Alofa sipela i luga o le faaitiitia o le masina mo le alofa o tagata - e faitau oe lava

Anonim

O le masina e taʻalo ai se faʻailoga tele o le alofa togafiti. O taʻiala uma ma le faʻatele e faʻailoa ai aganuu ona o le amanaia vaega o le po na susulu.

Ua le fiafia le masina

O le aga masani, alofa sipela o loʻo faia i le masina mou atu, o lenei vaitau e lelei tele mo le aafiaga o le suʻega, taulaʻi i le fausiaina, taunuu ai. Rivels i lenei vaitaimi fesoasoani e fausia ai se lagona fou. E i ai le alofa i le tele o mea na faia i luga o le masina atoa. Atoa le masina atoa fesoasoani i se siitaga i le malosi o le le agai atu i le sauniga. O se vaega vavaeʻese o le alofa e sipela mo le alofa mo le faʻaititia o le masina.

Faapitoa o le Faalapotopotoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le malosi o le faʻaititia o le masina ua fuafuaina mo le faʻaumatia. O le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga na faia i lenei taimi e iai ana lava foliga faʻapitoa. O lona mafuaʻaga e le tele na tosina mai ai le taunuʻuga, mauaina o lona mafaufau ma tali lagona, o le a le tele o le faʻatulagaina o le le fiafia i isi fafine (poʻo tagata tau).

Tele taimi, o ia metotia e faʻaoga e taʻitaʻiina ai se tane mai se aiga pe taia se tamaloa i le faifaiva. O le mafuaʻaga o sea faʻalapotopotoga e matua le lelei lava, o na uiga e manatu uliuli. Ma o soʻo se pogisa alofa sipela ua tumu i se faʻaaliga o taunuʻuga leaga.

Mafai ona taunuuga

O iʻuga o le alofa e foliga tutusa ma le iʻuga o soʻo se auala uliuli. E mafai ona tuʻuina atu se lisiti i le ituaiga o nei "itu nei aʻafiaga":

  • suia le natura o le tagata;
  • O faʻafitauli tau le soifua maloloina, e oʻo i le tigaina o maʻi oti;
  • faʻafitauli faʻafitauli, e oʻo atu ile atinaʻeina o se tulaga mautu mautu;
  • faafitauli i le moe (insomnia ma miti leaga);
  • O faafitauli i le mafaufau, i le valea;
  • Malosi malosi malosi;
  • Vaisu i ni amio lelei (ava malosi, fualaau faasaina).

O taunuuga o le pogisa alofa sipela

O mea o loʻo i luga e masani ai i mea uma uliuli e alofa. Alofa Faʻalauiloa i luga o le faʻaititia o le masina, eseese, e ono iʻu ai lava i mea nei e faʻaalia ai:

  • Mai le itu o le savali - inosia i le konekarate aganuu;
  • Black Stripe i le olaga o le alofa o le Artsist (Shandp Science i pisinisi);
  • Faafitauli i le toe gaosia tino.

I se tasi taimi, o le malosi tele o iʻuga le lelei, o nei 'au e faʻailoaina e le atoatoa atoatoa.

Metotia o alofa i luga o le faaitiitia o le masina

Faʻaaogaina le ata: O le uluaʻi ala

Ina ia faʻataunuʻuina lenei rite, saunia se ata o le tagata e te manaʻo e teʻela, 3 moligao a le mumu mumu ma nila. O loʻo faia le faʻasologa i le vaeluapo. Taualumaga:
  1. Tuu moligao i luga o le faamalama ma susunu. Tu i luga le faamalama lea e vaai ai le masina.
  2. I lima ave le ata. Vaʻai i le faliu i luga o le ata ma i luga o le faʻaititia o le masina, faitau le tusitusiga: "O le a le fiafia i le po o le masina ma ou te le o amataina e aunoa ma ia, o lea e te manaʻo ai, le auauna a le Atua (igoa o le tagata faʻatau), e naʻo aʻu, e le i alu i se isi. " Upu o le a fai atu 3 taimi.
  3. A uma ona faitau le tagata finau, moligao o le a oʻo mai i fafo, liusuavai o loʻo liusuavai mai moligaʻo. Faʻalu foliga mai o le tagata filifilia i le ata.
  4. A maeʻa, tusi se nila ma se nila i le 'olo o Kalele ma taʻu: "Ou te tali atu i luga o le maota, ou te uuina aʻu lava o le ki. Amene ".
  5. Ata nana i se nofoaga saogalemu, puipuia mai i fafo atu ma lima. Taofi i le faaipoipoga ma le tagata filifilia.

O lenei Rite o le a amata loa lana gaioiga i le taimi lava na sau ai le masina fou.

Ma le fesoasoani a ata ata: le auala o le lona lua

Mo le sauniga, saunia ni ata 2 - o lou ma lau mea na filifilia, tasi le tuugalamepa lotu (sili mumu) ma peni (captalt). O le le galulue o le matua le mautonu ma le leoa, i le vaeluapo.

moligao

Taualumaga:

  1. Malamalama se moligao. Tuu se ata o le tagata filifilia i ou luma. 3 taimi Faitau le Afioga: "O le masina manino, o le la mumu, e alofa tele, o lea ma (o le igoa o le filifilia) o le a alofa ia te aʻu, e naʻo loʻu".
  2. Liliu le ata i le itu taufaʻamataʻu, tusi i luga o le 3 o le sili ona vavalalata manaʻoga fesoʻotaʻi ma le tagata malaga.
  3. O le molten wax mai le moligaʻo o loʻo sipili i luga o le root itu o le ata, ona kulimi ai ma lau ata.
  4. Nana ata o loʻo i totonu o se mea e teu ai ma faʻatuatuaina, e leai se tasi na maua o se tagata ese, e le o vaʻai.

White

O lenei alofa Spell e le faʻapipiʻi i le faʻapitoa LOAR ANCESE, e mafai ona faia i luga o se tusi. O lona manuia, e ana te aia i le tui o paʻepaʻe o le paepae, ma o lea e saogalemu ai, ae le aoga. Mo Lana galuega, saunia se ata o le tagata filifilia, taofia i totonu o le taele pe ave le taele (taele). A maeʻa se vai faʻagasologa, taʻu atu ia upu nei i luga o le ata o upu nei:

"O mea lelei ma mafaufauga e pouliuli, upu lelei, mama, mama, ou te fesili atu ia te oe, ua e iloa uma oe vaai. O laʻu e pele i le agaga, vaavaai i mata na foliga manino ai, ma fai ai mafaufauga. Hop, fesoasoani mai ia te aʻu le alofa ma le fesoasoani o tagata uma. Alofa ia te aʻu alofa ia te aʻu, ia ou popole ia te aʻu, ia ou alofa mai ia te aʻu ma ou te manaʻo ia te aʻu. Hopoi, fesoasoani mai ia te aʻu, mo se tasi e te iloa e faigata tele ona faigata mo aʻu. "

O lenei metotia ua i ai se taimi vave.

Vaʻai foʻi se ata manaia e uiga i le faʻasologa i luga o le faʻaitiitia o le masina:

Faitau atili