Liliu i le taufetuli polo mo tupe

Anonim

Ua lauiloa le Miti Minicnim tuai. Na latou o mai mai le itu mamao i matu ma faʻaputu i le aganuu a Klaveka, pei ona masani ai ona auai atu ia te ia. O solo e malolosi tele, latou te mafai ona fesoasoani i soʻo se gaioiga, pe o le alofa, na fofo ai faʻafitauli tau le soifua maloloina poʻo se auala i fafo atu o faigata tau tupe. O le mea mulimuli e sili ona manaʻomia i totonu o Ruthune tagata faʻapitoa. E i ai le tele o suiga o mea e ono faʻaalia ai le faia o le alualu i luma o le faia ma faʻagaioia soʻo se taʻavale.

Ia e iloa! I la matou nofoaga iina Aoina o luga o le initaneti i luga o le taufetuli - Faaaoga le soifua maloloina!

E faʻapefea ona galue lafu mo tupe

E talitonu o le a maeʻa le faʻaaogaina o le tamoʻe, e avea ma le mafaufau ola i se malosi tele. O le uiga o le tele o manu tau o tupe o loʻo latou faatatau i le faʻagaloina faʻafuaseʻi o se tagata sa ia talanoa atu i ai, ae fesoasoani i tulaga faigata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai e se tasi ona totogi se nonogatupe ona o faʻafitauli tau galuega. Ina ua maeʻa le taʻua o le faʻailoga, o le a mafai ona maua sina aofaiga laʻititi o le a fesoasoani e faʻamama avega faʻafitauli, ona maua lea o se punavai taua o tupe maua. O nei mea e tutupu e mafai ona suia atoa le olaga atoa mo le sili atu.

Tupe totogi

Afai e te faʻailoa puʻupuʻu, o le faʻavae o le faʻagaioiga o le malae o le tau o le faʻaaogaina ma se isi mea na fai e le afi ma le teuina. Ua amata vave le faiga o faʻamalosia, ae o le 'autū e le faʻatagaina o ia e faʻalavelave iai. O maa saʻo e tutoʻatasi, latou te faia pe a manaʻomia, ae le o le auala e te manaʻo ai "le kulimi" Afai e te taumafai e gagau lenei tulafono, e mafai ona e maua ni faʻafitauli matuia i lou ulu, ma atonu latou te le gata ia avea ma tautupe. E i ai mataupu peʻa taumafai faiga faʻatonutonu e te faʻaaloalo i le a latou loto, ma iʻu ai ina susunuina vave mai faʻamaʻi tetele.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Avea ma Tupe

O ituaiga o tupe na tamoe

E tofu le tamo uma o loʻo faʻamoemoe i lona lalolagi. O le malosi o le emanava e ala mai i nei amio e malosi malosi e mafai ai ona foia uma faafitauli. Peitai, e aoga lava pe a fai e te faia se mea sese i le Foafoaga ma le faamalosia o le tamoʻe, e mafai ona e pipii i lou ulutala mata faigata.

Ina ia mafai ona aloese mai lenei, e tatau ona e filifilia saʻo le filifilia o le mea taua ma le faʻaeteete faia se faʻamalosia ma se faʻatonuga. Afai e sologa lelei mea uma, o le a suia vave le olaga.

O tinoitupe e aofia ai tuʻufaʻatasiga o ia faʻailoga e pei o Haus, agaga ma Fekhu . Oi latou uma e fesoʻotaʻi ma tupe maua ma auala e maua ai. E mafai, peitaʻi, faʻataʻitaʻi loa faʻaaoga le faʻailoga e tasi e faʻaogaina le faʻailoga e tasi, ae ile tulaga lenei o le faʻamoemoe o le a le atoatoa.

Fehu.

Fehu. Tosina tupe i totonu o le fale. O loʻo faʻamoemoe i le faʻatauga o se punavai o tupe maua fua faʻapea o tupe, ae o loʻo i ai i le tupe, o le auala latou te le o amanaia ai.

Ilise

Ie tuuina atu le mafai ona atiae mo atinae. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le mafai e le pusa mai lava ona mauaina se siʻitaga i le auaunaga mo se taimi umi, ona o lea lava o le a na o lenei manulele. O le a fesoasoani e faʻatino ma taupuʻua o manatu sili ma suega, lea, e masani lava ona aliaʻeina, e faʻatatau ile mauaina o le maualuga o tupe maua.

Sosil

Soya Tosina le malosi e mafai ai ona e sefeina ua uma ona sui. E puipuia ai le pepelo, faʻafitauli tau tupe ma le umi tele o le taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le maua e le auvai i le taimi fou mo se taimi umi, ona fesoasoani lea ia te ia e alu ese ma le lavelave tulaga.

O le avea ma le avea ma mea e tatau ona faʻaaogaina pe a fai ua uma ona maua se suavai o tupe maua. E faʻamoemoe lava, ia muamua, ia atiaʻe, ae le maua se mea fou. E ui lava e tele ni faʻaaliga e taʻu mai ai le tele o mea e maua ai le tele o tupe pe a maeʻa le faʻagaioiga o le uʻamea.

Faatoagaina o le tamoʻe ma se tuʻuga

I le gagana faʻataʻitaʻi tele, e tatau ona faʻagaioia le au faʻamalosi e le toto faʻaletagata. Ioe, o le mea moni, o lenei metotia. Peitai, e ui i lea lava le aoga, i lo tatou taimi e faigata ai ona faʻatino, ma e le manaʻomia.

O se afi masani e talafeagai mo le faasolitulafono. O le mama o le a le fetaui, e te manaʻomia se taʻaloga. O le mea moni o le taʻaloga e ui lava o vailaʻau o loʻo gaosia, ae na ia tauaveina le moliaga o le malosi malosi mai le laʻau e manaʻomia mo le laʻau. E faʻagaioia e lava e taofi ai le afi i luga o le faʻailoga.

O lea, alu i le taimi o le stava. Ina ia faʻataunuʻuina le Rite, e manaʻomia le faaleoina o le Rugan tusitusiga ma gaioiga na faia. I luga o le ala, o igoa o le 'aufaigaluega ma le malosi ole malosi o loʻo tusia i luga o pepa, ma e sili atu i ala faʻasalalau maa.

  1. Ina ua uma ona faʻamaumau ma tissue, o igoa o tagata e tatau ona faʻamalosia le avea.
  2. E tatau ona e tusi i fafo avanoa i le tele e mafai ai. O le tele o mea auiliili, o le sili sili, o le totogi e tatau ona saʻo.
  3. Matou te taʻu mai le galuega o le taʻavale. E tatau ona faʻamatala pe faʻapefea ona foliga faʻataʻitaʻiina faʻafitauli o le faʻagaioiga o le faʻataʻitaʻiga o faigata.
  4. O le tulaga mulimuli e tatau ona lesitala ai igoa o le amo.

A maeʻa, e faʻalauaʻitele le faʻagasologa, o faigata faʻaletino. E mafai foʻi ona faʻailoa nisi teuteuga i le galuega o le taʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e aoga pe faʻaalia e le tau aʻafia ai le soifua maloloina o le foliga vaaia ma sui o ona aiga.

E mafai ona e tusia ma soʻo se mea: taulimaina, penitala, tiga. O nisi e fai ai ni mea e fai i luga o le uta e mafua ai a latou lava soliva, leai se eseesega. O le mea autu o loʻo faia i le ulutala ma faʻagaioia i le ulu e leai ni mafaufauga le lelei, aua e iai a latou meatotino e avea ma mea.

Vitio Faagaioia Vitio:

Faitau atili