Taugofie i luga o le miti faavaloaga mo le faitau aʻo leʻi moe

Anonim

Taugofie i luga o le miti faavaloaga - o se taimi masani, e mafai ona faʻailoa i le au manuia. E mafai ona faʻatino pe a fai o le tagata porformer e tele le manaʻo e vaʻai i lona lumanaʻi i le faia o gaioiga faʻapitoa ma le faʻaaogaina o upu faʻapitoa.

Miti-vavalo valaau. A manaʻomia, e mafai e se tagata ona mafua ai se miti faavaloʻaga mo ia lava ma se auala faʻapitoa, naʻo le faʻafesoʻotaʻiga o le maneta.

Teine moe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻatonuga mo le tutoʻatasi o le faʻaaogaina o le faʻapotopotoga

Pei o isi aʻafiaga e faʻaosofia, o le taugofie i luga o le miti faʻavaloaga manaomia le tausisia le tausisia o aiaiga pe a faʻaaogaina. O mea e sili ona taua ile tolu:
  1. O le aso e gata ai mo le mulimuli aso na pasia le masina (a o leʻi oʻo i le vaega atoa). O lenei taimi e manatu e sili ona lelei, tusa lava pe mafai ona faʻailoa lona lumanaʻi, ae faapena foi ona suʻe le fofo i faʻafitauli o le taimi nei.
  2. Atoa le saogalemu, le leoa ma le filemu. O le tulaga e tatau ona toʻafilemu e mafai ai, o soʻo se fesoʻotaʻiga ma isi tagata i le po tatau ona faʻaititia i le zero. E sili le tape o auala uma o fesoʻotaʻiga, ma e faia lava e le atoatoa i le faaiuga o le vaiaso, ina ia mafai ona savali naʻo ia, ae le o le valaau a le alia. I le moega, moe ua manaʻomia foʻi i le atoatoa o le tuuatoatasi. I luma o Rite, e fautuaina le faia o se taʻele mafanafana ma le taua o suauʻu (mint, lavender, roseman), ma i totonu o le mea e te manogi ai.
  3. Faamamaina mai i manatu mamafa o le ulu. Ae le i faʻaaogaina le taupulepulega, taumafai e faʻamatuʻu mafaufauga faigata, faalavelaveina mai le fus, malolo i le tele e mafai ai ma aua le mafaufau e uiga i le ū.

Lelei le fiafia i totonu ae leʻi faʻaaogaina se taupulepulega mo se mea o le moe o se faʻamaoniga o le faʻatinoga o le sauniga. Mo le tulaga masani e sili ona aoga pe a mafai, ia mautinoa e mulimuli i tulafono i luga. O le isi mea taua - e tatau ona e alu e moe i le vaeluaga o le po (sili 1-2 itula i luma atu). Afai e te masani ona pa'ū i se taimi mulimuli ane, fetuunai muamua lau faiga.

O le aufaitau i luga o le miti faavaloaga mo le faʻaaogaina o le fale

Faigofie auala ae le i moe

Ina ua uma se mafanafana malolo taele taoto i le moega. O le a sou lagona o le a amata ona e pa'ū i se miti, matou te musumusu mai le 5 taimi:

"Sei oʻu miti, o le a le mea ua fuafua e sau e faʻamaonia. O le mea lea ou te moomoo, o lea ia. "

E mafai ona toe faia le sauniga pe a leai se mea i lenei po o le a miti. I le aotelega, 3-4 le toe fai i totonu o le masina e tasi. Afai e te vaʻai i se miti vaivai, i le taeao pe a uma ona e vaʻavaʻaia oe i se moto ma taʻu mai ia te aʻu:

"Na ou vaai (a) le mea na ou manaʻo ai (a)."

