Sneke i luga o le apu i le fale

Anonim

O se tasi o tulaga sili ona masani na fuafuaina e mafai ai ona toe maua se alofa alofa. I le taimi i le taimi muamua, sa ia fesoasoani ina ia mafai ona latou mauaina le mafaufau lelei i le pele, ia ausia lona tulaga ma tali tali atu. Fiafia i le Malo le a le ogatasi nei.

Sneke i luga o le apu i le fale 7959_1

Masalo o le sili ona lauiloa o lenei alofa alofa o se mea o se apu. E masani ona ou fai atu ia te aʻu e aʻoaʻo aʻu e maua se implace i luga o le apu i le fale, ma o talosaga e sili ona manaʻomia mai fafine ma teine. Mo le mafuaaga lea, sa ou filifili ai e te autu i le leo o lenei autu i lenei tusitusiga. O le agaga i luga o le apu o se tasi o le sili sili ona faigofie ma sili ona gafatia, ae le o le sili ona aoga magafagafa sili atu nai lo le lauiloa. O lenei alofa mama sa i ai ana lava metotia, ona uiga uiga, ma ou te manaʻomia le le itiiti ifo ia oe, e tatau ona i ai se manatu lautele o le aʻoaʻoga.

Snower i luga o le Apple: foliga o le rite

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ou te mautinoa e le mafai e tagata uma ona taliina le fesili i lenei tulaga faʻataʻitaʻi mo le alofa o le fiafia e tuʻuina atu i se apu, ae le o seisi fua. E matua faigofie lava le tali: O le apu e taua le fua o le alofa, o se faaosoosoga (manatua Atamu ma Eva). O le alofa o loʻo iai le alofa ma le auai o nei fua ua lauiloa i tagata mai taimi sili ona anamua.

O le galuega o loʻo tuʻuina i luga o le afu a le Apple o le valaʻau ai se alofa umi i lau filifilia pe filifilia. O le rite e afaina ai le malosi o le tagata aʻafia, e iai sona aʻafiaga i le malamalama ma e oʻo atu i suiga i amioga. Ia saili o se tagata o loʻo i lalo o le gaioiga a le apu i luga o se apu, e mafai ona e mulimuli i faʻailoga nei:

  • Malosi Melen On: Ua amata ona lagona e le tagata ua afaina le oti o le oti, le le fiafia i misia, e leai se fiafia.
  • Leiloa o le fia aiga.
  • O le manaʻo e naʻo le tasi le tagata - o le tagata faʻatau o ponesi.
  • O le totoe mai le lalolagi o le lalolagi: O le ua aafia e ave le pedatest na o le tagata faatau o le rite, o mea uma ma mea uma e siomia ai o ia i ai se uiga.
  • Faiaoiina o le manuia: e amata ona galulue le tulaga masani, afaina ai, muamua uma, le soifua maloloina o lona tagata na afaina. Tagata ma le malosi o le le atoatoa e mafai ona i ai le vaivai ma le lelava.

Sneke i luga o le apu i le fale 7959_2

O le agaga i luga o le apu e tele ituaiga: O nisi o latou e talafeagai mo na o na tagata pe a fai o le tagata o loʻo aʻafia ma o le tagata faʻatau, o loʻo fuafuaina e le tagata faʻatau. I le filifiliga o le tulaga manaʻomia, e manaʻomia le ave ma le faaeteete ma ia mautinoa e mulimuli manino atu i faʻatonuga o ponesi.

Faʻafefea ona filifili se apu mo le faʻailoga?

