Vaʻai oe lava i se miti i se ofu faʻaipoipoga - o le a le uiga?

Anonim

Soʻo se miti e ave ai se faʻailoga o le taulaga. O nisi taimi e mafai ona latou talanoa i gaioiga na tupu i le olaga. O ni miti lipotia faafitauli o le soifua maloloina. E masani ona faʻaaogaina le vaʻai o le Po o le Po o le sili ona maualuga e faʻaliliu ai faamatalaga. O le tasi auala pe o le isi, ae e aoga le faʻalogo i miti. O le a le uiga o le vaai ia oe lava i se miti i se ofu faʻaipoipoga? Sei o tatou manatu!

82I577761207f280A0.75854459.

O le teine ​​na vaaia o ia i se miti i se ofu faʻaipoipoga e tatau ona auiliiliina lona olaga i le faia o faʻaiuga talafeagai. Peitaʻi, tele mea e faʻalagolago i ai lea o lenei ofu na vaʻaia manino ai lea i lalo o mea sa faʻamoemoe i ai le tino.

Fesootaiga o lanu o ofu o le faʻaipoipoga ma mea e ono tutupu

O le lanu lanu e taua tele i soo se miti. E le gata ona tautala o ia i se tulaga i totonu o se tagata, ae ia avea foi ma faʻailoga o se faʻailoga o soʻo se mea na tutupu. E aunoa ma le gauai, o le lanu o le ofu e le mafai ona totoe i lalo o soo se tulaga.

  • Lanumoana pe lanumoana ofu I se miti, ua fai mai e le pine ae faatali le teine ​​i se laki laki. O le mea e tupu ai e mafai ona valoia, ae mafai ona e taumafai e auiliiliina mea i le taimi nei olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e i ai se galuega o loʻo iai se laʻasaga o le siʻitia, ona maeʻa ai lea o le ofu faʻaputuputu o le laʻei, vaʻai i le miti, e mafai ona e maua manino le manuia o le nofoaga faigata mo se nofoaga faʻapitoa.
  • Samasama ma le begee lanu Lipotia mai le masani ai o le faiga o le tino. O nisi taimi o nei lanu e lipotia ai le oloa mai le atuatuvale setete. O ia matata e toeitiiti lava fesoʻotaʻi ma le tulaga o le soifua maloloina, tusa lava pe tatou te le o talanoa e uiga i lavalava na vaaia i se miti.
  • Le sili ona manaia lanu ofutino - paepae . Vaʻai ia te oe lava i se miti, faʻaleagaina i se ofu faʻaipoipoga o lona uiga o se vaifofo o se ituaiga faʻafitauli. O le maulalo o le tele o taimi o loʻo tatou talanoa ai e uiga i le umi o le faʻafitauli, o le paʻu o neura ma fuliloina le tele o le malosi. O le uiga o le mea e ala i le ala i luga, o se mea uiga ese e masani ona lagona ma le mautinoa i taeao. O nei lagona e aliaʻe lava muamua ae e te leʻi iloa e uiga i le foia o le faʻafitauli.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Manatua o le lanu gamuts e sili lona uiga i le malosi uma o le malosi. Pe o se ata miti, faʻaaliga faʻataʻitaʻi poʻo le faʻafesoʻotaʻi ma agaga, o le lanu e le mafai ona faʻaseseina ma e le mafai ona tuʻu i luma o se faʻafitauli faigata. Ma afai tatou te talanoa e uiga i le lanu o lavalava na vaaia i se miti, ona mafai lea ona faitauina se tusi faaalia o le faamatalaupu o miti.

Vaʻai oe lava i se miti i se ofu faʻaipoipoga - o le a le uiga? 7896_2

A e le afaina le lanu

Ofu faʻaipoipoga, i le faia o se miti, toeititi lava talanoa e uiga i ni suiga i le olaga. Lenei e leʻo masani lava, peitaʻi o le lapataʻiga i foliga o se miti o le a o mai i taimi uma i le laveaʻiina, o le mea autu e le o le misia ai.

Afai e faʻatasia le ofu o faʻaipoipoga ma loimata, ona avea lea ma faailoga lenei o le tulaʻi mai o maʻi o maʻi, o nisi taimi e matua tele ai ma le ogaoga. O nisi faʻamatalaupu o miti na fautuaina pe a uma se miti e faia ai se suʻega auiliili o le tino. E i ai le mataupu pe a vaʻai se fafine lava i le miti i se ofu faʻaipoipoga. I le taimi lava e tasi na ia sasaa ai loimata . O lenei miti na tuliloaina ai o ia, ma sa ia filifili e liliu i le faamatalaupu. Ina ua maeʻa le fautuaga e pasi le suʻesuʻega, na ia iloa o ia o maʻi. Na amata ona atiaʻe le faamaʻi, o le togafitiga foʻi na mafai foi. Ana le o nei miti, ona mafai lea ona sili le faanoanoa o ona taunuuga.

Afai o le teine ​​moe na te vaai i le auala O le ofu o le ofu , lona talisapaia lona lelei ma tele, ona mafai lea ona e fai atu ia mautinoa o loʻo faʻatali mo suiga taua i le galuega. E i ai foʻi suiga i le nofoaga tuʻusaʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se galuega galue o se potu fale mautotogi i se nofoaga sili ona manaia o le taulaga. Manatua o le manuia o galuega tuputupu aʻe pe a maeʻa le moe e fuafua lava i lou foliga ma le saoasaoa o mafaufauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e vave filifili i le auai i le tina. O le masani ai, o le au tauva o le a tele ni tauvaga, ae o le a ia tali atu vave o le a maua le avanoa e galue ai. Ma a o le i faateleina le mamao. E le o leiloa le mea taua.

Vaʻai oe lava i se miti i se ofu faʻaipoipoga - o le a le uiga? 7896_3

E mafai ona faalogo i ia miti?

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, soʻo se lavalava na vaʻaia i se miti tatau ona faʻafaigofie lona lava faʻailoga i mea tutupu. Faʻafefea ona tali atu i miti tutusa, o le tagata lava ia o tagata uma. Ae e le tatau ona le amanaiaina i latou.

O lavalava o tatou mea manaia. Ma afai tatou te talanoa e uiga i se ofu faʻafetai, o lona uiga, o lavalava o lona uiga o le ola, ona le mafai lea ona e pasi faʻapena miti. E mafai le faia o le atinaʻeina o le faʻamaʻi, ma e mafai ona e maumau faʻavavevave avanoa ou te muamua atu ai i le tautua. Mea uma i ou lima, ma le moe naʻo le faʻatuatuaina!

Faitau atili