-o Puna, ua ou le mafai ona faʻamalolosi o ia. Na o le mafai ona faʻamaloloina o ia. O le Taufafa o Feta o Feula, ae peitai, na ia aveina se folafolaga mai le perenise e ave o ia i toʻalua. Na alofa le aliʻi i se fafine masani ma fai lona toʻalua, le alo tamaʻitaʻi, mafua ai le ita mai le tama tama. Na tuu e Boyars ae leʻi filifilia muamua: O le nofoalii faʻapitoa poʻo le toʻalua. Na filifili e Peteru Fevrinia, na latou faatasito ese ma le tina.

O le tele o suʻega na pa'ū i le isi ulugaliʻi o ulugaliʻi faʻaipoipo, ae o lona toʻalua ma lona toʻalua ua agavaa mo i latou. Ina ua mavae sina taimi, o tagata vaai, o lafo le tuuga, faaosofia le perenise e toe foi atu i muurom, i le taulaga, talu ona aolia le feeseeseaiga ma totoga.

O tagata taitoalua na matou toe foʻi ma faʻaauau pea ona faaleoina i le murom, o loʻo faʻaalia ai i latou lava e fai ma ni pule poto ma poto. O Peteru ma Sherona na fausia amioga lelei, fesoasoani i tagata uma e le tagolima ma puapuagatia i tagata uma. O tagata alolofa ia i latou tele ma faaaloalogia.

I le matua o le toeaina, na taitaia e sui o le Danistic SATD ma amata ona o atu i nofoaga ese (male ma le fafine). O Peteru ma Shermoni na folafola atu i se uo i se uo e fetaiai ma o latou oti i se tasi aso ma le itula mulimuli ane tupu mulimuli ane. Na maliu i le aso, sa toe faamaonia lo latou alofa ma le faamaoni i le puleaga.

A tanumia o tagata Peteru ma ona fili, na avatu a latou tino i 'eseʻese o' auauaʻi o le ALIʻI i le tasi lega. Peitai, ina ua uma ona maua ni a o taoto i le aufaʻatasi o meataalo, uʻu lima, "Latou te leʻi mananaʻo e tuʻu faʻatasi ma isi e oʻo mai lava ile tasi.

O Peteru ma Fevrom, murom, talu ona anamua, mafaufau i tagata tumoa o le faaipoipoga ma le fiafia o aiga. O loo i ai le talitonuga e mitamita ai pea i le malamalama i le malamalama, ona fesoʻotaʻi lea o le fiafia ma le faʻamalosia o aiga.

Faitau atili