Lespiracy mai le Barley mo le mata: O tatou lava pe mo tamaiti

Anonim

Barley i luga o le mata - o le faʻamaʻi e matua le fiafia lava, masani ai toetoe lava o tagata uma. E tusa ai ma le tulafono o le uiga, e tupu soʻo ina ua tupu lenei sooupu o lenei sooupu a le mea taua pe a tatau ona iai se tagata taua. O a ni gaioiga e faia i lenei mataupu? E mafai ona e feutagai ma se fomaʻi ma taumafai e faʻamalo le faʻamaʻi i le fesoasoani mai vailaʻau o onapoona. Ma e mafai ona e manatua le poto masani a o tatou tuaa ma aveʻesea le maʻi ma le fesoasoani a le tagata faʻatautuʻi, lea na vaʻaia e tagata le tele o seneturi.

Teine kateri

Mai le manatu o le manatu o vailaau, barley i luga o le mata e masani ona tupu pe a ufitia pe i luma o le malulu ma molimau e faavaivaia atu i le malulu. Peitai, i le taimi ua tuanaʻi i tagata, o manatu na masani ai o lenei osofaʻiga o se mafuaʻaga o se mea leaga o le aafiaga o mafaufauga - o mata leaga. Masalo, o tagata uma e iloa le tulaga faʻatatau, i le taimi e o ai o loʻo o loʻo o loʻo o le vaʻa i le mata faʻataʻitaʻi tuʻituʻi pe featu ai.

E tutusa lava le taimi e alu ai ma le sili ona lauiloa ni togafiti mai kakey, faʻataʻitaʻiina e le tasi le seneturi. Faʻaogaina Cukis e le faʻafuaseʻi. I aso anamua, o lenei faailoga sa avea ma mea paia: na talitonu tagata pe a latou tatalia le mea eleelea.

Foliga o le faʻaaogaina o le taupulega

E le manaʻomia e Barley le faʻapitoa tomai faʻapitoa. Soo se tasi o le a taulimaina ma lenei galuega. Faigofie Taualumaga ma faʻamaonia le aoga - O se tasi o le malosi malosi

E mafai ona e talanoa i soo se aso o le masina masina - O le masina o le masina e le o taʻalo ai soʻo se matafaioi. O mea uma e manaʻomia mai le tusiata o le malamalama o le tusitusiga o le taupulepulega ma le manaʻo malosi e toe malosi mai le sima o ia. Tulaga masani e aveese ai tagata o loʻo faia i lagona, i nisi o oneone, o le aʻafiagaʻaga o mea faʻateʻia foi o loʻo manaʻomia.

Uma le taugofie, fesoasoani e aveese lenei lima, na e siakiina le taimi ae le o le tasi augatupulaga o tagata, e mafai ona e mautinoa atoatoa.

Faʻafefea ona e tautala Barley i luga o le mata oe lava?

Faalapotopotoga masani

Classic Barley Ruricial

O lenei metotia taulimaina o le sili ona lauiloa ma faigofie. E manaʻomia le faia o kuka ma faʻaali atu ia te ia i se mau mau ma upu:

"Barley, karite, ou te avatua ia te oe kakish. O le mea e te manaʻo e fai, o le a e faʻatau. O le la e alu i sisifo, o le aso e alu i le iʻuga, i le mata karite e alu i le manava. Amene " (3 taimi) .

I luga o le kukish

Fai se mati ma faʻataʻamilomilo ona mata o loʻo si oʻu mata ma se ato, fai mai:

"O Barley-Barley, ia te oe Cakish - e mafai ona e faʻatauina se solofanua ia te ia. O le a oti lena solofanua, ae o le a matutu karite. "

Toe fai se mea leaga 3 taimi, e tatau ona e faia se taʻavale i loʻu agavale agavale.