I luga o le faata

Faʻata mo le alofa

O le tasi o le sili ona lauiloa o tutoʻatasi na faia e faʻaaoga ai se tamai taga suka. Mo nei faʻamoemoe e sili le faʻatau atu o se faʻata fou. Afai e leai se avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina uma laʻu tama, ae ia e mautinoa e fufulu lelei lava i lalo o le vai tafe e aveese ai faʻamatalaga mai fafo. Tuʻu le faʻata i lalo o lau aluga ae e te leʻi moe, ma taʻu atu 7 taimi:

"I le tala lea ua atagia mai i le pouliuli, o le a atagia mai ai le mafaufau i loʻu malamalama. Ia faʻaali mai ia te aʻu le VIRrorore na ia te aʻu i le taimi nei, ina ia miti o aʻu i le po o le masina, po pogisa. Ia avea ma miti o loʻu moni! Amene! "

Ina ua uma ona faʻauigaina le taupulepulega, i le taimi lava e moe ai. Tusa lava poʻo le a le mea e faʻalavelave ai i lenei po, e le mafai ona e amataina se talanoaga. Ina ua uma le foga o le taeao, fai le auiliiliga o mea sa ia te oe. E mafai ai pe o le a manaʻomia mo le aso atoa, pe lua foʻi.

O le faʻata o loʻo totoe ina ua maeʻa le faʻalilolilo ma teu i se nofoaga e le mafai ona maua. E mafai na o le mea faataulaitu.

I le vai paia

O le vaʻavaʻai i le lumanaʻi lata mai i se miti, e mafai ona e faʻaaogaina ginii ma vai paia ma le matou Ekalesia. Fesoasoani se moligao ma tautala i le faapaiaga vai faapaia:

"Vai Mumu, vai paia, fesoasoani i le pologa le Atua (Wein a le Atua) (lava igoa) Moega vave vaai. Tuu o ia e miti (ia), o mea uma e tupu ma o mai. Tuu atu ia te ia (a) Manatua mea uma, Ia e iloa. O laʻu upu o le tulafono lea, e pei ona fai mai (a), faʻapena foi. Amene! "

Tautala, e te fia moe ma lenei vai ma taoto vave. A e moe, taumafai faatolu:

"Fuck (a) - faataunuuina!"

Aso Toʻonaʻi

Falaai ma Sal

O lenei taupulepulega o loʻo faitau lava i le Aso Toʻonaʻi, i isi aso o le vaiaso e le mafai. Upu tautala i se fasi falaoa fou, lipine i le masima:

"Aso Sa - Aso Gafua, Aso Lua - ma le ogatotonu, Aso Tofi - ma le Aso Faraile. Oe, Aso Toʻonaʻi, leai se uo. O lenei o 'ou falaoa ma masima, ae ou te aumaia se miti mama! "

Tuu le falaoa-masima mai le ulu o lou moega ma vave taoto i le moega.

Aso Faraile tatalo

O le tatalo e faaleoina o le Aso Tofi i le Aso Faraile, i le va o le 22-23 itula. E mafai ona faitau 1 taimi i le masina.

Faʻatau atu muamua i totonu o le ekalesia 2 manifinifi. I le aso o le le mautonu, matou te susulu ai ma le tasi ma le isi ina ia o le phytili o loʻo i le lua faʻafeagai. Ave le mea e maua ai moligaʻo e lua ma lou lima tauagavale, mumu uma le wick ma amata:

"O le tina o le Atua - Tina - tina, e te tatalo mo oe ma Iesu Keriso. Ia avea loʻu naunau ma manino. Ia o mai i se alofa tunoa o le Atua - e ala i le moe ma i loʻu manatua. Tuu le agelu o ni miti e taʻu mai ia te aʻu le sau - i le taeao, taeao ma le aso pe a mavae taeao, luga (Igoa le aso, o mea na e manaʻo ai e te manaʻo e vavalo i se miti) . Ki, loka, laulaufaiva. Amene! "

A maeʻa ona faitauina le tatalo, vave loa ona faʻamamaina le moligaʻo ma tuʻu i lou laupapa pe i autafa o le moega. Pepelo loa i le moega. Taumafai e moe seia oʻo i le amataga o le vaeluaga o le po.

Ave toega mai moligaʻo moligaʻo o le lotu ma tuʻua ai le fata faʻapitoa mo le fusuʻaga. Faia e manaʻomia i totonu 3 aso talu ona tuʻufaʻatasia.

O le isi vitio e uiga i le vaʻai i le lumanaʻi i se miti:

Faitau atili