Tatalo Spiridon trimifuntsky: e uiga i tupe, e uiga i le manuia

Anonim

I Orthodox Kerisiano, o loo i ai le au paia lea e mafai ona e talosaga mo so o se matuai leai se aoga taua. E paia, tatalo i le tulaga o manaoga ma faafitauli fale tupe. o St. Spiridon lenei, Epikopo Trimifuntsky (Salaminsky). Le tatalo ua lauiloa i totonu o le liʻo o lona admirers. E fesoasoani e aveesea o le mativa, oa mea lelei-o le avea, foia ai mataupu e faasino i gaoioiga ma esetete moni.

O ai o le agaga trimefyky

Spiridon Trimifuntsky - le Agaga, lea ua faatatauina latou mo se fesoasoani i tupe, ia fesili atu mo le manuia tau tupe. O le auala o le talosaga e masani lava o se tatalo, ae o le a sili atu ona aoga le taunuuga pe afai o le tatalo o le a faitau e le Akathist paia mo le 40 aso e aunoa ma se pasi e tasi. Ae peitai, ua faigata lenei aganuu e ala i le mea moni e faapea o le Akathist o ia lava ua i ai se tele le mau, ma e na o le tele o le a feagai tagata tetee - e tele na le mafai ona tatalia ma le maua o se taunuuga o. O le minus o lenei sauniga o le mea moni foi e le mafai ona faitau le Akathist i le taimi o le pou. O le mea lea, ou te fautua atu ina ia faaaoga o se isi auala ma sili le tatalo akathist e uiga i tupe ma le manuia.

Faitauga Tulafono

O le tatalo a Spiridon tele laiti i le tusi, ma e mafai ona faitau i ai i so o se taimi - seia vagana ai ua faia lau talosaga e le paia. Muamua mo nei faamoemoega, ua fautuaina e faatau mai se faailoga i le ekalesia ma le faatusa o le au paia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Ao leʻi faataunuuina le tatalo, e tatau ona tutu i luma o le faailoga o le Agaga Candle - e manaomia e faapea sa faatauina i le ekalesia. Gata i lea, e faatatau i le au paia, mafaufau po o le tele, e faapea i au lava upu e faatulaga lau talosaga ma e na o lea agai atu i le faaleoga o le tatalo. E pei o mau:

Tatalo 1.

E i ai se lomiga sili atu ona faigofie o le tatalo mo le manuia tau tupe:

Tatalo 2.

Faailoga o le faafetai

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O se faailoga o le agaga faafetai ma le agaga talisapaia mo le fesoasoani tuuina atu, ua fautuaina e faitau le auala trimphuinta. Lona mau:

Faafetai i Spiridonu

O le tropar o se 'oa puupuu le tatalo, o le faaali mai o le ute lea o le au paia. O le tropar le a galue e avea o se filo vaaia fesootai ia te oe ma le au paia - ona mautinoa o le a ia fesoasoani mautinoa ia te oe i se taimi faigata.

Mea Moni mai talaaga

O le au paia na fanau i luga o le 17 sene ai e oʻo i le motu e Eleni o Kuperu i le aiga o le tama faifaatoaga vaivai. Lona fiafia i ai, na uuina filemu ma le nana i lona olaga talavou ma talavou. Mautofi mai a latou matua mautu, o Maltaidon maua ai se tele o palulii o fanua ma le fale tele.

Pronidon trimafiltkyky

Sa galue Predinson i ona laueleele, o i ai se lafu lapoa tele, leoleo mamoe. O ia o se leoleo mamoe, o lea la o aikona e masani ona faaalia i se pulou faigofie i le leoleo mamoe.

E leʻi faia muamua aʻoga le mataupu faʻavae, ae o lona uiga na ola vave i lona olaga, loto agalelei ma le mama. Na agalelei atu foi o ia i le manaʻoga uma ma fesoasoani ia i latou, e aofia ai tupe. Mo lona olaga filemu ma le mama, sa tofia o ia o se epikopo o lona nuu o le trimifunta.

O le maliu o lona faletua pele na avea ma se suiga i le olaga o le epikopo. Ina ua mavae lona maliu, sa ia faatau atu i lona tulaga atoa ma le faatoaga. E le ma tufatufaga le epikopo ona o lenei mea e tufatufa mai ai le mativa, ma o ia na alu aʻe e faafeiloaʻia i le lalolagi atoa, ma ia faatolofa ia te ia.

