O a miti o le dandruff i luga o lona ulu

Anonim

O miti e masani ona le tatau ona iloa moni. E masani lava, e faʻaalia le uiga o le moe, e tatau ona e puʻeina ni faʻatusa ma le malosi faʻapitoa. O nisi taimi e oʻo lava i le sili ona le le lelei ni moemiti e mafai ona avea o ni mea leaga poʻo ni mea fiafia atoa. Afai o oe miti o le dandruff i luga o lou ulu - faatusa pe moni? O manatu o upu eseese e ese ma feteʻenaʻi, ae vaʻavaʻai i le tasi: vaʻai le dandruff i se miti - e itiiti faʻafitauli nai lo le feagai ai i le mea moni.

O le a le mea e faʻalagolago i le faʻauiga o se miti

I le tau o le moe e aʻafia ai le aofaʻi (tele) ma le tele o le dandruff.

Tele miti tusi Faʻailoa atu afai e te vaʻai i se lapoʻa lapoʻa e pei o mugalu, ona i ai lea o tupe maua mo tupe maua poʻo taunuʻuga. E mafai foi ona faataunuu le alofa faapelepeleina.

O se aofaiga tele o dandruf e faʻailoa ai le mautu o tupe. O lenei mafai ona faʻatino uma i totonu, i se tulaga o galuega tuputupu aʻe poʻo le faʻamaoni tulaga ma tuʻusaʻo, i le ituaiga o tupe maua totogi aitalafu. E fautuaina le totogi ma aitalafu uma. Ae ui i lea, o le isi lomiga o le faʻauiga o le tele o le tele o le dandruff i se miti o le faʻaalia o le ogaoga o puapuaga.

Faʻauiga o le moe o le dandruff i miti eseese

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Miti Miller. O loʻo faamatala e le tagata i luga o lona ulu o se faʻailoga o le manaʻoga e litaea ai mai le lalolagi lata ane.

Miti Hasse. O le tusitala e talitonu o le dandruff i se miti o se lagona tiga e uiga i le setete o lou popole. O nisi mataupu e te tuuina mai ai ia te oe mai le tulaga faaleagaga equilibrium ma manava. O le soona manatu o le soona mafaufau e sili atu ona matagofie ma afaina ai lou soifua maloloina, o lea e te manaʻomia le "faʻataga o le" mea uma na popole.

Tusi o aso nei. O le mea na sosolo i le tele o aofaʻi e mafai ona muaʻi vaʻai i se fonotaga leaga. Mo miti toatasi, atonu o se alofa fiafia.

O a miti o le dandruff i luga o lona ulu 7858_1

Isopic miti tusi. O le miti a se miti e leʻi mafaufauina, faʻaleleia o le tulaga tautupe. E le gata i lea, o le tele o le taulaga, o le sili atu foi o le taua o le miti.

O le foliga mai o tufatufaga e mafai ona maua mai i se nofoaga e leʻi fuafuaina - manumalo, o le toe foʻi mai o se aitalafu umi, o le ponesi, saili, faʻafuaseʻi tofi, ma isi mea

Afai i se miti o loʻo e taumafai e aveese le dandruff, ona oso ai lea o lau tupe, o le taimi lea e faʻateʻa ai o le faʻaaogaina.

Miti faauigaina phlama. O le tusitala na tuuina mai le taʻutaʻua o le lauiloa ma le manaʻo i se alofa faʻaaloalo, o se mea manaia foi ma, o le taunuʻuga, o le manuia i le tagata lava ia luma. E matua moni lava lenei pe a e talie i se miti ona o lou faafitauli.

Miti aso fanau. I lenei miti, e moni lava e ese mai i le taimi o le tausaga na fanau ai miti.

Mo tagata e maua se aso fanau i le tautotogo pe o le taumafanafana, o le miti o le a faailoaina e lauulu hasle. Masalo o faʻafitauli o le a faia faʻamaoni ma le faʻafiafia - mo se faʻataʻitaʻiga, o se savaliga sopo i le paʻu.

Mo miti na fananau i le tautoulu poʻo le taumalulu, o le faʻauigaina o le moe o le matua le fiafia - faʻatali mo le osofaʻiga o tiga.

Tusi ata o le Dsycholociction. Tele Daserff i le ituaiga o flakes tutusa ma snowflakes o se faailo na e aisa.

Miti Tusi Domiry ma taumalulu faamoemoe. O le au tusitala e fesoʻotaʻi le foliga o le dandruff i se miti ma foliga o mafaufauga leaga i le ulu. E LE FAIGALUEGA O LE A LE MAFAI ONA FAATUMAGA i taumafaiga i latalata i le lumanaʻi ina ia aloese mai toʻilalo ma le maasiasi.

Miti o Wander. Vaʻai Dandruff - i faʻatauga. I se taimi lata mai, e mafai ona e mauaina se mea seasea pe i se tau tau.

O a miti o le dandruff i luga o lona ulu 7858_2

Miti vina. O Clarisvoyant na talitonu o Dandruff i lou ulu - i le tele o le malosi. Faʻamoemoe o tupe maua faʻalavelave.

Maya miti tusi. O lenei faamatalaupu o loʻo iloiloina le vaʻai o le dandruff i se miti e pei o se faʻailoga o le faʻamalosi, tamaoaiga ma le lelei. O le tele o '' '' '' O lapisi o se mea e faʻamalosia ai le tele o tupe.

Miti o le xxi senituri. O lenei faamatalaupu folafolaga o le a manuia i le alofa i le alofa ma le tamaoaiga.

Miti freud. Faatasi ai ma se miti, o le tusitala e faʻaalia le manaʻoga e taʻu atu le hygiene ma le soifua maloloina o ou tagata matutua.

O le tele o faʻauiga o miti, e oʻo i le faafeagai, mamao ese mai se tofiga. Ina ia mafai ona le mautonu i le tele o mea taua, e tatau ona e folau mo sina tasi, filifilia e oe, tusi ata. Aua le iloa latalata i le fatu e filifili ai le loto, ma ia sili ona tosina mai se mea aoga ia mo oe lava ma faia faiga talafeagai.

Faitau atili