Taupulepulega i luga o le tipiina ma vavaeese o tagata e toalua

Anonim

O le aufaitau mo tagata o loʻo i ai i nisi tulaga e mafai ona faʻaalia e faʻaseʻe ai togafiti faataulaitu. Na mafua ai le malosi o Razorka e malosi malosi i fegalegaleaiga i le va o tagata ma e masani ona taitai atu ai i le vavaeeseina. O sauniga i luga o le misa e masani ona faʻaaogaina i le pouliuli poto, ma o le mea lea e mafai ona oʻo ai i taunuuga le lelei. O le mea lea, e taua tele le iloa uma o galulue galulue ma i latou, le mataupu faavae latou faia gaioiga ae na o latou.

Razorka tane ma fafine

Le manatu o le tipiina, ituaiga ma le tofiga o le rite

O Razorka o se aafiaga faʻapitoa i tagata i le malosi o le malosi, o le iʻuga o le latou mafutaga ma faʻaletonu le afaina. Fuafua i le Taupulepulega faʻaaogaina, o le au kapeka e mafai ona oʻo ai i le malulu o le le mautonu, o se lapoʻa lapoʻa pe sili ona malosi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Razorka o ni ituaiga e lua:

  • Soʻotaga - e faʻamanatu i le mata le leaga, lea e tulaʻi mai pe a oʻo le foliga lona tolu o le fesoʻotaʻi fealofani o tagata e toʻalua pe tapuaʻi atu;
  • Taulai - o se vaega o le uliuli togafiti ma faia ma le loto i ai.

O loʻo iloga i isi itulagi e se gaioiga vaivai, e faigofie ai ona latou aveʻese. O le soʻona faʻaalu ma le faʻateʻaina o le faigata tele, o lea, i le tutoatasi na faia lenei sauniga, ou te fautuaina oe e te masani ai tiute, ia mafaufau atoatoa i lau filifiliga.

Ole taugofie o le teteʻa e mafai ona faʻaoga e faʻaumatia ai le taupulepulega ma toe foʻi i le aiga i le aiga, e faʻaleagaina ai se mafutaga faʻaipoipoga, mo le faʻaleagaina o paʻaga, mo se faʻataʻitaʻiga). Manatua o nei ituaiga o tupe ua pa ma lamatiaga e tatalia. Faʻaaoga le malosi i le tagata o loʻo i ai i le tulaga e manaʻomia tele.

Faigofie i le vavaeeseina mo taimi uma

I luga o fulufulu uliuli

O loʻo faʻasino i le malosi o le malosi, aveese le māmā. O loʻo faitauina le taupulepulega i le Lunana faaitiitia vaega, pei ona aiaia ai mo le atoatoa faʻaleagaina o fusi i le va o tagata. Mo le rite, sauni i luga o le taele o le fulufulu o le uliuli maile ma se pusi uliuli, atoa foi o se uliuli uliuli filo filo.

O manu Wool Bie ma le uliuli filo i le faitauina o se poloka:

"Le Auala e le mafai ai e le pusi ma se maile ona nonofo faʻatasi, taia ma feita le tasi i le isi, Ia avea ma pologa a le Atua (o igoa oi latou e manaʻomia ona ofi) Latou tauto, valaau ma le tau. Amene! "

Taupulepule ma nonoa i le filo fulufulu fulufulu mata i le fale o na tagata o loʻo faʻasino iai le gaioiga o le sauniga. Afai e te alu e togi le uiga i totonu o le fale, o le iʻuga o le a malosi atili. O le auiliiliga o fua o le a aliali mai mo ni vaiaso.

Mo le teuina i luga o le mimilo lala o Aspen

O le mafuaʻaga o le faʻapotopotoga o le fau ma vavaeʻese tagata e toalua, aumai la latou mafutaga i le vaeluaina. O le rite o le faʻaititia o le masina o loʻo faia. Aua o le uuina e manaʻomia ai le mago o le oskin lala. Faatasi ai ma se lala, latou te faalatalata atu i le fale o tagata na afaina i le masani, soli i ni vaega se lua ma faaleoina se taupulepulesama:

"Aua Neʻi Avea Ma Mataʻi Tatau a le Atua (o igoa oi latou e manaʻomia ona ofi) E pei ona tupu le Aspen. O oe o le auala e faataapeapeina ma e le mafai ona potopoto! "

O se togafiti o loʻo faitauina 3 taimi, pe a maeʻa le fomaʻi e tatau ona alu e aunoa ma le toe tepa i tua. O le vao o le lala o loo lafoina i totonu o le vaipuna. O le sauniga e amata ona amata loa lana faʻatinoga, o iʻuga muamua e matauina mo ni vaiaso.

