Taupulepulega mo Tupe i se Field Masina

Anonim

O le taimi na fananau ai se masina fou ma o le syrory ortile ua aioi i le lagi, o le vaitaimi e faapitoa. O le taimi lenei o le lalolagi ma o loʻo ola uma ai le lalolagi ma o loʻo sologa lelei uma le malosi o le malosi o le faʻaolaina o le malosi. O le taimi lenei o faʻafouga ma ala aʻe.

Waxing crescent

I togafiti, o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe o le po o le po o le Queen na manatu o se taimi lelei e faʻatagaina ai mo le tele o faʻasologa ma faitau o feeseeseaiga e tosina ma faateleina ai se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vasa mo tupe e aoga i luga o le faʻateleina o le masina, o le aso o loʻo i ai o se numera tele.

Faʻafefea ona faʻaaoga le faʻaaogaina

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O nei fegalegaleaiga e tulituliina ai le sini e faʻateleina ai le manuia o le aufasi ma lafo mai se nofoaga tautupe ma le tuatusi. E ala i le faʻafesoʻotaʻiga o tupe faʻaalu, e mafai ona maua ai le saogalemu o tupe mai isi auala, vave faʻamalosia (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le lalagaina o aitalafu.

Ki i soo se riti mo tupe o se togafiti. O se faʻasologa patino na e faʻamalosia ai le polokalame e aʻafia ai le totoʻa o le tusiata ma faʻapaleni avanoa mo le maua o le oa. O upu faamaneta e faʻamalosia ai le malosi o le taimi muamua mai le masina, i le itu saʻo, ma le faʻatinoina o le galuega ia ausia le sini.

Faaaogaina o se tinoitupe i luga o le tuputupu aʻe o le masina, e manaʻomia le manatua o le masina o se fesoasoani, ma e le o se teine, sauni e faʻataunuʻuina soʻo se mea a lana Mr. Pole! I le masiofo o le po, e tatau ona e taulimaina lima loloto. O le le lava le faʻaaloalo o le a le naʻo le faʻaititia o taumafaiga uma i zero, ae mafai foi ona liliu ai foi i taunuʻuga le lelei.

Ile faiga o le taofiofi ma le masina, e mautinoa lava e tatau ona fai ai fesoʻotaʻiga vaaia (aemaise mo tagata fou) Ia lagona atoa le malosi atoa mai ai. O le a fesoasoani foi i le faʻatuina o se fesoʻotaʻiga malosi ma ia, lea na o le lelei o le aafiaga i le aʻafiaga ma faʻaiuga o le tupe. O polofesa e i ai le fesoʻotaʻiga ma le po o le po o se tulafono, e liliu ese mai ai e aunoa ma se fesoʻotaʻiga vaaia.

Auala 4

Faigofie ma puupuu

Walpet ma Denyuzhki

O le a sau 4 pe a maeʻa le masina fou, o mai ma se atotupe i ou lima i le afiafi i le faʻamalama, mai poʻo fea le masina o le a vaʻaia. Saili le atotupe, fai tupe siliva, mamai ma pili ma fai atu:

"O oe, masina, tatalo, ma i totonu o laʻu ato tupe o laʻu tupe e le faaliliuina!"

A e toe iloilo tupe

O le tuputupu aʻe o le masina o se taimi lelei e toe faʻaaogaina ai tupe i lana atotupe. Taumafai e fai lenei mea i le tele e mafai ai. I le faʻagasologa o le toe mafaufau loloto, faaleoina se togafiti:

"O le masina tele o le masina, o le aeaina laʻu faʻasoa. A o le a tupu le masina, o le a ou maua le tamaoaiga. O laʻu atotupe i laʻu Wallet Walt Ringy ioe, matou te faanatinati atu e faʻateleina. Ia te aʻu ma le atulaulau mo le penefiti! O lea! "

I luga o le pili fou

O loʻo faitauina le tagata faʻatau i le aso muamua o le tuputupu aʻe o le masina. O le fou pili, lea na e mauaina i totonu o laʻu atotupe, faʻaali le tausaga e laitiiti ma fai atu:

"Tuputupu aʻe se masina ma toe foi i le masina, e faʻamalosia loʻu ola ia te ia. Tupe - i le tupe, o le a tele le sau, o le a le tele o le a ou avatua. Ona faʻateleina ai lea o taimi, ona faʻatoʻilalu lea, o le ai ai se tele o tupe. O le a ou le mauaina se koleni i luga oi latou, o le a ou fiafia ma fiafia uo ma ou pele, o outou. Amene! "

Faʻapipiʻi pili i totonu o le atotupe ese mai isi tupe. Faaalu, e le mafai ona e avatua se aitalafu i soo se auala. I se masina mulimuli ane, toe fai le sauniga ma le isi pili, ma faaalu muamua i meaalofa ma fiafia, o mea uma na e folafolaina mai le masina).

I luga o le vai ola

Leiloa i luga o le vai

O le vai ola - vai, e fesoʻotaʻi ma le eleele, ave mai le tautotogo (ki) poʻo le vaieli. O le vai lea i itu e tatau ona e teuina le ipu. I le po, a o le a lelei le masina o le tuputupu aʻe o le a pei o le lagi, e manaʻomia le tu atu i ona foliga, uu se ipu vai e atagia i le vai. Ona faalevalu lea faatolu:

"Vai e vai, o le vaipuna, o le masina o le masina e faʻamalieina ai, tumu i le mana o le lagi ma alofa tunoa. Moon Tina, Vidka ki, ou te tagiina atu ia te oe - fesoasoani mai ia te au, ia ou maua se tupe. I le tele o vai i le vaitafe, le sami, le sami, ma i totonu o laʻu atotupe, ia le tupe o le a tele. Na masina o malaga atu Tina Tina i lona tamaoaiga malamalama, ma aumai ia te au se oa. O le Upu ma le Mataupu a Amene! "

Ona e manaʻomia lea ona e faʻatu ai se ipu vai ma le vai i le tulaga o ou mata ma vaʻai i le masina e ala i ai, ma fai mai:

"O loo uma le ipu, ma au, le pologa o le Atua (auauna a le Atua) (lava igoa) , mativa galo. Amene " (3 taimi) !

O le a amata le gaioiga masani i le aso talu ona le masani.

Faitau atili