O le a le miti o le fafagaina o se susu susu?

Anonim

O le a le miti e te fafagaina ai lau tama susu? Fafaga se pepe - o se masani masani masani gaioiga mo se fafine. O lenei mea na tupu e sosoʻo ai ma le fiafia lagona fiafia e fesoʻotaʻi ma hormone. Ma afai o se miti tutusa na mitiia o se tamaloa na vaʻaia o ia lava i le faʻatusa o se fafine fafine? Miti faʻauigaina o le a fesoasoani e foia ai ni meaʻai fiafia. Ia ia, o lenei mea e faʻauigaina i auala eseese, ae o le tagata e filifilia lona faʻamatalaga o le tali i le miti taʻalo.

O le a le miti o le fafagaina o se susu susu? 7883_1

Faatauaina lautele

Fafagaina o pepe o le fiafia ma le fealofani ma isi. O le talitonuga e masani ai auala i luga o le laualuga fafine amio lelei uiga - popole, faʻalogo, alofa, alofa, taulaga i le igoa o aiga. Afai e vaʻaia e se tamaʻitaʻi matua tama teine ​​matutua i le fatafata, o lona uiga e vave ona oʻo i soʻotaga ma solitulafono uma o le a faʻagaloina.

Fafaga le tina mamana - Ia tuʻuina fesoasoani tau tupe ia latou fanau. Susu o le susu o se isi tagata - i le lautele aloaia. Afai o lenei fai pisinisi o se teine ​​faʻaipoipo, ua faʻaalia ai lona naunau e avea ma tina. Vaʻai pe faʻafefea ona susu le pepe, ia vave ona ou toe maua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o le fafine maʻitaga e fafaga pepe O lona uiga o loʻo ia faʻatalitali i le ola manuia. Ae fafagaina se pepe i se nofoaga faitele - o se lapataiga e tausia ai au i totonu o le tele o miti i le agaga gao. Aua le taʻuina i se tasi o au fuafuaga.

O le faʻauiga o se miti e mautinoa, o le a valoia e le lalolagi atoa o le lalolagi ma le soifua maloloina lelei.

Peitai, vaai tane faʻapipiʻi i le fatafata - le lelei. O sea miti e ono faʻaalia ai o se tasi o tagi i lau meatotino poʻo manaʻo e faʻaaoga lelei lou agalelei. Leaga le mataupu i sisifo Faʻauiga o susu susu I le taimi o le fafagaina: I le mea moni, toilalo o loʻo faʻatali mo oe ae le o le faʻamalositino o le fatu.

Le lelei le uiga o lenei miti e mo tamaitai e le mananao e fai tamaiti. I le tulaga lea, e talanoa ai le miti i le-talavou: E le fiafia iai oe mai le siosiomaga vavalalata. Ma le moe, moe foliga le lelei i ni vaega o le olaga.

Afai o oe lava na 'aina Ua toeitiiti ona avea lea o se fesoasoani o e pele ma tagata masani. O lenei miti ei ai se faʻauiga lelei pe a fai ua e iloa lagona fiafia. Afai na e lagona le le mautonu, o lona uiga o le fesoasoani o le a tauia e faavavau pe leai foi.

O le a le miti o le fafagaina o se susu susu? 7883_2

Faʻauiga o miti eseese

Tamaitai miti mafaufau mafaufau i lenei mea na tupu mai le itu lelei. Mo teineiti, o le a faia le moe i le taimi o le moe ma le vao, ma mo fafine ua faataatia, ma e faaipoipo i ni tagata faaipoipo - aiga. Ina ia fafaga pepe o se isi tagata - o lau tausiga ma fesoasoani i isi tagata o le a le talisapaiaina. Aua le ofoina atu se fesoasoani i se lumanaʻi i le lumanaʻi, o faʻafitauli uma o le a leai se fua.

Miti nostradamama Fai mai o faʻamoemoe mo le manuia o lumanaʻi ua faʻamaoniaina. E tatau ona e ola i se vaitaimi masoa o lou aiga, tausiga mo tamaiti ma tagata matutua o le aiga. O loʻo e faʻatali mo le fiafia ma le manuia.

Freud. Manatu i le miti mai le itu vavalalata. Na ia finau e faʻapea o ia, o tina ma le faʻaletonu o le fatu ma le vaivai o le agaga. O tagata faapena e mafai ona mauaina ni ituaiga o manogi o lagona mai fesoʻotaʻiga vavalalata.

Esompic lanu matagofie Vaʻaia miti o le le manaʻo i le le manaʻo e tafia foʻi uiga e fesagaʻi o ia lava. E te manaʻo e faʻaleaogaina lau Whims, e ola ona o le fesoasoani a isi, e tele ma mafai ona ou faia ni feusuaiga ma faʻavasega hysteria i se mataupu taua.

Gypsy miti tusi Lapataiga mai le soona mailei. Vaʻai le faʻaliliuina o gaioiga poʻo le faia o oe - ia avea oe ma tagata na afaina i le taufaasese.

Fautuaga

O le faʻailoga o le susu i miti na te tauaveina se faʻapitoa faʻapitoa avega. Faatasi ai ma le susu, amata o tatou olaga, o le meaai muamua lea a le tagata ma manu manu. Tagaʻi susu - i:

  • Manuia lava;
  • agalelei;
  • Olioli.

Afai na e vaʻai i le manu, tausisoifua i le susu o lana fanau, o se faʻailoga lelei foi.

E -trics faamatala lenei miti i suiga i le olaga. E le o toe vave mafai ona e feiloai i se tagata e suia ai lou taunuuga. O lenei popolega o miti o soo se feusuaiga. O le a le tulaga o le a suia - lelei pe le lelei, e faʻalagolago i lagona lagona i le taimi o se miti.

O le vaʻai pe o le isi tagata na fafagaina le pepe pepe, o se faʻatusatusaga o le le faʻamaoni manaʻo e maua fesoasoani mai le itu. E le mafai ona taulimaina galuega o le ola ma saili mo se leoleo i pisinisi po o le fesoasoani. Ae peitai o nisi taimi, o nisi taimi e ono faʻaalia mai ai e se tasi le mea e manaʻomia i lau fesoasoani pe a uma ona e aumaia se tasi lagolago.

Faitau atili