O a miti e maitaga i se miti

Anonim

Maitaga i se miti fiafia i fafine uma. O le maitaga i se miti i le a miti? O le faʻauigaina o lenei miti faʻalagolago i tulaga moni o le olaga. Faapea o se maitaga e mafai ona miti teine ​​teine ​​talavou poʻo fafine le o le tamaititi, atoa ai ma ni sui o feusuaiga malosi. O a ni faʻaupuga a miti e uiga i lenei mataupu?

O a miti e maitaga i se miti 7907_1

Faalauiloaina le moe o le moe

A faʻapea e vaʻaia e se fafine faʻaipoipo lona maʻitaga, e mafai ona avea ma miti tatau lea: Ua toeitiiti atoa lau miti, ma le pepe faʻatalitali o le a aliali mai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A faʻapea e vaʻai atu se miti i se fafine e le o se tama teine, o loʻo faʻailoaina mai le toe soifua mai o tupe-amio ma le manuia, faʻapea foi ma le manuia o tamaiti matutua ma fanau a le fanau a fanau. O miti a se teineitiiti e mafai ona lapatai i lamatiaga: E taumafai se tasi e faʻaleagaina lona taʻuleleia ma le faalumaina.

A vaʻai le maʻitaga ma tamaiti i se tamaloa, ona vave loa lea o ona manatu ma fuafuaga uma. Peitaʻi, mo le malosi i le gaioiga faʻafefe, e mafai e se teine ​​ona lapatai i mea leaga o le faʻaosoosoga faʻamalosi. Afai e feteʻenaʻi e se tamaloa ma lona toʻalua, e tusa ma le futu, ua faʻaituau ai i le mafai ona vaeluaina.

O le a le uiga o le a e lagona le gaoioi o le fetu i totonu o le manava? O lenei miti lapatai:

  • o le a maua se valaaulia i le mea na tupu o se natura tau faigata;
  • Ua oʻo i le taimi e avea ma tina ma aua le tolopoina le maitaga mo se taimi mulimuli;
  • E vave ona e maʻi (pe a fai o le miti na faʻanoanoa).

Ina ua uma se miti faapena ma aafiaga faanoanoa, e tatau ona asiasi mai se fomai.

MINI MINISILI

O se uiga fiafia e fai ai miti i lenei miti. E talitonu o le maʻitaga o lana uo e faʻaalia ai le faʻamalosi ma le sosaiete. O le uo teine ​​e manaʻomia le aʻoaʻoga o le mafaufau ma le lagolago. Ae peitai, o lenei faʻauigaina e talafeagai pe a na e le ofuina soʻofaʻatasi fuafuaga ma le uo teine. O nei fuafuaga e leʻi leva ona faʻatinoina i le olaga.

Afai o se maʻitaga o loʻo moemiti, o ai ua uma ona faʻamoemoe o se tamaititi, o le moli o le malamalama ma manuia fanau. Afai e te le ofuina soofaatasi, o le maʻitaga a se uo e mafai ona faʻailoaina se tulaga sili ona lelei mo ia - o le a le o vave mai o ia i se tulaga le lelei.

Afai e te moeina masaga pe tolu

O nisi taimi o le maʻitaga e mafai ona miti o le faʻalua / tolu. O le a se mea e mafai ona atagia mai ai? Mo se fafine faaipoipo, o lona uiga o le fefe o le alu i masaga. Mo isi tagata - o se avanoa sili ona lelei e iloa ai le mafai ona iloa ma polofiti. O lou laki o le a faaluaina, "mautinoa le ata o le miti.

O a miti e maitaga i se miti 7907_2

Faʻauiga o miti eseese

a) miti o psychologists

Tamaitai miti tusi togafiti maitaga mai le lelei itu. Mo se fafine faaipoipo, na ia fofreshadows o se vave manatu. Mo se fafine maʻitaga, o se faʻamanuiaga faʻamalieina o le fanau. Mo se tagata faaipoipo e faʻaalia ai se taimi lelei - o le taimi e alu ese ai mai le fanau.

Miti Mannegretti Loli lenei miti i le pogisa lanu. O lona uiga o le tagata e noatia i omiga mai fafo ma e le tutoʻatasi tutoatasi. O le mafaufau o le mafaufau i le faauigaga.

Miti Miller Lapatai mai se fafine faaipoipo e uiga i le l ¯ e malamalamag ¯ a ma lona toʻalua, ma se teine ​​le faaipoipo e uiga i le maasiasi. O se tina maʻitaga o loʻo sauniuni i le saogalemu o tamaiti.

Miti faʻauigaina lofā Fautuaina fafine le matua le faʻaipoipo ina ia sili atu le faaeteete i fesoʻotaʻiga ma paʻaga ma faʻaaoga meafaitino. Afai o se fafine maʻitaga na vaʻai i lona maʻitaga i se miti (ae le o le tasi), ia e fefefe ai le psyche ma le faʻamalieina le misiona a le tina. O sea fafine e manaʻomia se fomaʻi. O miti i tamaloloa e faʻailoa ai lo latou manaʻo e aoga ma faia i le sosaiete, e masani lava o miti e pei o tagata e le o mautinoa.

b) miti fiafia

Miti o fugalaau Vaai i le mataupu mai se tulaga e leai se manatu ma faailoaina lenei miti e pei ona taua:

  • mo taupou - pepelo;
  • Mo le tamaloa - fuafuaga, miti;
  • Mo se fafine - olioli;
  • Vaʻai maʻitaga - i faʻafitauli.

Miti faʻauiga faʻauiga Yuri Paʻu Ua ou fautuaina le teine ​​e mafaufau e uiga i le faʻaipoipoga ma loʻu tulaga matua, pe a fai o ia na te fiafia ia maʻitaga. O se fafine ua faaipoipo ou te moe toe litaea i le aiga, ma o se tagata na masani ai o fuafuaga ua leva ona.

Fautuaga

Afai na e vaʻai i se miti tutusa, tuuaia ma le faʻaeteete i lou lagona i totonu. Faʻauiga o lenei mea na tupu i Harity tusi e le mautonu, ma naʻo lau lava mafaufau le mafaufau e mafai ona fautua mai moni faamatala moni faamatalaina. E mafai ona avea ma "maʻitaga" lelei, ma e mafai ona e faia i fafo ma faʻafitauli. O le a le mea saʻo, ia iloa naʻo oe lava.

Faitau atili