Taupulepulega mo le faʻatau atu o fale ma fanua i le fale

Anonim

Fefaatauaiga togafiti sa lauiloa i taimi uma. I ponaivi, sa ou faaaogaina le au faioloa, ma le taunuuga o le manuia ma aoga mo le la atotupe na faia a latou oloa. Ile taimi nei, o loo iai itu o feteenaiga i taimi uma mo le faʻatau atu o meatotino o loʻo fiafia tele i manaʻoga; fale ma fale, fale, fanua, taʻavale ma isi. Tauauluga mo le faʻatau atu o fale ma fanua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a sili ona ou vave mafai ona faʻatinoina le faʻatauga, tosina tagata faʻatau oloa ma o le a maua tupe maua lelei.

Lespiracy mo le faatauina atu i le fale

O afea ma pe faʻafefea ona fiafia i le faʻasologa

E masani lava, aua o le faʻatau atu o le Maota ma o fanua o le faʻamalosia o tagata o loʻo faʻamalosia ai nisi o faʻamanuiaga tulaga, o le fausiaina o se tele o tupe, o loʻo manaʻomia ma le poto masani mo i latou lava . E faʻaaoga sauniga i mataupu nei:
  • Pe a tatau ona faia se maliega, i se taimi puupuu;
  • a e manaʻomia le faʻatauga e maua ai le sili atu le aoga o le manuia;
  • Afai e iai faigata ma le faʻataʻitaʻia o ofisa aloaia;
  • Afai e le toe iai tagata faatau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tatau ona filifilia se togafiti talafeagai e tusa ai ma le sini. E i ai foi le lautele o sauniga - e mafai ona faʻaaogaina i mataupu uma e fa faʻamatalaina.

Liliu i le fesoasoani a se taupulepulega, e tatau ona e manatua o le togafiti o faʻatauga e aoga ma manuia naʻo pe a tautala le tusiata e le tagata faʻatau o ia. E le manaʻomia e taʻu upu faapelepele ma fai le faʻamaoni ia i latou e faʻatuatuaina isi vaega lona tolu (seʻi vagana ua le o se fomai mekasini). O le taimi sili ona lelei mo le galuega o Rites mo le faʻatau atu o le fale ma le 'upega tafaʻilagi o le leiloa o le masina o le masina.

E le tatau ona iloa e uiga i lou faʻamoemoe e faaaoga le taupulepulega, talu ai i se isi itu, o le faʻafitauli o le aafiaga o le faʻaosoosoga o le a le aoga. Tausisia atoatoa le le faʻaaloalo tusa lava pe o le Rite ua afaina ma taʻitaʻia i se manuia feuiaiga. Ma le isi, toetoe lava a le sili le taua, o le tulafono - E tatau ona le mafaamatalaina i le mana o togafiti faataulaitu ma e tatau ona mautinoa o le taunuuga mulimuli.

O se faʻamaoniga o le manuia o le mea saʻo lea i fautuaga uma mo le faʻaaogaina o o faʻailoga iloga, atoa lava mo se polokalama o le faʻatinoina o le aʻoaʻoga, e masani lava ona o iai. Pau lava le mea e manaʻomia mai ia te oe o le filifilia o se tagata faʻatau talafeagai mo lau mataupu ma faʻasaʻo saʻo.

5 Auala

O metotia nei e ave mai le Arsenal White Magic. O lona uiga ua latou saogalemu atoatoa ma e mafai ona e faʻaaogaina latou e aunoa ma le fefe i le faʻaaliga o taunuuga le lelei.

Lautele

O lenei sauniga e manatu ose tasi o tagata sili ona malosi ma fesoasoani e faʻatau fanua i totonu o le masina mai le aso o lona taofi. Mo le faʻatinoina, e manaʻomia le faʻatau naʻo le 7 moligaʻoga i le Ekalesia. O se taupulepulega ua faaleoina i le tuputupu ae o le masina.