Ma le feanu

I le limatusi limatusi e lio ai le mata o le lakapi i upu:

"O Barley, karite, ia te oe cukish. O le mea e te manaʻo ai - o lena ma e te faʻatau. Faʻatau mai ia te oe le ax i luga o lau oe lapisi i le isi itu. "

A maeʻa nei upu, e manaʻomia le vave feanu i luga o le mata tiga.

Se isi auala e feanu ai

Feanu i lou itu tauagavale tauau i luga o le tiga o le mata ma tautala leotele:

"Barley Barley, alu i lalo o le stumps - o loʻo iai foʻi. Moe faatasi alu e moe ma mumu afi. Amene! "

I luga o le teineitiiti

Faatali mo le la e goto ifo, ona o le mogao muamua o se tamatamailima tamatamai lima, pe a uma le tamatamai lima o le ofe mai le ogaumu). Saili le asini i luga o se laupapa laupapa, o le tamatamailima e tasi e siʻosi solo i le teineitiiti, ma pe a uma - solo i se mata mama, fai leotele:

"Alii e, faamanuia. Pei o se la - i sisifo, ma le aso - i luga o le taunuʻuga, ma luga o le vaʻai, o le a o le amumū o le a faia i le gaioiga. Fetaui lelei o ia, o se tamaloa o ia i lona lima. O le ki ma le faaputuga o aʻu upu ".

I le selu

selu

Faʻapipiʻi i le mata lea o le karley, salu, ma taʻu atu:

"O papa o tagata Pa, na tupu Robs, ae na toe sau. O Barley, na ia tiga ioe le pine le maofa: o le tama matua - e taitai, talanoa i le vaomatua, ma i le vai, i le mutia, i le mutia, i le mutia? (tagata gasegase igoa) alu. Amene (3 taimi) ”.

Ina ua uma ona taʻutino nei upu, feanu faatolu i luga o lau mama lima ma liʻo ia i latou faʻatolu ona faʻasolosolo mata.

Faigofie Blepiraracy mo le lava-faaaoga

O lenei taupulepule e mafai ona suʻesuʻe tutoʻatasi pe a leai se tasi i se isi o se tasi e mafai ona fesoasoani. Mo le aoga o le upu, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma maʻi mata o le mata.

Tusitusiga i le isi:

"E malulu le vai, ua mou atu le lulu o loo matou i le masoga, mo mauga, Mose, mo 33 auala ia taia o lenei kalaiga a le Atua (pologa a le Atua) (lava igoa) . Tuu a ki uma o pipii i loke ma lokaina mea uma ma o le a le faʻatumauina sili atu nai lo le fananau mai i le tino o le pologa a le Atua (pologa a le Atua) (lava igoa) faavavau faavavau lava. Amene (3 taimi). "

Malosi auala mai le leaga

O lenei taupulepulega e mafai ona faʻaaogaina i le tulaga o le maʻi foliga mai o se faʻaiuga o le mata leaga. Ae e manaʻomia muamua le sauniuni: Faʻatau le 12 moliga o Eseta, tago i le vai paia i le malumalu. O ese mai le Ekalesia, e tatau ona e fai atu e uiga ia te oe lava:

"Barley, karite, tuu ou mata, ua ou fiafia ia te oe i le taimi! Amene! "

I le alu atu i le fale, e tatau ona fufuluina ou lima, o le a malamalama o outou uma, e iai le koneteina ma le vai malu ma tuʻu ai le cotton (DUCT) i autafa o latou. E tatau ona faia le COTTON SOCK MA LE VAIASO MA LE FINI LE MOLIMAU, FANAU:

"A o le mea leaga mai le mata ua maua, ma kaeleta paʻu i le taimi. O le a lagona e le vai le vave lava ona oso. Toe foʻi i le na te moomoo ia te aʻu le suma. Pei ona fai mai (a), o le a faapena foi. Amene (3 taimi) ”.

O le isi e le o se auala faamaneta ma le aisa:

Faitau atili