Aisea ua o ai le miti le tamaloa i le isi?

Anonim

Miti e uiga i le fouvalega e mafai ona faʻaleagaina le lagona, i fafo mai le paleni ma tulei le masalosalo o le masalosalo o latou afa lona lua i mafaufauga. Ae ui i lea, o le le leoa o le a fesoasoani e malamalama i miti. Masalo o le poto o le moe tulaga taua o le a laveaiina oe mai lagona le talafeagai. Sei o tatou feagai ma miti o lau tama tama i le isi!

Sootaga o le moe e uiga i le faapope ma mea moni aafiaga

O le tele o miti e leʻi laki lava e vaʻai ai i se miti faapena, i le maofa i amioga le talafeagai, le saogalemu, faʻapea foi ma se tulaga o le popole i le olaga moni. O lea, moe e uiga i le tama ma le isi teine ​​e pei o le a ituaiga o aafiaga o mea moni.

E tusa ai, pei o le Paracoa mai miti le talafeagai, e mafai ona e taʻua le faasaʻolotoina o ou manatu mai mea uma leaga, aemaise pe a e mafaufau lelei, e aunoa ma le tele o mafuaʻaga.

Faʻauiga e miti eseese

Miti faʻauiga e ono eseese e ese mai i totonu o le taʻaloga lava e tasi. Miti o miti o le muamua fuafuaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Miller. I le tulaga na e vaʻai ai i se tagata muamua ma se teine, e mafai ona tuʻufaʻatasia le soona nofo faʻamalosi, le fiafia ma lona taunuuga.

O miti i sasaʻe. Na ia fautuaina aua le le amanaʻiaina ni faʻailoga i nei mea na tupu i le olaga moni.

Wang. O lenei tusitala e le fusifusia ai se miti miti ma le ola o le tagata o le miti. O sea miti e mafai ona faʻatusa mai ai faʻafitauli i le aʻoaʻoga faʻagasologa pe i luga o polofesa isna.

Afai o le tamaloa o le a alu i le isi pe alu ese, ae suia lona mafaufau - o le a i luga o le tauau.

Miti faauigaina phlama. Afai na e vaʻai i se tamaloa o loʻo savali i se tauvaga, o le faʻaaliga lenei o le taʻutaʻua o ia lava "i".

I le mea moni i la lau mafutaga, na te le fetaui ma se olaga mafana ma e iai ana mea lilo mai ia te oe.

Aisea ua o ai le miti le tamaloa i le isi? 7867_1

Isopic miti tusi. O miti ia e amio ai lau uo tama, mafua ai le lotoleaga, faailoa le tulaga le taua o mea i le mea moni. Ae o le a faamoemoe e te matua faamoemoeina le faʻatauanauina faʻaleaogaina mai le itu, e ui o le a e mafaia ona faʻafetaui toʻilalo ma o matou lava 'au.

Navi. Fesootaiga, fusi, sogi i le miti a lau uo tama ma se isi teine ​​o sui o le potu galue i le olaga.

Ua leva. Moe ma le faalataina ia te oe i le mea moni o loʻo popole i le faʻatinoina o se tulaga faʻapena o le olaga. Na fautuaina e le tusitala le amataina o se talanoaga Frank ma lau ua filifilia.

Lof. O loo talitonu le tusitala o se miti faapena ma le isi itu saʻo e molimau faʻapena lava e uiga i le faʻailoga o le ua filifilia.

Medea. I lenei miti, taulai atu i le moe auiliiliga: Afai o le tagata kisi pe o loʻo iai se mafutaga mafana poʻo se mea moni o loʻo fautuaina e le tusitala le vaʻai i le alofa

Nostradamus. Afai o le tagata kisi ma le isi tagata filifilia, ona o le moni olaga e tatau ona e mafaufauina suiga lelei.

Moon miti. O se miti lea na tupu ai le tama i le matala i se isi tagata, o loʻo taʻu mai ai i le nofoaʻiga i lona lava malosi.

Sogi ma se isi tamaitai talavou ua folafolaina ni mafutaga malosi ma le alofa.

O fusi e iloa ai le le talitonuina o le tama i lau vaega.

O mafutaga mafana o se taʻiala e faʻatino ai ina ia e amata totogi sili atu le taimi ia te oe lava.

Afai e te miti, e pei ona e fiafia i ai o lau mafutaga ma se isi tamaʻitaʻi i le mea lilo, ona o lea o le a ou matua faʻamaoni ia te oe.

Aisea ua o ai le miti le tamaloa i le isi? 7867_2

Afai o se alii talavou o loʻo nonofo ma se isi teine, ma o loʻo maua ia te oe, ona e le atagia mai ai lea o se miti lelei, e foliga mai o loʻo faʻatali mo oe.

Afai na e fai atu ia te oe ua ou manaʻo e alu ese, ona faʻailoa atu ai ia te ia se mea e le faʻamalieina i lau mafutaga.

Miti o Wander. Vaʻai le miti ma se faʻaʻofu o lau uo tama folafola fiafia alofa faamaoni.

Tusi o aso nei. O le mea na tupu e muaʻi iloa ai le faalataina o le tagata na e faʻatuatuaina, ma mafai foi ona maasiasi ma leiloa tupe. Ina ia aloese mai ia faʻafitauli, o le miti tusi ua fautuaina e usitaʻia ma le malamalama i kolisi.

I le tele o taimi, o le faʻauigaina o miti e mafua mai eseʻese i faʻauiga. O filifiliga le lelei e le tatau ona mafua ai le soona faʻaletonu, aua ua mafai ona saunia oe e le fili - alofa moni.

Faitau atili