O le a lona uiga pe a e miti o se tamaloa e fiafia?

Anonim

O lagona alofa moni e puipuia, e oʻo lava i se miti latou te aumaia ia i latou lava. O se masani "teine" le tama: o loo i ai i le kamupani a se alii talavou mafua ai le faʻaaloalo o lagona lelei ma faʻafiafiaina telefoni mautu i le pule resitala. E le aoga tele, ia toeseu, o se miti e le o lona uiga o se auala sili ona taua ma se tamaloa, ma e masani lava ona fesootaiga ma le tasi ma le isi.

O le a lona uiga pe a e miti o se tamaloa e fiafia? 7881_1

I le taua o le miti tulaga

E i ai se mamanu o le sili atu foʻi le alofa ma le mafana vavalalata o faʻafitauli e tatau ona faʻaalia pe a uma. O le miti ma le auai o le tagata talavou atonu o le vasega o miti po, e atagia ai le moni o le faaui mataupu. Afai e lelei mea uma i se miti, sosoo ai ma le olaga o loʻo tatou faʻatalitali mo faʻafitauli.
  • Teine miti o se fiafia savali i luga o le auala , o le a le taimi e sili ona malie ai. O le miti e mafai ona uiga o se falemaʻi ma le mataupu o le toe faʻafouina.
  • Vavalalata O le Miti o le miti o loʻo faʻaalia ai o le tauleʻaleʻa e mafai ona toe feiloai i se isi teine. "Pasta" e le aoga, o loo faamatala atu.
  • Afai o le miti e o faatasi ma le malamalama malamalama , ia mataala - O se tasi o le malosi e tautala ai oe i tua atu o lou tua ma faʻateʻa le le mafaufauina e le mafaufauina.
  • Afai o le miti e o faatasi ma kisi , Aua le te faavave e olioli. O sea faʻaiuga o loʻo vaaia ai le le fiafia i se taulealea. E mafai ai ona mafua mai ile mea moni o nisi o mea le lelei le lelei e uiga i ona isi tagata o le a vave tatala.

E pei ona e vaʻai, o le suamalie, o le mea faigata o loʻo le fiafia. Ae aua le faavave e faasao le mafutaga, aua o le miti o le ata lea o le mafaufau o le tagata. Afai o se teine ​​o le mafaufau pea e uiga i le mataupu o lona faʻasino, ona masani ai lea o le masani le taʻaloga.

Le masani ai le faamatalaina o miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E fia ni faamatalaupu o miti, tele manatu. E matua moni lenei mo le "po miti", lea o le a le i tala atu o le faaaliga a le tagata o le lalolagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo tutupu mai i se lalolagi e le o tatalaina atua tagata ese, lea e te siomia ai aʻu i meaola e malamalama i ai. O faʻauiga o faʻaupuga o faʻasoasoaina i le mea moni o tulafono faapena o ni faʻailoga taua o ni faʻailoga i le amataga o soʻo se gaioiga. E iai isi filifiliga, tatou talanoa e uiga ia i latou i auiliiliga.

  • Oe vaʻai pe faʻafefea ona liliu lou tagata filifilia i se isi tagata . Atonu e iai ni filifiliga e pei o le manu, ma e oo lava i le matatagofie uma. O sea miti e tautala ai i lou fefe i luma o lenei tagata. Masalo e te le o mautinoa lona faʻatuatuaina, ae e pei o le tele o mea leaga ua ufitia i se manifinifi matagofie ata.
  • O e vaʻai i se alii talavou o loʻo taoto i le pusa oti . E foliga ese mai se mea tulaga ese, ae leai se mea matautia i lenei miti. E naʻo se faʻailoga lea e tatau ai i le tamaloa ona oʻo atu i nisi suʻega e mautinoa lava suia lona olaga mo le lelei. O ai e silafia, masalo o loʻo tatou talanoa e uiga i lau faʻaipoipoga?
  • Alii talavou e fesoasoani ia te oe i luga o le fale . O se miti lelei tele lenei, o le a tautala mai ai le amio i totonu o le tagata, ma i le auala ma lona agaalofa alofa mo oe. Afai i le taimi lata mai taumafai e latalata i le mea faigata o le auala, o le a malosi ma umi le faiā, latou te le o le faʻamalosi ma igoa.

E tutusa o miti e tatau ona auiliiliina e faʻavae i mea e tutupu i lou olaga i aso taʻitasi. O faʻafitauli i le fale, o faʻafitauli ma tikeri o lou auai ia i latou o loʻo taʻalo tele. Faʻamaoni tonu o ata tifaga na e matamata ai mo le tolu aso mulimuli, ma le musika faʻatasi ma oe ae leʻi moe.

I totonu o isi mea, miti ma le auai o se tamaloa e fiafia tele e mafai ona tupu ona o feusuaiga le faamalieina. E faʻapitoa lava o le a maeʻa miti o le a faʻatumuina i le vavalalata, aua o le mafaufau o le mafaufau e mafai ai e le fafine faiā le fiafia mai le tasi ituaiga o le tagata aulelei.

O le a lona uiga pe a e miti o se tamaloa e fiafia? 7881_2

Faʻauiga lelei o miti

O se mea tatou te faia uma e pei o le faʻanoanoa ma le faʻanoanoa, ma miti, e ala i le ala, e faʻaosofia ai nisi mea lelei. E pei ona taʻua i luga, e iai ni mea e maua ai se mea totino i le faʻafanua. Afai e te vaʻai i se miti maliu ma maʻi, o lona uiga o le mea moni e mafai ona faʻaoʻo mai le tele o vaiiina.

Na vaai Marina mai le khabarovsk i se miti, e pei ona alofagia o lana pele na alofagia ma le latou masani masani. I le le ita o le teine ​​e le o le tapulaa, na ia talitonu ai na amata ona suia le taulealea o le tolu vaiaso ina ua amataina le mafutaga. Peitai, i nai aso o le tuai o le miti, sa fatuina ai o ia e Amefe se fuafuaga ma lona lima. Ma le teisi mulimuli ane, na ia iloa ai o le tamaloa e le o tilotilo atu i se isi fafine.

O faʻauiga o miti e mautinoa ai le faalataina i se miti e avea ma se paʻaga lelei a le paaga. Ae ui i lea, o le faafeagai i lenei tulaga na taina ai se tala malie. Afai i se miti na feosofi ai e le alii talavou i le faʻamaoni, ona pe a uma ona e feiloaʻi ma oe o le a feiloai i se isi tamaloa.

Faitau atili