Filifili ma le mafaufau e le gata ia te ia lava, ae o lona uiga taua foi o le apu.
  • Mo taimi uma, o le apu e talafeagai e le apu mai se laʻau, e saʻili ifo ia i latou lava, e faʻaosofia i le ola ai, o lona uiga o le paʻu o le a vave tele ai ma faaleoina.
  • O nisi o mea e tutupu i luga o le apu e faʻatagaina o le fua na faʻatau i le maketi, fualaʻau pa poʻo le faleoloa. E masani lava ua faatonuina uma i faatonuga.
  • Filifili tonu le fetu o oe o oe o le a e manaʻo ai ma mafua ai le manaʻo e 'ai. O le apu e tatau ona avea ma suamalie suamalie, Rudy ma matagofie. Tuʻu le fiafia i fualaʻau tetele - Galue faigofie ma latou.
  • E leai se mea e le avea ai ma la ma aua le aveesea le autu, seʻi vagana o le tulaga lea o le pefu o ia lava.
  • Afai na avea o le apu o le apu o Chervivo pe pala, tuu le sauniga mo le tasi pe lua vaiaso. O le Apple na maua i le 3 taimi i le laina - o le faʻailoga lea o le taimi e faʻauma ai i le taumafai, o le sili ona maualuga o loʻo mafai ona puipuia.

E leai se mea ita tele. Ia alu e faʻataunuʻuina le Rite naʻo le taimi o le ae sauni ai mo ia, matou te mafaufau i mea uma ma teteʻe i ai - i le degustic e le mafai ona liliu i ni mea leaga. Faʻaaoga le faʻatauvaʻa naʻo le taua mataupu.

Faʻafefea ona tutoʻatasi se meaʻai mama i luga o le apu?

Metotia numera 1 - faigofie snower i luga o le apu

O lenei metotia o se tasi o le faigofie. Ina ia ave i ai, o le a e manaʻomia se moli moli apu, ma e le o le faʻatoʻaga - ua faʻatau mai i le faleoloa. O le faʻapotopotoga e faia i le vaeluapo, e manaʻomia mo le tuputupu aʻe o le masina.

Vaʻai i le apu ma taumafai e vaʻai i foliga o lau filifilia. A maeʻa oe e toe faʻaleleia se ata o lau pele i lou alofa i lou mafaufau, faitau le vaega lenei:

"O le a le matutu o le a avea ma apu ma oe, o le pologa a le Atua (igoa filifilia), Tatou lotovaivai mo au. Amene ".

O le Suʻega Faitauga 7 taimi, ona tuu lea o le apu i luga o le mapu poʻo se ipu ma le nofoaga i se nofoaga o le a pa'ū ane i totonu (luga o le faʻamalama, mo se faʻataʻitaʻiga). E le manaʻomia mo se tasi e vaʻai ia te ia. O le aafiaga o le faʻalilolilo o le a aliali mai i ni nai vaiaso.

Metotia numera 2 - souice i le mumu mumu

Sneke i luga o le apu i le fale 7959_3

O le galuega o lenei soifuaga o loʻo mafua ai le faʻanaunauga ma le tosina mai le taulaga. O lenei Rite o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le apu mumu (tuʻinafu lanu). E manaʻomia le faʻaputuina i le togalaʻau, i le taeao. Saunia foi 2 moligaʻo ma 2 nifo. Fai se tui i le vaeluapo, tape uma punaoa o le malamalama malamalama.

Nofo i luga o le laulau, sususe ai moligaʻo, vaʻai ile apu ma mafaufau i le ata o lau ua filifilia. Tuʻu le loto i au miti ma au miti: o loʻo e faʻatasi ma ou pele, e te faʻatumuina lagona o le fiafia (vaʻaia faʻaleleia atili le gaioiga o le iniseti). Ona tago lea o le apu i le nifo i le lua nofoaga (isi itu), faitau o le gafatia:

"E pei ona mago i lenei taeao mumu mumu apu ma le pologa a le Atua (Filifiliga Igoa) O le a oʻo mai ma le mago ma le mago, o aʻu, o le pologa a le Atua (lava igoa) . O lea! Amene! "

Ina ua mavae le faia o se mea lelei, alu e moe, ma tuu le apu i le nofoaga na pa'ū ai ni moli uila o le la. O le aafiaga o le Rite o le a vaʻaia toetoe o le vave mafai ona maua se iʻuga malosi, o le a alu se taimi.

Faitau atili