Mo uo puʻupuʻu

O le le masani e faia i le vaeluapo, i le leiloa vaega o le masina. O le a puʻeina ata o uo e manaʻomia ona fefinaʻi, ma se moʻolimapi uliuli.

Razorka i le va o uo

Moli se moligao, faʻatonutonu uma ou lagona le lelei i le ata, o le ita ma le ita ina ia mafai ona faʻaseʻe atu le malosi o le malosi i latou.

I le taimi lava e tasi, faitau se togafiti:

"Pei o oe, (uo a uo), uo ma faifaiva, alu i soʻo se mea faʻatasi ma le fiafia ma le fiafia na vaeluaina i latou. Le tupulaga nei mai le taimi nei, ma e faavavau tou te le nofo faatasi, aua le vaai le tasi i le isi, e le mafai ona inu, ae na o fili ola. Amene! "

A maeʻa ona faaleoina le gafa, o ata o le comrades e manaʻo e talepeina ai ni moligaʻo i luga o moligaʻo i luga o le afi. O le a vave ona amata ona afaina e Razorka le agalelei alofa o tagata ua afaina.

Mo le tuueseeseina o uo teine

E mafai ona faatino le rite i soʻo se taimi o le aso o le faʻaititia o le masina. O le a e manaʻomia ata o uo teine ​​ma se moligaʻo (sili atu uliuli). Ki le moligao mai le taʻaloga, gagau ata o isi foliga ma fetuʻunaʻi i latou mai le afi o le moligaʻo. O le taimi lava latou te mumu, faitau le togafiti:

"O Ahna-APA, o lea ua ou faamautinoaina ai lou mana. E pei ona susunuina nei foliga, ma o le tasi ma le isi o le a inosia ma lau fesoasoani. Ia avea ai ma o le a avea ma, faʻatagaina le ita i totonu o i latou. Ma e te faaaogaina, pei ona ula, - ou te le o faia. "

Toe fai i se taupulepulega 3 taimi. Sa nofo pea pe a uma le susunuina o lefulefu mai ata e tatau ona aoina ma tuu le matagi i luga o le auala. O le toega o le moligaʻo foʻi.

Luga o nila

Taupulepulega i luga o le nila

O le sauniga e faia i le goto o le la, i le nofoaga tuufua, 3 taimi i le laina - i le Aso Lua, Aso Toonai. Mo lona faʻatinoina, saunia e 7 nina fou ma polo fou o le vulu uliuli (atoa seti - i ni kopi se tolu, i.org Faapitoa), faʻapea foʻi.

Tuu se tamai pu, amoina mai ni nino o taliga ma lafo i totonu o le pu. O ni mea nila i totonu o le polo ma lalo foi le pu i le 'au. O Jam o moe i le lalolagi ma faitau le Brabrairacy 3 taimi:

"A o oʻo atu taliga i le fafitu o le a ola ai, ona pau lea ona o le pologa o le Atua (aliʻi igoa) ma le pologa a le Atua (fafine igoa) o le a faatasi. Ona latou maua ai lea o le filemu, o le a latou faʻatalitali mo le tasi ma le isi ma e toe alofa. Ma seia oo i lea taimi, latou te le faatasi, aua le feola ma aua le alolofa, ma le taua, aua le faamagalo ma le toʻafilemu. O lea! Amene! "

Faʻaaogaina upu a le taupulepulepule, faʻasaga i le tele e mafai ai i lona manaʻo e uʻu e lua tagata, e teu uma lagona leaga i le sauniga. E le o toe mamao lava o le ae iloa lona taunuuga.

O le isi auala i le itu saʻo o loʻo vaʻai i le vitio:

Faitau atili