O a miti o le nifo e aunoa ma le toto ma tiga

Anonim

Tagata faʻatasi se faiga faʻapea ma le tiga ma le tafe o manuʻa. Ae o le mea moni, ma o le a le mea e tupu i miti? Itiʻe e faʻaalia ai le leiloa o nifo e masani tele i aso nei. E i ai le malosi o le faʻamalieina, eseʻese o faʻamaʻi, faʻapea foi ma le faʻateleina o tausaga uma le soʻotaga malosi o tagata ma le maualuga o malosiaga. O a miti o le nifo pa'ū e aunoa ma le toto ma tiga?

O a miti o le nifo e aunoa ma le toto ma tiga 7895_1

E pei ona e iloa, o loo latou taumafai e galue i tagata ni faʻailoga eseese, tuu oe e vavalo e toe vavalo mai mea na tupu. O loʻo i se miti o le tele o nei faʻailoga o loʻo aliali mai.

Leiloa ma le tuueseeseina

O le sili ona le lelei o le manogi o loʻo tautua i le taimi o le nifo paʻu e o faʻatasi ma le tiga ma le toto. O le faʻailoga lea o le a mafatia se tagata i se tuʻugamau. Masalo o le a aafia ai se tasi mai matua, ma atonu fanau. Ae afai e pa'ū le nifo e aunoa ma nei faʻailoga, ona le mamafa lea ae le maʻimau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ia mafai ona faia ni faaiuga mulimuli ma faʻaalia tatau le moe, e manaʻomia le talanoaina ma le faʻaeteete auiliiliga tulaga na pa'ū ai le nifo, ma le taimi nei ma le olaga nei tulaga:

  • Afai o se tagata na tigaina i le nifo o nifo mo se taimi umi , E le tatau ona i ai ni mafuaaga e onosai ai i le moe. O le lagona o le tino po o fea o ia i ai o ia faafitauli, o le a moni ona aumai se faailoga.
  • I le tulaga o faʻafitauli i le soifua maloloina o le 'au , E aoga le suʻesuʻeina o se miti, pe a maeʻa ona faʻatasia ni faʻaiuga e uiga i ni faʻaiuga. O se faʻataʻitaʻiga o le tulaga lea na faʻaalia ai e le paʻu paʻu e avea ma tagata vavalalata. O lona uiga o le a mafai ona o le a paʻi atu ia te oe uma.
  • O le nifo o loo i luga o le alofilima o le moe moe Peitai, e na o le potu pogisa. Faʻaputuputu le faʻailoga e faʻaalia ai le falemaʻi ua leiloa o se mea taugata. E l ¯ e mautinoa o lenei ua leiloa o le a i ai se vai mamai, atonu ua leai se uo mamae, ae le toe faia. O le tuuatoatasi o lona uiga o lenei mea na leiloa o le a tatau ona tutoʻatasi, e lē o se tasi e tufatufa atu le oona o le maliu.
  • Afai e pa'ū le nifo i luga o le auala ma le la susulu Ma o tupe leiloa a le tele o tupeloloa e mafai ai. Afai e i ai i le galuega i lenei taimi e iai ni suiga le lelei, latou te mafai ona paʻi ia te oe pe a uma le moe. E tatau ona e faʻaeteete ma aua le faʻaali faʻataʻitaʻiga pe a fesoʻotaʻi ma pulega, i lenei auala e mafai ona faʻa aloese mai faʻafitauli faigata o faʻafitauli.

Manatua o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le fiafia o le popole na o na mataupu pe a le maua le leiloa o nifo ma le toto ma tiga. Afai o loʻo iai ni faʻailoga muamua, ona faʻamalieina ai lea o le tele o le leiloa.

Nifo pa'ū o se valaau i le tagata lava ia

O malosiaga pito sili ona maualuga e le gata i le tatou soifua maloloina tino, ae o le popole foi e uiga i le tutoatasi equilibrium. O le matata toulu e mafai ona avea ma faailo i le amataga o le galuega ia te ia lava. Lou alofa o le fili autu o tagata. A sili atu i mea uma e faʻatapulaʻaina tapulaʻa, e iai avanoa o se tagata e vaʻai ai i se miti.

I se miti, e leai se mea mataʻutia, ae e le manaʻomia, ae o le faʻamatalaga o le po e aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata e lagona le puʻupuʻu o le alofagia o se tagata pele e masani ona vaʻai i miti tutusa. Ofo leiloa e le gata i lea mea, ae faʻapitoa foʻi. O le le lava o le gauai o le sili atu o le le fiafia.

O miti tutusa e ono tulaʻi mai i le lagona o le i ai o le "leai i lo latou nofoaga." Faapitoa, o miti e vaʻai i latou e le maua ai se faʻamalieina mai a latou galuega. E leai ni tupe, leai se aloaʻia, o le faʻamoemoe e leʻi vaʻaia e le i le lagi. O le mea lea e fesoasoani atu ai i le leiloa o le olaga i le olaga. O malosiaga maualuluga e mafai ai ona fai sina tele e uiga i lenei miti o le leiloa o nifo.

O a miti o le nifo e aunoa ma le toto ma tiga 7895_2

E i ai ni mafuaaga matuia mo le popole?

Leai se mea e iloa ai ni miti e latalata i le loto. O le mea moni o le mea moni lea e popole tele ai le tagata e uiga i le "po valoaga", o le sili atu o le avanoa a lona invarsation. O manatu o mea o mea, e le mafai ona galo i ai!

A e vaʻai i se miti lea e te leiloa ai le nifo, ona e tatau lea ona e auiliiliina lou olaga, masalo o le mafuaʻaga o le miti e le o i totonu o le fale umi uo. Afai e avanoa avanoa, ona e manaʻomia ai lea e toʻafilemu ma faia ni laʻasaga e aveese ai.

A tautala le miti o le le mafaafitia o se pele, ona e le tatau ona nofo, sipili lima. O le fesoasoani pito sili o le ekalesia.

O le aso na sosoo ai, i le taimi o le moe, alu i le malumalu, ma tatalo ma le faamaoni mo o latou lava uiga lelei, ma le soifua maloloina o tagata pele, ma le ola maloloina e pele ia te oe. Ina ua maeʻa le faamamaina e tatau ona e toʻafilemu, ona taumafai lea e galo le moe le fiafia. Afai e te faʻataunuuina nei aiaiga, le mafai e le ono faigata, moemiti o le moe, o le maʻai le taia, ma le faʻafitauli o le falefata mai lou fale.

Faitau atili