O le au fai si o le maoaʻe tele o le Epikopo Thorifyky e oo lava i lona soifuaga i ona feoaʻi: na ia togafitia le tino ma lima faʻaletino, na tutumu temoni ma toe faʻatuina mai e ua oti. E fai ma mea na manaʻomia, o vaʻa;

O le olaga o le epikopo o le trimfirstroy ua malepe pe tusa o le 348. Na tanu ai Produdion i lona nuu o Torimanette, i le Ekalesia a le Au Aposetolo Paia. Sa tumau lona lisiʻaga ma i le seneturi o loʻo taua i le lalolagi, i le malumalu o Sofia. Ina ua puʻeina le Gerzantium i le 1460, o mau o le au paia na maua ai le la tofo i Keirira (Caifu Island). O iina latou te malolo ai ma aso nei, i le malumalu, na fausia faapitoa i le mamalu o le epikopo.

O Le Mana o le Au Paia i le Nei Mai

O au auauna o le malumalu, o lo o iai nei o talaʻaga o Potudson o loo i ai nei o loʻo i ai nei, ma o le tele o feʻau o loʻo tutupu mai i le Au Paia. E ui lava i le mea moni o totoe o mea e sili atu nai lo le sili atu i le 17 seneturi, o foliga mai o loʻo masani ai e leʻi faia ni suiga. O le vevela vevela tumau e le suia - tusa 36.6 c.

O Le Mana o Loloton

O faitaulaga finau mai o Spiridon ma o aso nei e le o taofia ai lo latou feoaiga i le lalolagi, le faaauau pea ona fesoasoani i tagata uma e manaomia le fesoasoani. O ni molimau, latou te taʻitaʻia le ofu ma aao o le mea e paia - latou suia i taimi uma ona o le ofuina. O seevae o le Thornidon Tredifrents e masani ona tipiina - Ua suia i latou e ni tagata fou mai lea taimi i lea taimi mai lea taimi, ma e leʻi lafoina le tagata tuai ma i latou e le tagolima o le a mauaina se fesoasoani umi-faatalitali fesoasoani mai le Au Paia.

I le ala, o se tasi o ona seevae na faaliliuina atu i le Danilov nofoaga faafaifeau i Moscow - o iina na ia le taimi nei, e fesoasoani ai le faifeau o le nofoaga faafaifeau ma le tele parishioners.

O nisi talafatu e uiga i le ofoofogia o le Agaga

Le tele o tala o loo aofia ai e uiga i le ofoofogia o St. Spiridon. Ia faapaiaina lona olaga atoa i le alofa mutimutivale ma le faaesea e le aunoa e se uiga faapitoa i le matitiva ma mafatia. E faamatala ai i lenei mea ona galuega tulaga ese uma - le mafai ona tatalia (O lona) galuega, ina ia avea o se faataitaiga o le a ou tuuina atu na o le galuega sili ona ofoofogia.

Iloa, mo se faataitaiga, o le tala e uiga i le auala na fesoasoani faʻatasi Spiridon le faifaatoaga matitiva, o le sa leai se tupe mo le faatauina mai o saito mai se faipisinisi mauoa. Na ia folafola mai ia te ia e fesoasoani ma le taeao na sosoo ai na aumaia le faatoaga e avea o se loto atoa i le auro, sa a folafolaga e toe foi le aitalafu ina ua uma ona taina. O le liliu atu o laau toto ona matuai mamafa o le faifaatoaga i lona faasiliga faatauina ai faigofie i tuua le teuina muamua o le faioloa o le auro nonoina mai Spiridon. o le agaga faafetai i le faifaatoaga le Agaga o le Tiute, ma sa taitaiina o ia i le faatoaga, ma taulaga faafetai i le tasi e faaesea o ia lava ina ia agalelei tele. Le au paia tuu auro i luga o le eleele ma faapea mai se tatalo - tamaoaiga i liliu luma o le faifaatoaga ofo i se gata, lea lafotu filemu i lona Nora. O lea, na ave auro feagai muamua i le gata ona vaai muamua.

O se isi tala ofoofogia loo taua ai le faia e le epikopo se sauniga o le toetutu oe ua oti. liliu atu i se tina luckless le epikopo, o lē na fasiotia o ia na o tamaiti. Tatalo, na ia toe foi mai le pepe i le ola. Ae faafuasei le fafine ia maliu mai le fiafia faafuasei. Ae peitai, sa mafai Au Paia e toe faatutūina ai.

Faitau atili