Latalata i le vaeluapo i totonu o le potu. Tuu le 7 moligaʻo i luga o le fola, tuʻu i luga o le fola, tuʻu i ai i le faʻatusa o se tapuni tapunia, susunuina i latou. Ia tatou o atu ma le mafanafana i le ogatotonu o le lio ma taulaʻi i loʻu manaʻo e faʻatau se fale poʻo se fale mautotogi. A e oʻo atu i le tapulaʻa maualuga o loʻo i ai i lou manaʻo, fai atu 7 taimi le taupulega lenei:

"Tuu i le fale malu ma pa i le fale e tosina ai tagata. Faʻatau atu ou te manaʻo i lenei fale le faʻamaoni. Faʻafefea ona alu le tagata faʻatau iinei, ma faʻatau vave mai manaʻo. Ia ou te fiafia i ai, o taupuleta uma, ma na alu vave le tupe ia te au. O le a ou muina moligaʻoi mokesi, ma o le a latou fesoasoani mai ia te aʻu. A o le a totogi ma faʻalataina i latou i lo latou laueleele, ia faʻalauaʻitele le faʻatauina o lau faʻatau fale! Amene! "

A uma ona faitauina le aufaitau, faʻatali seʻia oʻo i le moligao ua eli atoa. O alofilima, o le spack uma o loʻo totoe mai ia i latou ma afifi ma afifi ma paʻepaʻe pepa, fai ai se fusi. Tusi i lalo o soʻo se Fafine Fafine (Alder, Sporce, Birch) i se nofoaga tuʻufua.

I le masima

Lespiracy i le masima

Tautala i le zoom o le masima i luga o le faaitiitia masina. E manaʻomia le faia i le afiafi po o le po, e pei ona manaʻomia ai o le pouliuli malamalama e pa'ū i luga o le masima. Fai le tatalo 7

"Cirm White ma mama, masima masima! Faʻafefea e le lalolagi ona oso aʻe oe, ina ia o mai ia te aʻu tagata faʻatau ia te aʻu. Ina ua na o tagata ma le mauoa na savali e ave tupe ma aua le faanoanoa. A o ou ala aʻe i luga lenei masima, o lea o le tagata faʻatau e vave lava ona aliali mai. Amene! "

A uma le aso e sau, faataapeina o se masima masima i totonu o le fale po o luga o le upega tafailagi na faaalia mo le faatauina atu.

Riatsionals mo le faatauina atu o meatotino

I lenei vitio, e mafai ona e vaai i se isi 3 manaia auala:

Luga o se tupe

Fai i le masina tuai. O se tulaga taua tele - Faʻatulaga le tau talafeagai mo le faʻatau atu o meatotino (aua le manatu maualalo ma sili atu le tele).

Taupulepulega mo le faʻatau atu o fale ma fanua i le fale 7934_3

I le fanua o loʻo taugofie e te manaʻomia e faʻatau atu, ee ai soʻo se tamaʻi tupe (faʻaaogaina i le taimi nei), faʻauiga upu nei:

"O loʻu manuia o le matua leaga o le fale. O laʻu kapeti, tatou faʻasoaina, tufatufa atu i le tagata faʻatau. O le a ou faia se tau atoa mo oe - Ou te le manaʻomia mai luga, o le a ou le faʻatau atu ia Zidevo. "

I luga o lala

I le faaitiitia o le masina i le aoauli, ave ese ni lapotopoto mai togavao po o laau e olaola i luga o le tulaga e te manao e faatau atu. Fai se maliga o moli. Uuina o se Sprig i le itu taumatau i le itu tauagavale - o se moligaʻo, o atu atoa i le tino malolo atoa le fasi atoa o fanua ma potu uma i totonu o le fale,

"O laau na tupu faatasi mai ia te aʻu, ma e lelei le fale ma aʻu. Ma faʻatuputuuaʻi ma le pule o isi, ma o le a sili atu le fale. I le fiafia i mea uma - ma aʻu, ma oe. O le a ou manuia, tausi. Ou te faia laʻu upu, tuu i luga. Amene! "

Faitau lelei le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i le tele o taimi e pei ona manaʻomia le taimi atoa e oso ai le atoa nofoaga ma le fale. Ina ua maeʻa le manoa, tuu lala i totonu o le vai ma tuʻu i luga o le faʻamalama. O le a vave ona maua mai le mafaufau.

Faitau atili